NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanessa,bardzo dobry pomysł.
Też poproszę o dopisanie,modlę się codziennie,również za Was,aby każda z nas doczekała upragnionego dzieciątka i mogła cieszyć się wraz z Ukochanym łaską macierzyństwa.
Mam nadzieję,że przy tak dużym wsparciu każda modlitwa będzie miała jeszcze większą moc.
Moje inicjały to AS
vanessa, Chanela lubią tę wiadomość
-
Kochane jeszcze trochę i dobijemy do czterdziestki
1. MM madzianka
2. AG zielarka
3. MRz Manieczka86
4. BP Marion
5. BP Drzwiona
6. AŁS Ania1986
7. SGD Nutka
8. KT Robotka1
9. JK Kierzynka
10. AM-W XYZ
11. AB czekaja
12. AM-L Ania84
13. IS Iownka
14. JJ freya
15. MJM vanessa
16. IŚ Ita
17. KŁR Kaśka
18. AL aaaaga
19. NK Strażaczka90 (Nicola)
20. ERP mycha28
21. ESZ Hope2
22. MKM Majka86
23. EŻ Eweloka84
24. JNŚ MOI
25. AM Macierzanka:)
26. KS Madziara
27. MEB ewelina27
28. AB AniaBe
29. APB staraczkaaga (Agata)
30. AB AnBe
31. AMM aga.just
32. MPG Pisellini
33. ASK lithe123
34. AEK olitka
35. AS Nazja
36. MZ Milcia
37. JMZ ChanelaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 10:11
-
mycha28 wrote:kochana Vanesko jakbyś mogla to dodaj do tej listy mojego meża bo to przecież o NASZE dzieciatko sie modlimy
nasze inicjały ERP
dziekuje
kochana już dopisałam ale tak jak kiedyś już wspomniałam czy nasi ukochani są wpisani czy nie to ogarniamy ich modlitwą tak samo bo jak słusznie stwierdziłaś każda stara się o z mężem o wpólne dziecko a nie tylko swoje
ale nas dużo... prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 18:40
mycha28 lubi tę wiadomość
-
Iownka wrote:Vanessa, nie wiem, czy nie łamię zasad, ale pozwól, że za Ciebie będę się modliła szczególnie.
Ja już mam dość po czterech cyklach, po prostu nie mam już sił.
Ile Ty ich musisz mieć???
Kochana wszystko się może zdarzyć nie łap doła tak wcześnie bo nie warto. Po roku bedziesz się martwić jak będzie taka potrzeba.
Ale o jakie zasady Ci chodzi?
Przyznam że Twoje wyznanie mnie mile zaskoczyło dziękuję ale chyba czułabym się nieswojo... Módl się za nas wszystkie ja przecież też jestem w nasze grupce modlitewnej
Ile cykli za mną? Tak szczerze to nie wiem bo przestałam je liczyć ale ok 58-60 oczywiście nie ciągłych starań bo zrobiliśmy przerwę na termometry wyliczanie dni itp. Teraz wróciliśmy do tego tematu ale kolejny problem mąż pracuje ma wyjeździe a wolne mam zazwyczaj z dala od owulacji. W okresie świątecznym byliśmy razem dwa tygodnie ale akurat w "te" dni musieliśmy zachować abstynencję Powód: badanie nasienia i akurat wtedy był umówiony bo inaczej się nie dało. Ja mam skierowanie na HSG ale na razie nie mogę go wykonać bo mam infekcję która pomimo leczenia nie chce mnie opuścić No i jesteśmy w kropce ani badań ani starań na całego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:21
Iownka, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Kochane bardzo się cieszę że ciągle ktoś dołącza do naszej grupki modlitewnej. Witamy nowe członkinie
Już Was dopisałam do listy ale za te dziewczyny które jeszcze nie znajdą się na liście tak samo są ogarniane modlitwą. Jak już kiedyś wspomniałam lista ma służyć temu aby łatwo widzieć ile osób modli się za każdą z nas i naszych mężów:)
Obecnie za każdą z nas modli się 36 osóbmycha28 lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Już mi na niczym nie zależy, wszystko mi jest obojętne...
