Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 cudne wieści!! Dlatego mówią, że rok trzeba się starać bez spiny!
Do wszystkich nowowstarajacych się: warto poczekać i nie wariować!
Aniu serdeczne gratulacje, piękne krechy. Odwiedzaj nas i trzymaj za nas kciuki :-*Ania95 lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
to czekanie i nie wariowanie trudne jest dla kazdej i swiezej i starej staraczki.
Niektore potrafią sobie z tym lepiej radzić. Ja np nie radziłam sobie w ogole mimo ze tak krotko trwaly starania.
Teraz codziennie snie o koszmarach i to wszystko zwiazane z moim babelkiem.
ale mialam wizyte i jestem spokojna ze wszystko w brzuszku jest jak powinno. Oczywiscie wstydnis mały sie skrywa bo lekarz probowal podejrzec płeć ale tak miedzy nogami pępowine oplótł bobas ze nie pozwolil sobie pokazac. Po swiętach 28.12 mam USG połowkowe troche pozno bo to bedzie 24tc ale chcielismy 4D a bedzie lepiej widać jak dzidziuś większy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 10:48
Esti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:to czekanie i nie wariowanie trudne jest dla kazdej i swiezej i starej staraczki.
Niektore potrafią sobie z tym lepiej radzić. Ja np nie radziłam sobie w ogole mimo ze tak krotko trwaly starania.
Teraz codziennie snie o koszmarach i to wszystko zwiazane z moim babelkiem.
ale mialam wizyte i jestem spokojna ze wszystko w brzuszku jest jak powinno. Oczywiscie wstydnis mały sie skrywa bo lekarz probowal podejrzec płeć ale tak miedzy nogami pępowine oplótł bobas ze nie pozwolil sobie pokazac. Po swiętach 28.12 mam USG połowkowe troche pozno bo to bedzie 24tc ale chcielismy 4D a bedzie lepiej widać jak dzidziuś większy.
Pięknie! Ile się staraliście? Najważniejsze,że się udało a Bobas rośnie w brzuszku Mamusi!!! Cudownie!!Daffi lubi tę wiadomość
-
Ag1988 wrote:Pięknie! Ile się staraliście? Najważniejsze,że się udało a Bobas rośnie w brzuszku Mamusi!!! Cudownie!!
Tak jestem szczesliwa ze sie udało i caly czas kibicuje tutaj wam. I o ile ciaza dala mi w kosc wymiotami i mdlosciami jak przeszly czulam ze zyje... to sie pojawily migreny i bole glowy co 2 dni. teraz miewam juz raz na tydzien wiec lepiej juz sie zyje. piekny czas ale sporo bóli się pojawia. choc uwazam ze i tak ta ciaze narazie mam latwwiejsza niz z corka. i -2kg nadal to mnie bardzo cieszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 11:06
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:3 cykl zaskoczył.
Tak jestem szczesliwa ze sie udało i caly czas kibicuje tutaj wam. I o ile ciaza dala mi w kosc wymiotami i mdlosciami jak przeszly czulam ze zyje... to sie pojawily migreny i bole glowy co 2 dni. teraz miewam juz raz na tydzien wiec lepiej juz sie zyje. piekny czas ale sporo bóli się pojawia. choc uwazam ze i tak ta ciaze narazie mam latwwiejsza niz z corka. i -2kg nadal to mnie bardzo cieszy.
To faktycznie szybciutko! Szczęściara! także teraz oby już ciąża nie dawała Ci się tak we znaki i było co raz lepiej! Trzyma kciuki za Was!Daffi lubi tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Ania95 cudne wieści!! Dlatego mówią, że rok trzeba się starać bez spiny!
Do wszystkich nowowstarajacych się: warto poczekać i nie wariować!
Aniu serdeczne gratulacje, piękne krechy. Odwiedzaj nas i trzymaj za nas kciuki :-*
Będę zaglądać i trzymam za Was wszystkie kciukiEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Będę zaglądać i trzymam za Was wszystkie kciuki
Gratuluję serdecznie. Trzymaj mocno i ślij nam wiruski.
PS. Co z naszą impreza na rocznicę starań. Sama zrobię?Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie niedługo 3 rocznica08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ja w środę zaczynam drugi cykl z Clomidem, po czym zabieramy się do działania. Zaraz po owulacji mam brać aspirynę(cardioaspirina to sie nazywa u mnie we Włoszech) w małej dawce przeciwporonnie. Zobaczymy w tym cyklu czy coś pyknie. Dziewczyny a Wy na jakim jesteście etapie cyklu? Ja dziś 2 dzień okresu i po Clomidzie mega się ze mnie leje i pierwszego dnia bardzo boleśnie było.. ponoć to normalne.
Dobrej nocki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 00:33
-
Ewe1990 jutro powinnam mieć @ i czuje że się zjawi Powodzenia w tym cyklu.
Ja doszłam do momentu gdzie chce odpuścić, a z drugiej strony może właśnie trzeba się brać na grubo za temat starań i iść do kliniki niepłodności.
Wczoraj spłynęły na mnie takie newsy, że rozbita chodziłam. Rano zrobiła test i oczywiście biel. Potem się dowiedziałam że koleżanka po raz drugi poroniła, tym razem 3miesiąc. A starają się ponad rok, zaraz będzie dwa lata. Za to szwagierki kolega wtopił i ślub za 3 tygodnie. Dlaczego to takie nie sprawiedliwe.
Wczoraj bylismy na mszy, zagalopowałam się myślami. Łzy zaczęły mi ciec po policzkach i nie mogłam się uspokoić. Mąż mnie wyprowadził. Postalismy przed drzwiami chwile i już nie wróciliśmy do środka.
Czy ktos ma zdanie na temat klinik w Białymstoku? Bocian czy Artemida?Ewe1990 lubi tę wiadomość
-
Kaga my to ogólnie jakieś zsynchronizowane bo nie dość że jutro @ (dziś teoretycznie 14dpo) to jeszcze 6 cykl starań. Choć mój to pewnie jakiś 10-11 bo my tak już rok, ale na forum od pół
Najgorsza to niegasnąca nadzieja - test biały i myśl że za wcześnie zrobiłam, bo może owulka była później, implantacja jeszcze później, a cycki bolą, dół brzucha ćmi, śluz jakis ciągnący i pacjenci mi nie-pachnął. Jak nic ciąża urojona.Kaga lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny wracam do żywych.
Poród,pierwsze tygodnie po porodzie są ciężkie jeszcze musiałam po 3 tyg wracać do szpitala na łyzeczkowanie macicy eh... mam nadzieję że już będzie dobrze
Widzę że dużo dziewczyn już dołącza do grona zafasolkowanych gratulacje wszystkimAnia95, Malwa133, Marza89 lubią tę wiadomość
Pcos