Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAbi ja tak samo miałam w tym cyklu pierwszy raz takie pozytywyABI90 wrote:Dzisiaj będziemy nadrabiać
U mnie właśnie wychodzi na to że owulacja może być dzisiaj 20dc . Niech się dzieje co ma dziać
Pierwszy raz zobaczyłam u siebie tak pozytywny owulacyjny, wcześniej nigdy nie miałam pewności 
i takie samo endometrium
-
To jest ten moment i ta chwila:) wizyta u gina tylko dala nadzieje i napawa optymizmem. Czuję ze to ten cykl. Pracujcie intensywnie. Na koniec dupka w górę oprzyj o sciane i po leż z 10min:p a jak ze sluzem? Zaobaerwowalas plodny ułatwiający plemniczkom dotarcie do celu?ABI90 wrote:Dzisiaj będziemy nadrabiać
U mnie właśnie wychodzi na to że owulacja może być dzisiaj 20dc . Niech się dzieje co ma dziać
Pierwszy raz zobaczyłam u siebie tak pozytywny owulacyjny, wcześniej nigdy nie miałam pewności 
-
Dziewczyny, my ten jeden stosunek 2 dni przed owulacją mieliśmy w pozycji na jeźdźca
a po ja od razu wstałam.
Może przyda Wam się ta informacja, bo moja koleżanka 2 miesiące temu też zaszła w tej pozycji
a ja mam tyozgięcie, więc myślałam, że dla mnie to tylko seks od tyłu
Malwa133, MissKathy92, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja ulubiona pozycja!!! Na jeźdźca, to moze u nas kiedyś zaskoczyAnia95 wrote:Dziewczyny, my ten jeden stosunek 2 dni przed owulacją mieliśmy w pozycji na jeźdźca
a po ja od razu wstałam.
Może przyda Wam się ta informacja, bo moja koleżanka 2 miesiące temu też zaszła w tej pozycji
a ja mam tyozgięcie, więc myślałam, że dla mnie to tylko seks od tyłu 
Ania95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i mam kolejne terminy wizyt u lekarzy :
1. Ginekolog 3.12 (zobaczymy co zaleci nowy lekarz bo to pierwsza wizyta)
2 endokrynolog 3.01.2019 (prywatna wizyta brawa za termin, zobaczymy ci ona powie na badania krzywych)
Mam tylko nadzieję że ginekolog będzie ogarnięty i jakieś zalecenia da mi w związku z krzywymi a potem skonsultuje to z endokrynologiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja starając się o pierwsze dziecko wyczulam sobie szyjke macicy bardziej po lewej stronie. Po stosunku nie tylko unioslam nogi do góry, lecz także przechylilam je trochę na lewo właśnie. Głupie, nieglupie, ważne, że zadziałałoAg1988 wrote:Dziewczyny, to wychodzi, ze w każdej pozycji trzeba próbować! A trzymaliście nogi do gory po? Ania wiem, ze nie, a reszta z Was?
Malwa133 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny

GRATULACJE