Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki 2018r.
Odpowiedz

Nowe staraczki 2018r.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4883b6aa9902.jpg

Chyba trzeba wierzyć nawet cień cieni, przeterminowany czy jakikolwiek! :)
    to to piękna krecha jest <3 gratulacje :) a ile to dni po owu? :)
    nie wiem jak to jest, jak nie byłam w ciąży to nic się mi nigdy nie pojawiło nawet po kilku godzinach, więc jeśli pojawia się coś różowego to można wierzyć! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jutro idź na betę i będzie pewność :) Czy ja dobrze kojarzę, że to Wasz pierwszy cykl starań?

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12dpo :)
    Żeby nie było, wczoraj test (25mU) po kwadransie wyglądał tak:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff30d4fcc665.jpg

Dzisiejszy poranny wyglądał jak urojenia (10mU) :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ee81269920a.jpg

No a ten z posta wyżej wieczorny 25mU zrobiony po to by napić się winka :)

Agg tak to pierwszy cykl :) jutro na betę z duszą na ramieniu, oby to nie był sen:)

KarmeLoVe, Daffi lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    12dpo :)
    Żeby nie było, wczoraj test (25mU) po kwadransie wyglądał tak:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff30d4fcc665.jpg

Dzisiejszy poranny wyglądał jak urojenia (10mU) :

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ee81269920a.jpg

No a ten z posta wyżej wieczorny 25mU zrobiony po to by napić się winka :)

Agg tak to pierwszy cykl :) jutro na betę z duszą na ramieniu, oby to nie był sen:)

ten dzisiejszy to zółty bobo test?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW!!! TO SZCZĘŚCIARA Z CIEBIE!!!!!!!! PIĘKNIE!!! Jutro po becie myślę będzie można gratulować :):):)

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwa133 wrote:
    ten dzisiejszy to zółty bobo test?
    Dzisiejsze dwa to bobo test duo- w pakiecie był strumieniowy i płytkowy :) e promocji za 15 były :) a wczorajszy to quixx :)

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Dzisiejsze dwa to bobo test duo- w pakiecie był strumieniowy i płytkowy :) e promocji za 15 były :) a wczorajszy to quixx :)
    mi bobo test też pokazał jako pierwszy kreske ładną, a na nawet czulszych testach prawie nic nie było ;)

• margaretta07 Koleżanka

Wysłany: 18 listopada 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tutaj nowa i przepraszam jeśli trafiłam na zły wątek. Chciałam się dowiedzieć czy objawy zapłodnienia 10-11 dni po owulacji są możliwe? Moje cykle są regularne 30 dniowe, z partnerem stosujemy stosunek przerywany więc ciąży nie wykluczam. Odnoście objawów to są powiększone i bolesne piersi, ból do wytrzymania, brodawki czasami mają ciemniejszy kolor, widoczne są żyły na piersiach i dekolcie, wzdęcia, raz zdarzyło mi się mieć zgagę, od czasu do czasu czuje ukłucie w lewym jajniku, częściej biegam do toalety. Dzisiaj zdarzyło mi się popłakać z powodu swojego wyglądu gdzie wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie nastawiam się jakoś szczególnie, ale nie ukrywam, że z bobasa bym się bardzo cieszyła. Myśle, że na test jeszcze za wcześnie i wole poczekać na dzień spodziewanej @. Choruje na niedoczynnosc tarczycy, ale nie wiem czy tak hormony mogą płatać mi figle. Czy ktoś miał już taki przypadek? Proszę o odpowiedzi :)

• Kaga Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 14:28

Domi_tur lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretta07 wrote:
    Witam jestem tutaj nowa i przepraszam jeśli trafiłam na zły wątek. Chciałam się dowiedzieć czy objawy zapłodnienia 10-11 dni po owulacji są możliwe? Moje cykle są regularne 30 dniowe, z partnerem stosujemy stosunek przerywany więc ciąży nie wykluczam. Odnoście objawów to są powiększone i bolesne piersi, ból do wytrzymania, brodawki czasami mają ciemniejszy kolor, widoczne są żyły na piersiach i dekolcie, wzdęcia, raz zdarzyło mi się mieć zgagę, od czasu do czasu czuje ukłucie w lewym jajniku, częściej biegam do toalety. Dzisiaj zdarzyło mi się popłakać z powodu swojego wyglądu gdzie wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie nastawiam się jakoś szczególnie, ale nie ukrywam, że z bobasa bym się bardzo cieszyła. Myśle, że na test jeszcze za wcześnie i wole poczekać na dzień spodziewanej @. Choruje na niedoczynnosc tarczycy, ale nie wiem czy tak hormony mogą płatać mi figle. Czy ktoś miał już taki przypadek? Proszę o odpowiedzi :)
    Twoje objawy to dla mnie normalka przed @.
    Nie porownuj objawów z innymi. Bo u jednej to objawy @ a u innej ciazy.

• margaretta07 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    Twoje objawy to dla mnie normalka przed @.
    Nie porownuj objawów z innymi. Bo u jednej to objawy @ a u innej ciazy.

Może i tak, ale ja nigdy przed @ nie miałam aż takich objawów. 3 dni przed miałam straszne bóle brzucha i to był jedyny objaw @. Teraz mam te objawy, a bólu brzucha brak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze cały dzień próbuje się dodzwonić do laboratorium i dowiedzieć się o krzywą glukozową insulinową ale nikt tam nie odbiera napisałam e-maila ale nie wiem kiedy mi odpiszą

• aktap91 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretta07 wrote:
    Może i tak, ale ja nigdy przed @ nie miałam aż takich objawów. 3 dni przed miałam straszne bóle brzucha i to był jedyny objaw @. Teraz mam te objawy, a bólu brzucha brak.

Zrób po prostu test, bo my Ci nie powiemy czy jesteś w ciąży. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    margaretta07 wrote:

Ja miałam te wszystkie objawy zarówno przed okresem jak i w ciąży ;). Ale nie w każdym cyklu się pojaiały a mimo to w każdym dopatrywałam się ciąży. Jak nie zrobisz testu to się nie dowiesz. Mi pozytyw wyszedł w 8dpo.

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 10:25

• Kaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2021, 14:28

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, beta 124,27 :) :) :)

Aaaa nie wierzę, że to się dzieje naprawdę :)

Malwa133, Phia, Esti, Daffi, KarmeLoVe, madzikow, MissKathy92, najra88 lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Dziewczyny, beta 124,27 :) :) :)

Aaaa nie wierzę, że to się dzieje naprawdę :)
    Gratulacje, wszystkiego dobrego!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90 wrote:
    Coraz bliżej do wyjścia z pracy i coraz bardziej się stresuję wizytą :) Ciekawa jestem czy po mojej dawce Clo coś ruszyło... dzisiaj 12 dc później pewnie w środę następna wizyta... Najgorsze dojazdy ale co zrobić jak na miejscu nie ma sensownych lekarzy...
    Abi trzymam kciuki z calych sił za piekna owulacje :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 16:25

• margaretta07 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga wrote:
    Powiem szczerze że ja prawie co cykl mam jakis nowy objaw, ktorego wczesniej nie miałam. A tak naprawde to pewnie mialam tylko nie zwracalam na to takiej uwagi, bo nie liczyłam na ciążę. Psychika tez potrafi platac figle. Niemniej jednak powidzenia :) rób test :)

Poczekam do dnia spodziewanej @. :) Dziękuje :)

‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