Od kiedy założyłam ten wątek czuję wewnętrzną siłę i rodzącą się radość i wiem że to dzięki Waszej modlitwie
Vanessa myślę, że od żadnej z nas nie usłyszysz, że przesadzasz itp. Każda wie jakie to trudne. Ty szczególnie. Rozumiem Cię doskonale, rozumiem że nie masz sił, że wydaje Ci się, że na niczym Ci nie zależy. Ale czy rzeczywiście tak jest? Gdyby tak było nie zakładałabyś tego wątku. Na pewno zależy Ci na Twoim mężu, na dziecku o które się starasz i o które codziennie się modlisz. Zależy Ci na Bogu, któremu powierzasz swój i nasz los. Zależy Ci na nas, bo i o nas się modlisz. Pamiętam o Tobie szczególnie w modlitwie. Bądź silna i nie bój się nam pisać o sobie i swoich wątpliwościach czy rozterkach
vanessa, Iownka lubią tę wiadomość
-
aga.just wrote:Vanessa myślę, że od żadnej z nas nie usłyszysz, że przesadzasz itp. Każda wie jakie to trudne. Ty szczególnie. Rozumiem Cię doskonale, rozumiem że nie masz sił, że wydaje Ci się, że na niczym Ci nie zależy. Ale czy rzeczywiście tak jest? Gdyby tak było nie zakładałabyś tego wątku. Na pewno zależy Ci na Twoim mężu, na dziecku o które się starasz i o które codziennie się modlisz. Zależy Ci na Bogu, któremu powierzasz swój i nasz los. Zależy Ci na nas, bo i o nas się modlisz. Pamiętam o Tobie szczególnie w modlitwie. Bądź silna i nie bój się nam pisać o sobie i swoich wątpliwościach czy rozterkach
Kochana dziękuję masz rację są rzeczy na których mi zależy choćby te które wymieniłaś. Przecież mam cudownego wymodlonego męża bez którego nie wyobrażam sobie życia a przecież mogłam trafić gorzej i zależy mi na nim i na jego szczęściu. No i zależy mi na Waszym szczęściu i jestem wdzięczna Bogu że pomimo takiego cierpienia dał mi kochającego męża i Was, bo dzięki Waszej modlitwie i wsparciu czuję że moje życie pozytywnie się zmienia. Dziękuję że jesteście i że chcecie wysłuchać mojego narzekania . Na razie dam Wam odpocząć bo nie mam powodu do smutku a wręcz przeciwnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 15:37
Iownka, Pisellini, mycha28 lubią tę wiadomość
-
Kochane ja już dwa dni temu chciałam się dopisać, ale w ostatniej chwili padł mi laptop Ale teraz jestem Proszę o dopisanie mnie do listy i otoczenie modlitwą, którą i ja Was otaczam
P.S.
Cos mi się wydaje, że Bóg będzie miał pełne ręce robotyvanessa lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:vanessa skąd się bierze takie fajne obrazki?
oto linki do stron z emotikonami:
http://www.glitter-graphics.com/gallery.php?categoryID=122
(w zakładce Animated GIFs -> smiteys są bardzo fajne)
http://emotikona.pl/emotikony/
http://yoursmiles.org/s-pozitive.php -
Kochane dobijamy do czterdziestki
1. MM madzianka
2. AG zielarka
3. MRz Manieczka86
4. BP Marion
5. BP Drzwiona
6. AŁS Ania1986
7. SGD Nutka
8. KT Robotka1
9. JK Kierzynka
10. AM-W XYZ
11. AB czekaja
12. AM-L Ania84
13. IS Iownka
14. JJ freya
15. MJM vanessa
16. IŚ Ita
17. KŁR Kaśka
18. AL aaaaga
19. NK Strażaczka90 (Nicola)
20. ERP mycha28
21. ESZ Hope2
22. MKM Majka86
23. EŻ Eweloka84
24. JNŚ MOI
25. AM Macierzanka:)
26. KS Madziara
27. MEB ewelina27
28. AB AniaBe
29. APB staraczkaaga (Agata)
30. AB AnBe
31. AMM aga.just
32. MPG Pisellini
33. ASK lithe123
34. AEK olitka
35. AS Nazja
36. MZ Milcia
37. JMZ Chanela
38. BM ChciałabymJuż
39. -- Mili
Strasznie się cieszę że tak nas przybywa i czuję że niedługo będzie wysyp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 14:25
Pisellini, ewelina27, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam kobietki modle sie za was sumiennie mam też nadzieje ze miłosierny Bóg da nam możliwość bycia matkami bo przecież On jest Bogiem rzeczy nie możliwych do zrozumienia i spełnienia np moja ciocia starała sie 15 lat o maleństwo chodzili po różnorakich lekarzach znachorach i nic w końcu modlitwa i wiara w to ze się uda dala im 3 dzieci to co w oczach człowieka nie możliwe staje sie " pikusiem " dla Boga sama jestem ciekawa czy mi się uda w tym cyklu bo pojawił sie dzisiaj różowy śluz u mnie i jakoś jestem połamana jakby jakieś przeziębienie pożyjemy zobaczymy ojj przepraszam ze sie tak rozpisałam pozdrawiam
vanessa, Drzwiona, Adelajda lubią tę wiadomość