NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili wrote:Hej dziewczęta Jestem, pamiętam i wspieram zaglądając od czasu do czasu
vanessa lubi tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Pozdrowienie w imię Trójcy Świętej
2 Kor 13, 11-13
Bracia, radujcie się, dążcie do doskonałości, pokrzepiajcie się na duchu, jedno myślcie, pokój zachowujcie, a Bóg miłości i pokoju niech będzie z wami. Pozdrówcie się nawzajem świętym pocałunkiem. Pozdrawiają was wszyscy święci. Łaska Pana Jezusa Chrystusa, miłość Boga i udzielanie się Ducha Świętego niech będzie z wami wszystkimi.
A ja dziś ofiarowałam intencję mszy za nasz wszystkie i wszytskich tutajvanessa, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak widać moje zniknięcie z OF było korzystne bo w tym czasie baaaaaaaaardzo nas przybyło a tym samym modlitwy
Mam nadzieję że nikogo nie przeoczyłam chociaż troszkę pozmieniałam kolejność
1. MM madzianka.....................................51. -- Mili
2. AG zielarka....................................52. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................53. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................54.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................55. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................56. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................57. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................58. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................59. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ......................................60. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................61. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................62. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................63. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................64. AEK olitka
15. MJM vanessa ......................................65. AS Nazja
16. IŚ Ita ...........................................66. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................67. JMZ Chanela
18. AL aaaaga .........................................68. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola)...................69. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.....................................70. -- angel
21. ESZ Hope2.........................................71. -- sylwia1985
22. MKM Majka86 .....................................72. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84.............................73. MZ Jakucja
24. EF edith2602......................................74. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta........................................75. AS alka89
26. -- sylwiunia..........................................76. AW Fidelissa
27. -- madziallena..............................77. MP Lili
28. AM Sudala...........................................78. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41 ...................................79. -- malu
30. -- misia79 ............................................80. -- tercia
31. MW Magdalenna .............................81. -- Sylvka
32. -- inessa.................................................82. MAK Z.
33. -- lula88 .................................................83. HDB roletka
34. -- Wedmoczka.....................................84. MT Malenq
35. -- Kejti91 .............................................85. MŁ monaaa85
36. AM agm...............................................86. MB magdabalbina
37. JJV Judyta............................................87. AK ~Ania~
38. -- justysss............................................88.JP tajuta87
39. MG my dream.......................................89. JT Laura
40. -- frutka................................................90. JM dżona
41. -- karolaa............................................91. AJM Anutka
42. -- Zemraa ..................................92. BKJ potforzasta
43. -- Doris-83 ....................................93. -- lemurek
44. --simcat86.............................................94. KB Kiniejka
45. JM-K justta ..........................................95. MB AmVormittag
46. -- Scrappy.............................................96. -- peppapig
47. BP beti97..............................................97. -- myszka123
48. KSZ Kasia*...........................................98. -- Nikonka
49. JS Giussta..........................................99. AŚG godaweri
50. AM liloe...........................................100. -- asiaP
101. KK wodniczka13....................................102. AT Anulkaa
103. DK nikuś........................................103. M&GM Monique33
Szkoda że niektóre członkinie zapominają pochwalić się o Kropku i nie zawsze wiadomo gdzie wstawić żółty brzuszek może szczęśliwych mamusiek jest więcej tylko o tym nie wiemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:45
-
JA pamiętam teraz odmawiam za nas koronkę Mam nadzieję że skoro nas tyle to Bóg nas wysłucha w końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 14:07
-
nick nieaktualnyMoje Drogie, przygarniecie mnie? Kiedys sie udzielalam na ovu, potem zrobilam sobie przerwe z nadzieja ze to pomoze, ale chyba nie zadzialalo...stesknilam sie za forum. Wczoraj przyszla @ po porzadnych staraniach. Przeplakalam caly wieczor. Wiem ze musze byc dzielna,ale wczoraj nie mialam na to sil. Modle sie o zdrowe malenstwo juz jakis czas. Chcialabym wesprzec i Was bo wiem jakie to wszystko trudne. I prosze niesmialo o Wasze wsparcie, uda sie nam:-) AT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 15:36
-
Nikuś Anulkaa Wodniczka13 witamy i dziękujemy że dołączacie do wspólnej modlitwy za siebie na wzajem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 10:38
-
Dziewczyny, pragnę polecić Wam nabożeństwo piętnastu modlitw - Tajemnicę szczęścia. Przepraszam jeśli powielam... Nie jestem w stanie prześledzić na już wszystkich stron tego wątku.
