Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja usłyszałam od swojego gina i endo to samo co Abi żeby nie odstawiac...
Ale zdania są właśnie podzielone- jedni każą odstawiac inni nie można zglupiec...
Ja w razie ciąży mam od razu do endokrynologa się stawić -
nick nieaktualnyMalwa133 wrote:Dziewczyny chcialam sie podzielić z Wami. 9dpo zobaczylam kolejny raz dwie kreseczki na tescie i 10dpo beta 41.17. Boje sie bardzo co bedzie dalej, ale staram sie byc dobrej mysli ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:Dziewczyny chcialam sie podzielić z Wami. 9dpo zobaczylam kolejny raz dwie kreseczki na tescie i 10dpo beta 41.17. Boje sie bardzo co bedzie dalej, ale staram sie byc dobrej mysli ❤
Gratulacje.
Skontaktuj się z lekarzem, będziesz spokojniejsza Trzymam kciuki za Twoje sierpniowe szczęscie
Metformax nie jest wskazany w ciąży - przy złych wynikach cukru będzie insulina, trzymaj diete. Jak coś to pisz na priv (cukrzyce ciążową miałąm od samego początku - syn zdrów jak ryba i mało przytyłam hehe)
Phia coś czuje ż ja Ci potowarzysz jeszcze trocheMalwa133 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalwa133 wrote:Wlasnie sie martwie szczegolnie o bromergon metformax mialam tylko powodu nietolerancji glukozy moze dlatego odstawic mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Gratulacje!
Poczytalam wczoraj dużo i aż mi głupio, że wyleciałam tu z jakąś paranoją a inni mają zdecydowanie więcej powodów do zmartwień
Możecie mi powiedzieć jakie suplementy poza kwasem foliowym i Wit D bierzecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 09:02
-
Malwa super wiesci
Co do lekow to mi ginka mowila zeby odstawic metfrmine jak zajde. Bromergon moja siostra brala i jak zaszla to lekarz tez kazal jej odstawic zaraz i teraz ma zdrowa 5-letnia coreczkeMalwa133 lubi tę wiadomość
🍀 Czekamy na Ciebie 🍀
Starania od 2014 z przerwą w 2019 i 2023
♀️ PCOS; mięśniaki macicy; niedomoga lutealna; słaby lewy jajnik; 12/17 i 06/23 cb; 09/23 – miomektomia i cystektomia
♂️ 2018 - morfo 2%; 2023 - morfo 4%
IVF 04/24; mamy 8❄️🥰
🔸05/06/24 FET ❄️5AB🔸5dpt blade ⏸️🔸7dpt mocne ⏸️🔸12dpt beta 887🔸14dpt beta 1874🔸24dpt 6+1 silne krwawienie🔸26dpt 6+3 GS 2.3cm; YS 0.34cm; CRL 0.98cm z bijącym❤️🔸7+3 CRL 1.2cm🔸8+2 CRL 1.9cm🔸9+4 CRL 2.8cm🔸11+3 CRL 4.9cm; NIPT niskie ryzyka; synek 💙🔸13+5 CRL 8.3cm 🔸16+5 173g🔸18+5 283g🔸20+4 375g🔸22+3 połówkowe ok 516g🔸25+5⏳ -
nick nieaktualnynajra88 wrote:Malwa super wiesci
Co do lekow to mi ginka mowila zeby odstawic metfrmine jak zajde. Bromergon moja siostra brala i jak zaszla to lekarz tez kazal jej odstawic zaraz i teraz ma zdrowa 5-letnia coreczkenajra88 lubi tę wiadomość
-
Mam swój mały salon kosmetyczny, nie ma dnia żeby jakaś klientka nie powiedziała, że : się stara, jest w ciąży, chce u mnie zrobić test, szuka lekarza do prowadzenia ciąży, ma boleści podbrzusza itd. Niektóre zostawiają u mnie w łazience jak już zaciążą zapasowe testy owulacyjne i ciążowe. Więc inne korzystają. Raz wpadła babka na henne brwi a wybiegła z pozytywnym testem z łazienki Patrząc na ich radość chyba równie szybko chciałam dołączyć do ich grona a w sumie nic mi to nie da. Przed świętami biorę ślub, co prawda drugi w swoim życiu ale tym razem z osobą która ma takie same plany na przyszłość co ja. Więc może jeszcze uda się zrobić mały ślubny prezent:)
Malwa133, Drobinka91, Phia, Karo0705, Daffi, MissKathy92, Esti lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Gratulacje!
Poczytalam wczoraj dużo i aż mi głupio, że wyleciałam tu z jakąś paranoją a inni mają zdecydowanie więcej powodów do zmartwień
Możecie mi powiedzieć jakie suplementy poza kwasem foliowym i Wit D bierzecie?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Malwa133 wrote:Dziewczyny chcialam sie podzielić z Wami. 9dpo zobaczylam kolejny raz dwie kreseczki na tescie i 10dpo beta 41.17. Boje sie bardzo co bedzie dalej, ale staram sie byc dobrej mysli ❤Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm