NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
aga.just wrote:nooo! I tego się będziemy trzymać
powiedz mi jak to zrobić aby zacytować tylko fragment czyjejś wypowiedzi jeżeli nie chcę całej -
Coś w tych naszych modlitwach jednak jest uspokajającego.. niepojęte ale od czasu, gdy zaczelam sie modlic za Was i za siebie jest mi o niebo lepiej nawet moje czarnowidztwo zmalało Cos czuje , ze niedlugo bedzie wysyp
vanessa, ewelina27 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
vanessa wrote:powiedz mi jak to zrobić aby zacytować tylko fragment czyjejś wypowiedzi jeżeli nie chcę całej
Klikam cytuj, a potem to co chcę wywalić kasuję, ale zostawiam te QUOTE na początku i końcuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:36
vanessa lubi tę wiadomość
-
Drzwiona wrote:
Ja tak samo to odczuwam jest mi dużo lżej na sercu i w ogóle i wiem, że to dzięki naszej wspólnej modlitwie.
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Ja tak samo to odczuwam jest mi dużo lżej na sercu i w ogóle i wiem, że to dzięki naszej wspólnej modlitwie.
dla mnie niesamowite, ze tak szybko , prawie namacalnie mozemy to oczucvanessa lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Drzwiona wrote:Dokładnie
dla mnie niesamowite, ze tak szybko , prawie namacalnie mozemy to oczuc
Myślę że każda z nas wcześniej czy później odczuję pozytywne działanie naszej modlitwy i mam nadzieję że się nam tym pochwalą.Iownka, olitka, Pisellini lubią tę wiadomość
-
Aaa z wrażenia zapomniałam podać inicjałów BM
A co do modlitwy to owszem jestem wierząca, ale jakoś tak zawsze przechodziłam bez echa koło modlitwy. Modliłam się jak mi się przypomniało. Od pewnego czasu modlę się codziennie z mężem. Czasem nie jesteśmy w stanie się pohamować i się chichramy jak małolaty ale to też nas zbliża do siebie. I stało się właśnie coś dziwnego.. daje się odczuć czyjąś obecność i spokój. A gdy nawet przyjdą nerwy jakoś łatwiej się uspokoić jak się wierzy..vanessa lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio staram się zmienić taktykę i, owszem modlę się o Dziecko, ale przede wszystkim proszę o siłę i wytrwałość. Bo ich mi przede wszystkim brakuje. Proszę Boga, żeby pomógł mi się odnaleźć w obecnej sytuacji i nie zrujnować innym życia moim załamaniem.
Tak więc Maryja w Nowennie jest od poczęcia, a Bóg od siłyPisellini, Marion, vanessa lubią tę wiadomość
-
Kochane nasza wspólnotka tak się powiększyła że trudno ogarnąć wzrokiem więc pomyślała że zrobię w dwóch kolumnach (musiałam powstawiać kropki bo wychodziło jedno obok drugiego a nie w kolumnach)
1. MM madzianka.....................................21. ESZ Hope2
2. AG zielarka..........................................22. MKM Majka86
3. MRz Manieczka86................................23. EŻ Eweloka84
4. BP Marion............................................24. JNŚ MOI
5. BP Drzwiona........................................25. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................26. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................27. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................28. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................29. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................30. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................31. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................32. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................33. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................34. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................35. AS Nazja
16. IŚ Ita....................................................36. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................37. JMZ Chanela
18. AL aaaaga..........................................38. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)....................39. -- Mili
20. ERP mycha28
Oczywiście lista nie jest zamknięta i w każdej chwili można dołączyć do nas. Niedługo spodziewamy się wysypu więc nie ma co zwlekać tylko dołączać do nas z modlitwą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 14:31
ChciałabymJuż, Marion, Ania_84, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja mogę grzeczną dziewuszkę
Melduję się i donoszę, że modlitwa trwa! Ja i Małż codziennie modlimy się do świętego Dominika w intencji ovufriendowych staraczek i ciężarnychWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 19:12
vanessa lubi tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:ja czułam wyjątkowy wewnętrzny spokój dzieki za modlitwe odwzajemniam tym samym
Ja mam podobnie jakaś wewnętrzna radość we mnie zagościła od niepamiętnych czasów i wiem że to zasługa Waszej modlitwy
Na pewno każda z nas prędzej czy później będzie zbierać owoce naszej wspólnej modlitwy skoro już pojawiają się takie miłe wewnętrzne odczuciaIownka, ewelina27 lubią tę wiadomość