X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne NOWENNA STRACZEK
Odpowiedz

NOWENNA STRACZEK

Oceń ten wątek:
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane :) miałam nie pisać by nie zapeszyć ale proszę o modlitwę dziś zrobiłam dwa testy pepino o czuł 10 pojawiła się II kreska po ok 5 min. ale z racji, że raz mnie pepino oszukał zrobiłam drugi fascell (jakoś tak) czułość 25 i tam kreska po ok 3 min już była. Ciesze się ale za razem boję. proszę wstrzymać się z gratulacjami. Ogarnę się i idę potwierdzić to hcg z krwi :) proszę o choćby jedno "Zdrować" w wiadomej intencji <3
    jj7hwo.jpg
    na zdjęciu u góry pepino na dole fascelle

Wonderwall, rybka, Malenq, Z., Drzwiona, karola_aa, Ita, Monique33, Kocia, Morisek28 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja madziulka ale sie ciesze i...o ja ....mocno kciukam za ciebie i obiecuje odmowic za was modlitwe ;-)

• rybka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    hej rybka! :)
    ja wczoraj miałam kryzys... zawsze modlę się w okolicach godz. 20 a wczoraj mówię: "nie nie dam rady, mam to w nosie!" schowałam różaniec do szuflady i już ;P ale tak siedzę i myślę: "nieeee nie dam temu dupkowi (szatanowi) wygrać! ooo nie!" i w sumie po 22 zmówiłam nowennę :D czułam się dumna z siebie baaardzo :) ciężko jest bardzo ciężko :P
    niestety ale diabel niespi i na kazdym kroku nas stara sie namawiac do zlego ja mialam juz zniknac i wziasc sie za obowiazki ale jak narazie jestem i podczytuje i zaraz znikam by pomodlic sie za was i za madziulke <3

sury_cat, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    hej Kochane :) miałam nie pisać by nie zapeszyć ale proszę o modlitwę dziś zrobiłam dwa testy pepino o czuł 10 pojawiła się II kreska po ok 5 min. ale z racji, że raz mnie pepino oszukał zrobiłam drugi fascell (jakoś tak) czułość 25 i tam kreska po ok 3 min już była. Ciesze się ale za razem boję. proszę wstrzymać się z gratulacjami. Ogarnę się i idę potwierdzić to hcg z krwi :) proszę o choćby jedno "Zdrować" w wiadomej intencji <3
    jj7hwo.jpg
    na zdjęciu u góry pepino na dole fascelle

mówisz - masz:) i to nie jedną modlitwę:)

Magda_lena88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja też staram się o dzidziusia od 20 m-cy. Medycyna mi nic nie pomoże bo jestem zdrowa (ja i mój mąż po diagnostyce ok) ale dzidzi nie ma. Pozostaje wiara, która czyni cuda. Od tygodnia odmawiam Nowennę Pompejską, wierzę w siłę i moc modlitwy.
    Sury_cat też mam gorsze dni i chęci ale staram się. Czasem modlę się i myśli uciekają mi nawet sama nie wiem gdzie ale dam radę i Ty też, powodzenia. A poza tym to wydaje mi się, że jestem trochę silniejsza psychicznie a to naprawdę dużo

Magda_lena88 trzymam kciki

rybka, monaaa85, Monique33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dylankowa mi dziś też mija tydzień z nowenną i już widzę różnicę: jestem weselsza, spokojniejsza a nawet czuję się lepiej fizycznie! o_O

Drzwiona, dylankowa, rybka, Monique33 lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HCG-beta ilościowo 40,81 mIU/ - mam nadzieję, że po 48h czyli czw. w IV rocznicę ślubu ładnie przyrośnie :)

rybka, Malenq, Ita, dylankowa, Z., Monique33 lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRRRRRRRAAAAAAAAAAAATUUUUUUUUUUUULAAAAAAAAAAAAAACJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 :D :D :D :D :D :D :D :D

rybka, Monique33, Kocia lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulko gratuluje ci jeszcze raz sloneczko <3 <3 <3

