NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Scrappy wrote:Dziewczyny, błagam o wsparcie
Nie mogę spać
Nie mogę jeść
Nie mogę patrzeć jak komuś innemu spełniają się moje marzenia...
Po raz kolejny!
Czy nienawiść to dobre określenie na to, co teraz czuję?
Nie mam siły żyć...
To chyba nie nienawiść tylko poprostu ludzka (babska zazdrość) też to mam.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyA ja nie mam, ale moze dlatego ze mi troche przeszlo to parcie na dziecko, ale rozumiem Was, bo jednak troche zal. Jednak nie tracje nadzieji ze i mnie to w koncu trafi-ciaza. Dziewczyny glowy do gory A czy jakos leczycie sie? Badania macie? Ja dopiero w trakcie badan, od m-ca na dupku.
-
Ja leczyłam prolaktyne i w tym miesiącu zrobiłam badania, pięknie spadła. Miałam monitoringi, ale mam podejrzenie że z owulką coś może być nie tak i to mnie męczy. Chociaż wydaje mi się, że nigdy z tym problemów nie miałam. No, ale liczę na mój maly cud w najblizszym czasie ze Św. Dominikiem napewno się uda:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 11:29
vanessa, Laura lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ja mam już podleczoną tarczycę którą zawsze będę już leczyć niestety i nie wyleczę. Jestem na cyklu stymulowanym Clo i dupkiem. Dodatkowo dostałam jeszcze inofolic ale go nie wykupiłam bo póki co czekam na wypłatę.
I też wierzę że to już niedługo że zaraz będziemy się cieszyć z ciąży a potem ze zdrowego ślicznego dzidziusia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 12:37
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Sylvka wrote:To chyba nie nienawiść tylko poprostu ludzka (babska zazdrość) też to mam.
-
[QUOTE=Mili
Vanesska nie napisze Ci, że na pewno Ci się uda, bo Panem Bogiem nie jestem, ale na to jak będzie wyglądało Twoje życie masz ogromny wpływ. I albo możesz zamknąć się w sobie, albo spotykać się z mądrymi ludźmi, którzy Ciebie zrozumieją i w towarzystwie których będziesz dobrze się czuć i to jest już Twoja decyzja. Ja życzę Ci z głębi serca jak najlepiej.
Ściskam i przytulam.[/QUOTE]
Tylko gdzie takich ludzi spotkać...? jak na razie to gdzie bym tylko nie poszła i z kim tylko się spotkam to nie czuję się dobrze. Dużo lepiej mi znosić moją niepłodność na boku z dala od ludzi, szczęśliwych rodzinek itp.Mili lubi tę wiadomość
-
Będę sięddziewczyny za was modlić ja mam proszek z groty mlecznej dostałam go kiedyś i dzielę się nim i jak modlę się to nie tylko za siebie ale i za inne dziewczyny jedną cząstkę różańca rozważając trzecią tajemnice radosną Narodzenie Pana Jezusa w Betlejem modląc się o dar potomstwa .
Laura, vanessa lubią tę wiadomość
-
Vanessa
"Tylko gdzie takich ludzi spotkać...? jak na razie to gdzie bym tylko nie poszła i z kim tylko się spotkam to nie czuję się dobrze. Dużo lepiej mi znosić moją niepłodność na boku z dala od ludzi, szczęśliwych rodzinek itp."
Tylko pewnie nawet nie zdajemy sobie sprawy ile z tych szczęśliwych rodzinek jest po przeżyciach podobnych do naszych, ja np. ostatnio dowiedziałam się, że moja ciocia, która teraz ma pełnoletnie już dzieci, czekała na pierwszą ciąże 3 lata i chyba się nie łudzę, ale tacy ludzie, na pewno rozumieją innych, bo te wszystkie uczucia, o których tutaj piszemy nie są im obce...
Vanessa, może ja miałam lepiej, bo zmieniam w 100% moje otoczenie i jestem pewna, że miało to również wpływ na powodzenie naszych starnek dzidziusiowych, ale w każdej sytuacji trzeba bardzo się starać. Ja myślałam również tak, że nawet gdybyśmy nie mieli zostać rodzinami to nie chcę aby mój mąż miał przy swoim boku zamiast szczęśliwej rodzinki (z dzieckiem), zapłakaną, wiecznie nieszczęśliwą, zgryźliwą babę, bo na pewno na to nie zasługuje.
