Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:A ja mam prolaktyne ciut ponad normę i 2 lekarzy nie kazalo mi brac tabsow na to...
A druga sprawa kumpela zaszla w ciaze teraz a prolaktyne miala ciut wyzsza ode mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 12:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Dzięki zaraz swojego wyniku poszukam ale ja po godzinie miałam poniżej 5000 jak dobrze pamiętam... A na czczo 405
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 18:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeżę sama w łóżku i tak sobie myślę. Jakieś 6 lat temu jak się rozstaliśmy z moim Lubym to on szykował się oświadczyn wiem że pozbył się tego pierściąka ciekawa jestem jak on wyglądał... Na jakim etapie życia bym dzisiaj była... Czy byłabym Szczęśliwsza niż jestem teraz... Tyle niewiadomych tyle niepewności...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciliśmy do siebie po jakimś czasie. Nie powiem ja trochę poprobowałam bycia z innymi facetami Luby ponoć w czasie przerwy się nie spotykał z nikim. Ale jest jakaś taka nostalgia zaczynanie wszystkiego od nowa... Czasami mam wrażenie że rolę się odwróciły że mi teraz bardziej zależy niż jemu. A kiedyś było odwrotnie...
-
nick nieaktualnyAle teraz jesteście zaręczeni jak dobrze kojarzę? Takze i pierścień jest. Ja jestem ze swoim pierwszym chłopakiem teraz to moj Maz ale spotykałam sie z innymi facetami tez przed moim, ale nie było tego czegoś. Jestem szczęśliwa! Tylko tego Dzidziusia nam brakuje zeby podzielić sie miłością ... a ta przerwa była z jakiegoś powodu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 23:03
-
Ja mimo 28lat jestem po rozwodzie, po 9 latach związku i roku małżeństwa okazało się, że On wcale nie chce dzieci, woli imprezy i tańce w klubach na stole
Po rozwodzie poznałam mojego Ukochanego, bierzemy za miesiąc ślub. Ale wracam czasem myślami i zastanawiam się jakby wyglądało moje życie gdybym została z eksem... Lepiej napić się wina!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 23:34
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Ja mimo 28lat jestem po rozwodzie, po 9 latach związku i roku małżeństwa okazało się, że On wcale nie chce dzieci, woli imprezy i tańce w klubach na stole
Po rozwodzie poznałam mojego Ukochanego, bierzemy za miesiąc ślub. Ale wracam czasem myślami i zastanawiam się jakby wyglądało moje życie gdybym została z eksem... Lepiej napić się wina! -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Ja mimo 28lat jestem po rozwodzie, po 9 latach związku i roku małżeństwa okazało się, że On wcale nie chce dzieci, woli imprezy i tańce w klubach na stole
Po rozwodzie poznałam mojego Ukochanego, bierzemy za miesiąc ślub. Ale wracam czasem myślami i zastanawiam się jakby wyglądało moje życie gdybym została z eksem... Lepiej napić się wina!
Szmat czasu byliscie ze soba i nie bylo tematu dzieci i rodziny???
Sorki ze tak pytam ale dziwi mnie to ze tego nie zauwazylas... Nooo chyba ze dopiero tak zaczal po slubie....
Zreszta co sie dziwic... Kumpeli facet zaczal szalec jak urodzilo mu sie dziecko i ma wszystko gdzies... -
A ja swojego pierwszego faceta poznałam na studiach, byłam też jego pierwszą dziewczyną- teraz jesteśmy małżeństwem i uważam że będziemy już do końca razem
Wiem że bywają rozstania i powroty albo rozstania i nie-powroty ale u nas wiem że będzie dobrze
Moja siostra była w związku 11lat, w tym 4 lata narzeczenstwa i się rozstali- jej zależało na ślubie i rodzinie, jemu nie więc postanowili że to nie ma sensu teraz siostra układa sobie życie z innym facetem i jest szczęśliwa