NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Kochane miałam nie pisać by nie zapeszyć ale proszę o modlitwę dziś zrobiłam dwa testy pepino o czuł 10 pojawiła się II kreska po ok 5 min. ale z racji, że raz mnie pepino oszukał zrobiłam drugi fascell (jakoś tak) czułość 25 i tam kreska po ok 3 min już była. Ciesze się ale za razem boję. proszę wstrzymać się z gratulacjami. Ogarnę się i idę potwierdzić to hcg z krwi proszę o choćby jedno "Zdrować" w wiadomej intencji
na zdjęciu u góry pepino na dole fascelleWonderwall, rybka, Malenq, Z., Drzwiona, karola_aa, Ita, Monique33, Kocia, Morisek28 lubią tę wiadomość
-
sury_cat wrote:hej rybka!
ja wczoraj miałam kryzys... zawsze modlę się w okolicach godz. 20 a wczoraj mówię: "nie nie dam rady, mam to w nosie!" schowałam różaniec do szuflady i już ;P ale tak siedzę i myślę: "nieeee nie dam temu dupkowi (szatanowi) wygrać! ooo nie!" i w sumie po 22 zmówiłam nowennę czułam się dumna z siebie baaardzo ciężko jest bardzo ciężkosury_cat, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:hej Kochane miałam nie pisać by nie zapeszyć ale proszę o modlitwę dziś zrobiłam dwa testy pepino o czuł 10 pojawiła się II kreska po ok 5 min. ale z racji, że raz mnie pepino oszukał zrobiłam drugi fascell (jakoś tak) czułość 25 i tam kreska po ok 3 min już była. Ciesze się ale za razem boję. proszę wstrzymać się z gratulacjami. Ogarnę się i idę potwierdzić to hcg z krwi proszę o choćby jedno "Zdrować" w wiadomej intencji
na zdjęciu u góry pepino na dole fascelle
mówisz - masz:) i to nie jedną modlitwę
Magda_lena88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja też staram się o dzidziusia od 20 m-cy. Medycyna mi nic nie pomoże bo jestem zdrowa (ja i mój mąż po diagnostyce ok) ale dzidzi nie ma. Pozostaje wiara, która czyni cuda. Od tygodnia odmawiam Nowennę Pompejską, wierzę w siłę i moc modlitwy.
Sury_cat też mam gorsze dni i chęci ale staram się. Czasem modlę się i myśli uciekają mi nawet sama nie wiem gdzie ale dam radę i Ty też, powodzenia. A poza tym to wydaje mi się, że jestem trochę silniejsza psychicznie a to naprawdę dużo
Magda_lena88 trzymam kcikirybka, monaaa85, Monique33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane mimo to, że dziś w miarę pozytywnie to mając świadomość jakie cuda może zdziałać modlitwa wstawiennicza proszę byście nie zapomniały o mnie w Waszych modlitwach ja pamiętam o Was. Właśnie dzwoniłam do lekarza i podałam mu wartość oraz dzień cyklu i mówił, że trochę niska to hcg z krwi kazał czekać do pt. i powtórzyć oby wszystko było dobrze i Bóg dalej Nad nami tak cudnie czuwał.
Z góry Wam Kochane dziękuję za każde szepnięcie w mojej intencji w stronę Nieba Buziaki
a dodatkowo przyplątało mi się przeziębienie = katar i ból gardła oby nie zaszkodził fasolceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:53
rybka lubi tę wiadomość
-
Chciałabym dołączyć i również prosić o modlitwę od tygodnia noszę Pasek św. Dominika i modle się o Jego wstawiennictwo za nas i za wszystkie małżeństwa, które mają problem z poczęciem.
Będziemy wdzięczni i odpowiemy modlitwąZ., sury_cat, rybka lubią tę wiadomość
-
Kochane postanowiłam nie słuchać lekarza i jutro idę powtórzyć hcg bo będzie mi łatwiej sprawdzić prawidłowy przyrost po 48h niz po 72h. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze Proszę nie zapomnijcie o Nas w modlitwie odwdzięczę się tym samym
ewwiel, Z., Drzwiona, rybka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,jakie super wieści!!
Teraz to tylko Wam życzyć "oby do czerwca"
Ja dzisiaj byłam u lekarza i dowiedziałam się,że nie ma już śladu po tych licznych torbielach,które pojawiły mi się na jajnikach po przestymulowaniu w cyklu lipcowo-sierpniowym.Zawsze to jakiś krok naprzód
Pozdrawiam i łączę się z Wami wszystkimi w modlitwie.Z., Drzwiona, Wonderwall, Ballerina, rybka, Magda_lena88 lubią tę wiadomość
-
hej Kochane a ja dziś idę powtórzyć hcg koło 10 bo ostatni też tak jakoś byłam i mam taki stres, że miałam rano nie robić testu ale zrobiłam i tak:
tak wyglądał od razu po "dodaniu kropelek"
a tak po czasie zapisanym w ulotce by odczytać czyli po ok 5min:
I sama nie wiem. Powiem tak na żywo lepiej widać (test o czuł.25) ale tak sobie myślę czy nie powinny już być ciemniejsze te krechy znaczy ta T ..wiem wiem wymyślam w sumie te co robiłam 2 dni temu wyszły dopiero po 5 i 3 min i chyba jaśniejsze niż ta..pozostaje czekać. mam nadzieję, że znowu uda mi się wyniki na ok 13stą wyprosić
BuziakiZ., dylankowa, rybka, Morisek28, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Zaczął się październik - miesiąc Maryjny, miesiąc różańca i mój 8 dzień z Nowenną Pompejańską modlę się w Waszej i mojej intencji (żebyśmy wszystkie zostały matkami) i tu już 2 łaski od Matki otrzymałam:
-> wczoraj dowiedziałam się, że przedłużają mi umowę w pracy
-> mój mąż dostał wczoraj podwyżkę
jestem pewna, że to dzięki nowennieMagda_lena88, dylankowa, rybka, Drzwiona, Nazja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny