Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak u Was z lubrykantami?
Kompletnie rezygnujecie, czy jednak uzywacie. My bardzo lubimy olej kokosowy do gry wstepnej i moj facet sie bardzo do tego przyzwyczail. Nie lubi z tego rezygnowac.2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Ag1988 wrote:Dziewczyny, to wychodzi, ze w każdej pozycji trzeba próbować! A trzymaliście nogi do gory po? Ania wiem, ze nie, a reszta z Was?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa133 wrote:Trzymam kciuki mocno ❤
Za wszystkie tez!
Za mnie trzymaj za kolejny cykl. Dziś rozpoczęty. Nowy cykl nowe szansę. Ehhh -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Za mnie trzymaj za kolejny cykl. Dziś rozpoczęty. Nowy cykl nowe szansę. Ehhh
-
nick nieaktualny
-
Malwa już dziś jest psychiczny komfort. Już wiedziałam że tak będzie. W niedzielę miałam kryzys jak popłakałam się w kościele i nie mogłam uspokoić. Po negatywnym teście rano.
Tylko pozostaje pytanie dlaczego?
Dlaczego znowu nie i dlaczego tyle to trwa. I czy kiedykolwiek jeszcze się uda.
Nie ma bata. Mąż musi zrobić wyniki.
Czy skierowanie na krzywa insulinowa dostanę od rodzinnego? -
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Malwa już dziś jest psychiczny komfort. Już wiedziałam że tak będzie. W niedzielę miałam kryzys jak popłakałam się w kościele i nie mogłam uspokoić. Po negatywnym teście rano.
Tylko pozostaje pytanie dlaczego?
Dlaczego znowu nie i dlaczego tyle to trwa. I czy kiedykolwiek jeszcze się uda.
Nie ma bata. Mąż musi zrobić wyniki.
Czy skierowanie na krzywa insulinowa dostanę od rodzinnego? -
nick nieaktualnyABI90 wrote:a nam się chyba udało nieprzegapić owulacji bo w sobotę nad ranem były w poniedziałek test owulacyjny w końcu pozytywny i lekarz powiedział ze lada moment powinien pęcherzyk pęknąć, ale we wtorek jeszcze temperatura nie wzrosła, wczoraj udało się a dzisiaj temperatura 36,62 czyli w moim wypadku wzrost. Tylko apki uparcie wyznaczają mi owulację na tydzień temu więc muszę mieć poprawkę
Malwa a jakie leki brałaś teraz ??
Abi trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 13:22
-
Ja nadal biegnę w moim cyklowym maratonie roku. Nie chce sie skonczyc - 39 dc. Temperatura też nie spada. Nasikałam już chyba na 5 czy 6 patyków w tym cyklu. Ostatni wczoraj - negatyw.
Jutro 40 dc. Nie miałam tak długiego cyklu od lat. Zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie. W styczniu jadę na urlop do Polski to pójdę sobie do porządnego lekarza. Tymczasem staram się żyć, jakby nigdy nic. Nie mam żadnych objawów. Sutki mnie przestały boleć kilka dni temu. Miałam takie pobolewanie w dole pleców przez 2 dni jakiś tydzień temu. Teraz nic. Ani na okres się nie czuję ani na ciążę. Jak tu nie oszaleć.2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Abi, jestem z cyklem na podobnym poziomie co Ty owu miałam w niedzielę lub poniedziałek zamierzasz testować przed terminem @ czy grzecznie czekasz?
-
Szuflada zgadzam się z Abi- przed terminem lepiej nie sikac po południu
Abi ja wczoraj miałam skok więc owu w poniedziałek lub niedzielę z tym że w tym cyklu jakoś mało śluzu miałam i tak jakoś się nie nastawiam że się udało choć bardzo bym chciała przed świętami zobaczyć 2 kreski trzymam kciuki za Twoje testowanko niech temperatura pnie się w górę :*
A co do flo to niestety nie pomogę używałam tej apki jak się nie starałam żeby wiedzieć kiedy spodziewać się @ A teraz używam ovuview