Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania2014 wrote:Cześć Dziewczyny w ten piękny listopadowy poniedziałek. W dniu dzisiejszym Mój Luby mi się oświadczył zrobił cichaczem śniadanie rano pojechał po kwiaty zrobił to cichaczem a łatwo mnie obudzić rano nawet nie wiecie jak się ciesze a w środę i czwartek wizyty u lekarzy teraz musi już być lepiej
GratulujęMoje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze nie rozmawialiśmy o terminie ślubu. Bo sama trochę strzeliłam sobie w kolano przed laty mówiąc że nie chce oświadczyn i ślubu nie przewidziałam że w okolicach 30-tki zmienię zdanie zobaczymy raczej przyszły rok odpada chyba że zrealizuje swoje plany o ślubie bez wesela tylko obiedzie dla najbliższych jeśli zdecydujemy się na jakieś przyjęcie to tylko na podwórku jakiś grill dla rodziny a swoją drogą siostra Lubego w swoim kalendarzu zarezerwowała nam 21.06. I zabawa przez 3 dni tylko czeka na zielone światło
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia2014 wrote:Jeszcze nie rozmawialiśmy o terminie ślubu. Bo sama trochę strzeliłam sobie w kolano przed laty mówiąc że nie chce oświadczyn i ślubu nie przewidziałam że w okolicach 30-tki zmienię zdanie zobaczymy raczej przyszły rok odpada chyba że zrealizuje swoje plany o ślubie bez wesela tylko obiedzie dla najbliższych jeśli zdecydujemy się na jakieś przyjęcie to tylko na podwórku jakiś grill dla rodziny a swoją drogą siostra Lubego w swoim kalendarzu zarezerwowała nam 21.06. I zabawa przez 3 dni tylko czeka na zielone światło
-
Ania - gratulacje i dużo miłości
Daffi - mam narazie prawie całe opakowanie tej luteine, bo przepisał mi i zauważyłam, że mam też z poprzedniej ciąży pół opakowania jeszcze nie przeterminowane, pewnie zużyję to i już nie będę musiała brać może tej luteiny, bo ile można23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Ania - gratulacje i dużo miłości
Daffi - mam narazie prawie całe opakowanie tej luteine, bo przepisał mi i zauważyłam, że mam też z poprzedniej ciąży pół opakowania jeszcze nie przeterminowane, pewnie zużyję to i już nie będę musiała brać może tej luteiny, bo ile możnaMeluśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co tam u Was? Ja juz chyba po owu, ale przez te święta teraz nie było jak iść na monitoring, także polegam na swoich obserwacjach. Tak sobie myślę wybrać się do gina 19.11 i zrobić sobie badanie progesteronu czy coś wzrósł i jest lepszy po moim leczeniu. A tak poza tym to czekanie oczywiście do 27.11 a nawet do końca miesiąca gdyby coś @ zwlekała.
A kolejne wizyty juz na styczen chyba będę ustawiać, bo nie ma głowy do tego biegania po lekarzach, trzeba coś odpocząćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 19:23
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnymadzikow wrote:Co tam u Was? Ja juz chyba po owu, ale przez te święta teraz nie było jak iść na monitoring, także polegam na swoich obserwacjach. Tak sobie myślę wybrać się do gina 19.11 i zrobić sobie badanie progesteronu czy coś wzrósł i jest lepszy po moim leczeniu. A tak poza tym to czekanie oczywiście do 27.11 a nawet do końca miesiąca gdyby coś @ zwlekała.
A kolejne wizyty juz na styczen chyba będę ustawiać, bo nie ma głowy do tego biegania po lekarzach, trzeba coś odpocząć
jasne, też myślę żeby grudzień odpuścić, zwłaszcza, że monitoring w zasadzie powinno się wykonywać w konkretnym dniu (przynajmniej ja się tak staram dostosować do lekarza), a w grudniu sporo świątecznych dni.. A poza tym chwila zapomnienia na pewno nam się przyda A może i wtedy się uda, jak teoretycznie się nie spodziewamy.madzikow lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dobry plan- odpuścić sobie trochę w grudniu a po nowym roku wrócić z nową siłą A może i wkroczyć w nowy rok już w dwupaku kto wie ja też w grudniu odpuszczam sobie gina
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Ja jak sobie ostatnio dałam takie wewnętrzne przyzwolenie na to, ze moze i bedzie trzeba sie nie miesiącami tylko latami starać i ze dużo jeszcze moze byc wzlotów i upadków na tej drodze to jakos mi sie lepiej zrobiło. Takze luz i do przodu!
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny