Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola_M wrote:Hej dziewczyny wracam do żywych.
Poród,pierwsze tygodnie po porodzie są ciężkie jeszcze musiałam po 3 tyg wracać do szpitala na łyzeczkowanie macicy eh... mam nadzieję że już będzie dobrze
Widzę że dużo dziewczyn już dołącza do grona zafasolkowanych gratulacje wszystkim -
Malwa133 wrote:Ostatnio wlasnie o Was myslalam synek daje mamie odpoczac?
Różnie u niego jest zależy od dnia i nocy.
Np dziś w nocy obudził się do jedzenia o 1 a postanowił pójść spać dopiero po 3 poza tym kolki się zaczęły jakiś czas temu i walczymy z tym różne specyfiki i sposoby sprawdzam ale ciężko bywa.
Jesteś teraz w ciąży to odpoczywaj ile możesz śpij jak najdłużej żeby się później przygotować na ten cały maraton bezsennych nocy i dniWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 13:46
Pcos
-
Ania odpoczywaj kochana.
Ewe u mnie najdłuższy cykl od października 2017. Wtedy @ przyszła w 37 dniu cyklu. Teraz jest 37 i nadal czekam.
U mnie nie ma szans na to ale mam nadzieję, że będzie dużo w tym roku świątecznych prezentów z bijącym serduszkiem ❤️Ania95 lubi tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A mnie rozłożyło leżę pod kocem z katarem i bólem gardła. Mam nadzieję, że bobasowi to nie szkodzi
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:U mnie beta 342.5!!! To się dzieje naprawdę
Ja już po wizycie z usg wychodzi tak samo, jak z ost @, czyli 9t3d serduszka jeszcze nie włączał maluszek mierzy 26,3 mm, prenatalne mam za 3 tygodnie 17.12 i mam brać nadal luteinęAnia95, Esti, MissKathy92 lubią tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Malwa133 wrote:Nie zaszkodzi jak pisala mama ginekolog ja za to z opryszczka od wczoraj
-
Lola_M wrote:Różnie u niego jest zależy od dnia i nocy.
Np dziś w nocy obudził się do jedzenia o 1 a postanowił pójść spać dopiero po 3 poza tym kolki się zaczęły jakiś czas temu i walczymy z tym różne specyfiki i sposoby sprawdzam ale ciężko bywa.
Jesteś teraz w ciąży to odpoczywaj ile możesz śpij jak najdłużej żeby się później przygotować na ten cały maraton bezsennych nocy i dni -
Ania95 wrote:Oo, super! Na pewno wypróbuję
-
Meluśka wrote:Gratulacje :*
Ja już po wizycie z usg wychodzi tak samo, jak z ost @, czyli 9t3d serduszka jeszcze nie włączał maluszek mierzy 26,3 mm, prenatalne mam za 3 tygodnie 17.12 i mam brać nadal luteinęMeluśka lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Jest bezpieczny w ciazy. Pamiętam ze w pierwszej mialam takie zapalenie krtani ze oddychac nie moglam i cala klatka piersiowa była tak obolala i mialam poważniejsze leczenie i corce nic sie nie stalo. Takze moze akurat ci pomoze. Ja jeszcze robie inhalacje z soli. Inhalator przy dziecku jest niezbedny w naszym wypadku i przy mojej astmie alergicznej. Jak masz mozliwosc.
Dzięki inhalacje już zaczęłam sobie robić