Kochane modlę się za Was, a czasami po prostu trzeba poczekać na spełnienie marzeń...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 00:34
Fasolka -
nick nieaktualny
-
Mili wrote:Tylko pewnie nawet nie zdajemy sobie sprawy ile z tych szczęśliwych rodzinek jest po przeżyciach podobnych do naszych
Nawet nie mam po co sie spotykać z nimi bo zwyczajnie nie mam o czym z nimi rozmawiać bo wśród nich panuje jeden temat - DZIECI a ja nie mam ochoty tego słuchać bo w tym temacie nie mam nic do powiedzenia a po za tym jeżeli już chciałabym się z kimś spotkać to po to aby choć na chwilę się oderwać od tego problemu a wśród dzieciatych to nie możliwe.
Ja zawsze byłam osobą która mając problemy woli nikomu o tym nie mówić, bo nigdy nie spotkałam się ze zrozumieniem...
Nie chcę nikomu o tym mówić bo nie znoszę pocieszeń zwłaszcza od osób które nie mają pojęcia o danym problemie.
Mili lubi tę wiadomość
-
Jak widać moje zniknięcie z OF było korzystne bo w tym czasie baaaaaaaaardzo nas przybyło a tym samym modlitwy
Mam nadzieję że nikogo nie przeoczyłam chociaż troszkę pozmieniałam kolejność
1. MM madzianka.....................................51. -- Mili
2. AG zielarka....................................52. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................53. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................54.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................55. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................56. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................57. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................58. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................59. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ......................................60. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................61. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................62. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................63. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................64. AEK olitka
15. MJM vanessa ......................................65. AS Nazja
16. IŚ Ita ...........................................66. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................67. JMZ Chanela
18. AL aaaaga .........................................68. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)...................69. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.....................................70. -- angel
21. ESZ Hope2.........................................71. -- sylwia1985
22. MKM Majka86.....................................72. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84.............................73. MZ Jakucja
24. EF edith2602......................................74. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta........................................75. AS alka89
26. -- sylwiunia..........................................76. AW Fidelissa
27. -- madziallena..............................77. MP Lili
28. AM Sudala...........................................78. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41 ...................................79. -- malu
30. -- misia79............................................80. -- tercia
31. MW Magdalenna .............................81. -- Sylvka
32. -- inessa.................................................82. MAK Z.
33. -- lula88.................................................83. HDB roletka
34. -- Wedmoczka.....................................84. MT Malenq
35. -- Kejti91.............................................85. MŁ monaaa85
36. AM agm...............................................86. MB magdabalbina
37. JJV Judyta............................................87. AK ~Ania~
38. -- justysss............................................88.JP tajuta87
39. MG my dream.......................................89. Laura JT
40. -- frutka................................................90. dżona JM
41. -- karolaa............................................91. Anutka AJM
42. -- Zemraa ..................................92. potforzasta BKJ
43. -- Doris-83 ....................................93. -- lemurek
44. --simcat86.............................................94. KB Kiniejka
45. JM-K justta..........................................95. MB AmVormittag
46. -- Scrappy.............................................96. liloe AM
47. BP beti97..............................................97. -- myszka123
48. KSZ Kasia*...........................................98. -- Nikonka
49. JS Giussta
50. AM liloe
Szkoda że niektóre członkinie zapominają pochwalić się o Kropku i nie zawsze wiadomo gdzie wstawić żółty brzuszek może szczęśliwych mamusiek jest więcej tylko o tym nie wiemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 22:18
-
Vanessa a już myślałam że się nie pojawisz:)
czy ktoś wie co z naszą Lili?
modle się za was dziewczyny ja niestety o kolejne dwa miesiące przedłużam anty więc cała moja modlitwa skupia się na wasNikonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oh Vanesska w moim otoczeniu wiele osób nadal się stara i wiele osób jest już po długich starankach... Koleżanka ma dziecko (in vitro), po wcześniejszych nieudanych inseminacjach.
Ja wcześniej też być może raniłam osoby starające się o dziecko, bo nie zdawałam sobie sprawy z problemu. No i kiedy chcecie mieć dziecko? Teraz już tak głupio nie pytam...bo wiem jak to jest. I nie zapomnę jak mnie zmierzył kolega po pytaniu dlaczego nie mam dzieci pomimo moich 32 lat. Ja odpowiedziałam, że to nie takie proste, a on pewnie, figura nie? Pomyślał pewnie głupia długowłosa blondyneczka w butach na obcasiku:)
I co się okazało dalej, kolega świetny, teraz jak wie o mojej ciąży opowiada mi o witaminach jakie powinnam zażywać A jego pierwsze pierwsze pytanie było bardzo przykre, ale on po prostu nie zdawał sobie sprawy z tego, że niektórzy muszą dzielnie walczyć o swoje szczęście:).
Ściskam i cały czas pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 19:11
Fasolka