Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Dzisiaj będziemy nadrabiać U mnie właśnie wychodzi na to że owulacja może być dzisiaj 20dc . Niech się dzieje co ma dziać Pierwszy raz zobaczyłam u siebie tak pozytywny owulacyjny, wcześniej nigdy nie miałam pewności
-
ABI90 wrote:Dzisiaj będziemy nadrabiać U mnie właśnie wychodzi na to że owulacja może być dzisiaj 20dc . Niech się dzieje co ma dziać Pierwszy raz zobaczyłam u siebie tak pozytywny owulacyjny, wcześniej nigdy nie miałam pewności
-
Dziewczyny, my ten jeden stosunek 2 dni przed owulacją mieliśmy w pozycji na jeźdźca a po ja od razu wstałam.
Może przyda Wam się ta informacja, bo moja koleżanka 2 miesiące temu też zaszła w tej pozycji a ja mam tyozgięcie, więc myślałam, że dla mnie to tylko seks od tyłuMalwa133, MissKathy92, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Dziewczyny, my ten jeden stosunek 2 dni przed owulacją mieliśmy w pozycji na jeźdźca a po ja od razu wstałam.
Może przyda Wam się ta informacja, bo moja koleżanka 2 miesiące temu też zaszła w tej pozycji a ja mam tyozgięcie, więc myślałam, że dla mnie to tylko seks od tyłuAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i mam kolejne terminy wizyt u lekarzy :
1. Ginekolog 3.12 (zobaczymy co zaleci nowy lekarz bo to pierwsza wizyta)
2 endokrynolog 3.01.2019 (prywatna wizyta brawa za termin, zobaczymy ci ona powie na badania krzywych)
Mam tylko nadzieję że ginekolog będzie ogarnięty i jakieś zalecenia da mi w związku z krzywymi a potem skonsultuje to z endokrynologiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Dziewczyny, to wychodzi, ze w każdej pozycji trzeba próbować! A trzymaliście nogi do gory po? Ania wiem, ze nie, a reszta z Was?
Malwa133 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny