Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
ABI90 wrote:Miss sama nie wiem jak to się potoczy, zobazę jak będzie wyglądał mój wykres, czy da w ogóle nadzieję, najpierw 3 i 4 prog a później myślę 9 grudnia najwcześniej testować wg lekarza będę wtedy 13dpo ewentualnie 12 bo dopiero dzisiaj skok więc owu mogła być wczoraj:)
Szuflado wiesz, że test przed terminem @ z popołudniowego moczu to jak wróżenie z fusów ?? Nie skreślaj jeszcze cyklu, póki nie ma @ nadzieja jest
Korzysta ktoś z FLO? Telefon zrobił mi aktualizację i we flo nie mam opcji pozytywnego testu owulacyjnego, sama wyznaczyła mi owulkę na tydzień temu co wiem że jest bujdą... nie mogę zmienić
We flo e ustawieniach musisz dodać testy i tam jest owulacja pozytywny itd -
nick nieaktualny
-
Abi to dziwne, mi zawsze ovuview dobrze owulki wyznacza może miałaś tydzień temu duzo objawów przypominających owu i dlatego apki szaleją I dlatego wlasnìe warto jest chodzić na monitoring
-
szuflada wrote:Wieeem wiem, ale chyba już i tak podupadłam na duchu, średnio wierzę w powodzenie tego cyklu
-
MissKathy92 wrote:Kochana nadzieję zawsze trzeba mieć dopóki nie ma @ to nic nie jest przesądzone ale wiem jak się czujesz jak w tym cyklu się nie uda to będzie kolejny i tak do skutkuPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
szuflada wrote:Dziękuję za słowa wsparcia w sumie nie powinnam narzekać, to dopiero pierwszy cykl i taki trochę na wariata zresztą (możliwe, że mieliśmy się z owu). No cóż nie teraz to za miesiąc, nie za miesiąc to za dwa
-
ABI90 wrote:Prędzej czy później się uda kwestia walki i wytrwałości
Obyś miała rację. Wysłałam Ci zaproszenie. Chcesz popytać o Bociana.
Dobrnelam do takiego etapu gdzie nie mam planu. Odpuścić sobie, dać czas, tylko stara się robię. Walczyć, bzykac pod dyktando. Robić wyniki, coraz więcej wyników...
Ps. Ktoś wie co u Plamki i Meluni? -
ABI90 wrote:Odebrałam Konieczynko rozpiera mnie energia i wzięłam się za sprzątanie, łazienka sprzątnięta generalnie. Dopiero usiadłam jakoś od paru dni mam taka myśl że nie mogę żyć tylko staraniami
Nie widzę Cię w przyjaciółkach. Może napisać do mnie na priv? -
ABI90 wrote:W końcu wyznaczyło mi owulację tak jak powinno hihi Jedyny wykres na którym wyznaczone jest jak trzeba https://ovufriend.pl/wykres,b1db0c14002d6021155a31445a1161c7.html
Dziewczyny które mierzą temperaturę, stosujecie metodę dodawania/odejmowania jeśli nie mierzycie o tej godzinie co zazwyczaj? -
Jesli mierzylam z opóźnieniem godzinnym. Zaznaczalam. To zalezy też czy sie budzisz często. Pomiar powinien byc wykonany min 3 godzinnego snu.
Ale Abi ja czuje ze to Twoj cykl i prezent na swieta:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 10:47