NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza
podsyłam wiruski
i wszystko ma się tak:
30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
chyba przyrost jest okLena83 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:A ja tak się bałam, że objawy mi zelżały i trochę poznikały, że dla własnego dobra sobie przyspieszyłam badanie hcg i zamiast w pt zrobiłam dziś po 6 dniach od ostatniego i taki wynik mamy : HCG-beta ilościowo 2082,10 mIU/ml - jestem spokojniejsza
podsyłam wiruski
i wszystko ma się tak:
30.09 (26dc) = hcg 40,81 mlU/ml
02.10 (28dc) = 185, 23 mlU/ml
08.10 (34dc - 6 dni później) = 2080,10 mUl/ml
chyba przyrost jest okmagdaP82 lubi tę wiadomość
-
Kochane a co tutaj taka cisza
Ciągle o Was pamiętam w modlitwach i proszę nie zapominajcie o mnie
w pn 13.10 mam pierwszą wizytę to będzie 6tc czyli 5t+3dni nie liczę, że na USG zobaczę zarodka i serducho chociaż chciałabym już lecz wiem, że może być za wcześnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze jak na ten etap ciąży
Błogosławionego i pełnego Łask Bożych dnia Wam życzęDrzwiona, Kocia, kot_bury, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W całego serca proszę o modlitwę, jestem przestraszona..
Proszę o modlitwę za zdrową ciążę..
Jestem na liście jako AnBe, niedawno zlikwidowałam konto aby odpocząć od ovuF, aby się psychicznie odblokować...
Dziękujęrybka, Wonderwall lubią tę wiadomość
Rozpakowana -
Kochane a ja po Naszej pierwszej wizycie i tak o to Nasza Dzidzia ( w sumie jeszcze zarodek bo serduszka nie było jeszcze)
Zdjęcie trochę kiepskie ale tak jest pęcherzyk o wym. 1,13cm no i ta jasna kreseczka to Nasza Dzidzia o wym. 0,17mm jeszcze kruszynka i jeszcze nie było widać serduszka bo ogólnie ciąża jest młodsza bo wg. OM powinien być 5t+3dz a jest 4t+6dz czyli jakieś 3/4dni a poza tym lekarz mnie uspokoił, że przy moich rozjechanych cyklach (raz 45dni raz 30dni) ciąża ma prawo być młodsza i na tym etapie jest wszystko elegancko Kazał się nie przemęczać, oszczędzać i relaksować zapisał dalej dup-ka i kolejna wizyta 22.10.br. (za 10dni) i będziemy wypatrywać serduszka, które już powinno być - nie ma innej opcji !! Bo będzie !! dziękuję Wam za pamięć i każde ciepło słowo Buziaki
Kochane w dalszym ciągu proszę szepnijcie w Naszej intencji chociaż jedno "Zdrowaś" by w śr za te 10 dni już było piękne serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:48
Drzwiona, Kaśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, proszę o modliwtwę o wytrwałość dla mojego mężą i o to, żeby się nie załamał i był dla nas obojga wsparciem. Dziś kolejny cykl, który nie wyszedł.matko-polko-rodzicielko.blog.pl - o macierzynstwie i ciazy
Mama w Krakowie - fanpage na facebooku dla krakowskich Mam i nie tylko.
-
Kochana wspaniale wiadomosci i przecudna Dzidzia bedzie dobrze!!! na nastepnej wizycie bedzie serduszko pamietam w modlitwie
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Hej dziewczyny, nie udzielam się specjalnie na forum, ale codziennie o Was pamiętam i dalej będę. Po różnych rozterkach zdecydowałam się na starania z pomocą medyczną (IUI). Mimo wszystko wierzę, że nie zwróci się to przeciwko mnie. Myślę, że Wy zrozumiecie - mam nadzieję, że ON również. Pozdrawiam!3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals
-
Dzisiaj można zacząć odmawiać nowenne do sw. Judy Tadeusza, trwa ona 9 dni i zakonczy sie 28 października czyli w święto tego świętego. a jest to patron w sprawach beznadziejnych i trudnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:02
Kaśka lubi tę wiadomość
-
jesteśmy po wizycie i tak. Maluszek nadrobił i jesteśmy wg. USG w 6t+3d (7tc) i ma 0,64cm Nasza Kruszynka no i pięknie bijące serduszko póki co na tym etapie wszystko jest dobrze w lewym jajniku mam torbiel ale to ponoć normalna reakcja surowiczna przy stymulacji i z czasem powinna maleć ale odpukać ciągle będzie pod obserwacją. Najważniejsze, że nie zagraża ciąży. Dostałam całą listę badań do wykonania i kolejna wizyta za 2 tyg. to będzie 9tc i będzie USG i jak wszystko będzie oki to zakładamy kartę ciąży
BuziakiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja tez pamietam o Was w modlitwie i ofiaruje za Was swoje cierpienie. Proszę o modlitwę i za mnie i za mojego meza. Oboje mamy problemy ze zdrowiem, które jak na razie uniemożliwiają nam poczęcie, ale ufamy!
Kocia, Adelo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
Kochane ja o Was ciągle pamiętam i zapewniam w dalszym ciągu modlitwę i proszę o to samo bo najwięcej może zdziałać z tego co widać modlitwa wstawiennicza
My teraz wizytę mamy dopiero 5 listopada to jeszcze tyle czasu .. w między czasie musze wykonać masę badań no i 5.11 jak wszystko na USG będzie dobrze - a nie ma innej opcji zakładamy kartę ciąży bo to już będzie 9tcWonderwall lubi tę wiadomość