Ja sama praktykuję to nabożeństwo już chyba 7 raz, z tym że pierwszy raz w intencji poczęcia. Dowiedziałam się o niej od mojej cioci gdy miałam chyba 17 lat. Ciocia z wujkiem wyprosili sobie dwójkę cudownych moich kuzynów (po utracie dwójki dzieci, jednego zaraz po urodzeniu oraz drugiego w II trymestrze). W mojej rodzinie od dziecka widziałam kogoś kto aktualnie praktykuje to nabożeństwo.
Owa modlitwa wymaga od nas pewnego samozaparcia i nieco wytrwałości. Ale dziewczyny, uwierzcie mi.... WSZYSTKO o co kiedykolwiek prosiłam - otrzymałam. I nie tylko ja.... O poczęcie modlę się teraz od 1 kwietnia. Niedługo wszystkie zostaniecie ciociami zobaczycie
Ale do rzeczy!!!
Nabożeństwo należy odmawiać przez rok. Co nie oznacza, że Błogosławieństwo otrzymacie po jego upływie... Bóg wie najlepiej kiedy i kogo oraz jak pobłogosławić. Szczera i gorliwa modlitwa zaowocuje w najmniej spodziewanym momencie *co wg mnie nie zwalnia z dokończenia naszej obietnicy
Jak już wspomniałam, nabożeństwo należy odprawiać przez cały rok i zajmie nam to codziennie jakieś 15 minut. Może wydawać się dużo... Nie wiem, nie wnikam. Dla mnie jest to jeden z najprzyjemniejszych momentów dnia i jest to czas TYLKO dla mnie i dla Boga.
Co będę się tu produkować... nawet nie mam słów do dobrego zachęcenia proszę zobaczcie stronę pod tym linkiem http://www.tajem_sz.republika.pl/
Dodam jeszcze, że (szczególnie na początku praktyki) zdarzyło mi się kilkakrotnie "zapomnieć" i przerwać moje postanowienie. Pamiętam jak zła byłam na siebie i sfrustrowana. Taki to był trening cierpliwości
Serdecznie polecam
Ps. chętnie odpowiem na wszystkie pytania
Oczywiście zapewniam o pamięci o WasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 11:35
Anulkaa, Iownka, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Witajcie, swietny watek! Chetnie sie dolacze do 'nowenny'. Obecnie odmawiam od prawie 2 miesiecy Tajemnice Szczescia, ale bez zadnej specjalnej intencji, po prostu z powodu tesknoty za Bogiem i ciaglego smutku-depresji, ktory mnie casem przytlacza. Teraz bedzie ta modlitwa odmawiana wiec w Naszej intencji, abysmy jak najszybcjej zostaly mamusiami zdrowych maluchow. Prosze tez o modlitwe z intenji mojej i meza, nasze inicjaly: M&G M.
Iownka, vanessa, Yasmin lubią tę wiadomość
Monique33 -
Monique33 wrote:Witajcie, swietny watek! Chetnie sie dolacze do 'nowenny'. Obecnie odmawiam od prawie 2 miesiecy Tajemnice Szczescia, ale bez zadnej specjalnej intencji, po prostu z powodu tesknoty za Bogiem i ciaglego smutku-depresji, ktory mnie casem przytlacza. Teraz bedzie ta modlitwa odmawiana wiec w Naszej intencji, abysmy jak najszybcjej zostaly mamusiami zdrowych maluchow. Prosze tez o modlitwe z intenji mojej i meza, nasze inicjaly: M&G M.
Yasmin, Monique33, Anulkaa lubią tę wiadomość