NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmeryy88 wrote:Czy któraś z Was modliła się do św. Dominika?
Dlatego Kochane warto walczyć i po każdym upadku powstać my walczyliśmy prawie 4 lata w między czasie jedną ciążę straciliśmy na wczesnym etapie myślę, że w ten sposób Bóg pokazał Nam, że potrafi wszystko tylko trzeba w Niego uwierzyć, uwierzyć tak prawdziwie w to, że każdego dnia jest obok Nas, poczuć Go a nie tylko mówić wierzę bo inni wierzą..
Błogosławionego Dnia Kochane Wam życzę
ps: ciągle o Was pamiętam i proszę nie zapominajcie o takiej jednej panikarze
BuziakiDrzwiona lubi tę wiadomość
-
Kochane, jutro wybieram się z mężem do Kalwarii na pielgrzymkę i na dróżki. W moich modlitwach będę pamiętać o Was Pogoda ma być ładna, więc myślę, że będzie bardzo przyjemnie modlić się tam i kontemplować.
vanessa, sylwiunia, Kocia lubią tę wiadomość
"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl -
Cześć dziewczyny
Pamiętam o Was codziennie.
Niedługo będę organizować rekolekcje i też tam wspólnie ze wszystkimi uczestniczkami oddajemy mszę w intencji wszystkich starających się.
Mam nadzieję, że i Wy o nas też pamiętacie.
Tylko, że u nas trzeba się już modlić o umiejętność przyjęcia Bożej woli raczej co na te chwilę jest strasznie trudne.Adelo, Wonderwall, sylwiunia, Kocia lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Lena83 wrote:Tylko, że u nas trzeba się już modlić o umiejętność przyjęcia Bożej woli raczej co na te chwilę jest strasznie trudne.
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:A co u Was zdiagnozowali że nie da sie tego leczyć?
Na razie brak prawidłowych plemników i mało nawet tych całkowicie uszkodzonych.
Od razu powiedzieli ze jesli da sie uzyskać prawidłowe plemniki to raczej z biopsi i InVitro (a wlasciwie ICSI). A wiadomo co Kosciol mowi o IV.
Wiecej w naszym pamiętniku - link w podpisie.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
yesenia wrote:Witam Was koleżanki! Ja też dużo się modlę i czekam na cud... Nie wiem czy znacie Nowennę do św. Ekspedyta i św. Anny, nowenna za dusze w czyśćcu jeśli się za nie modlimy to one pomagają nam.
Moj W dzien w dzien modli sie za dusze czyśćcowe - jakos nie pomogłyMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
Pierwszy cykl starań po Visanne nieudany. Nie przejmuję się tym Moja cierpliwość cały czas się uczy
Kochane pamiętajcie o mnie w modlitwach. Ja o Was pamiętam
W Kalwarii było cudnie, zostawiłam tam prośby za Was i za siebie.
"Wbrew nadziei, uwierzył nadziei." - bo nam potrzeba wiary i nadziei jaką mieli Abraham i św. Józef, którzy wbrew logice uwierzyli, w to co się miało stać.
Za bliźniaki [*]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:30
vanessa lubi tę wiadomość
"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl -
nick nieaktualny