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mimo to, że dziś w miarę pozytywnie to mając świadomość jakie cuda może zdziałać modlitwa wstawiennicza proszę byście nie zapomniały o mnie w Waszych modlitwach ja pamiętam o Was. Właśnie dzwoniłam do lekarza i podałam mu wartość oraz dzień cyklu i mówił, że trochę niska to hcg z krwi :( kazał czekać do pt. i powtórzyć oby wszystko było dobrze i Bóg dalej Nad nami tak cudnie czuwał.
    Z góry Wam Kochane dziękuję za każde szepnięcie w mojej intencji w stronę Nieba :) Buziaki :)
    a dodatkowo przyplątało mi się przeziębienie = katar i ból gardła oby nie zaszkodził fasolce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:53

rybka lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 30 września 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 23:58

Monique33, rybka lubią tę wiadomość

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym dołączyć i również prosić o modlitwę :) od tygodnia noszę Pasek św. Dominika i modle się o Jego wstawiennictwo za nas i za wszystkie małżeństwa, które mają problem z poczęciem.
    Będziemy wdzięczni i odpowiemy modlitwą :)

Z., sury_cat, rybka lubią tę wiadomość

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Mychaa22 Przyjaciółka

Wysłany: 1 października 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informuję,że można dostawić brzuszek pod moim nickiem :)

Magda_lena88, Wonderwall, sury_cat, Kocia, rybka, Drzwiona, Ballerina, ewwiel lubią tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaa22 wrote:
    Informuję,że można dostawić brzuszek pod moim nickiem :)
    gratuluje!!!! zycze spokojnej i zdrowej ciazy!!!! ale super ze sie udalo!!!! super kolejna z brzuszkiem dojdzie :-)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane postanowiłam nie słuchać lekarza i jutro idę powtórzyć hcg bo będzie mi łatwiej sprawdzić prawidłowy przyrost po 48h niz po 72h. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze <3 Proszę nie zapomnijcie o Nas w modlitwie <3 odwdzięczę się tym samym :)

ewwiel, Z., Drzwiona, rybka lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • Nazja Ekspertka

Wysłany: 1 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,jakie super wieści!! :)
    Teraz to tylko Wam życzyć "oby do czerwca" ;)
    Ja dzisiaj byłam u lekarza i dowiedziałam się,że nie ma już śladu po tych licznych torbielach,które pojawiły mi się na jajnikach po przestymulowaniu w cyklu lipcowo-sierpniowym.Zawsze to jakiś krok naprzód ;)
    Pozdrawiam i łączę się z Wami wszystkimi w modlitwie.

Z., Drzwiona, Wonderwall, Ballerina, rybka, Magda_lena88 lubią tę wiadomość

f2wlwn15q3fd6na8.png
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kochane a ja dziś idę powtórzyć hcg koło 10 bo ostatni też tak jakoś byłam :) i mam taki stres, że miałam rano nie robić testu ale zrobiłam i tak:
    tak wyglądał od razu po "dodaniu kropelek"
    1z2d6yd.jpg
    a tak po czasie zapisanym w ulotce by odczytać czyli po ok 5min:
    14dn8dy.jpg
    I sama nie wiem. Powiem tak na żywo lepiej widać (test o czuł.25) ale tak sobie myślę czy nie powinny już być ciemniejsze te krechy znaczy ta T ..wiem wiem wymyślam :( w sumie te co robiłam 2 dni temu wyszły dopiero po 5 i 3 min i chyba jaśniejsze niż ta..pozostaje czekać. mam nadzieję, że znowu uda mi się wyniki na ok 13stą wyprosić :)
    Buziaki <3

Z., dylankowa, rybka, Morisek28, Drzwiona lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Zaczął się październik - miesiąc Maryjny, miesiąc różańca :) i mój 8 dzień z Nowenną Pompejańską :) modlę się w Waszej i mojej intencji (żebyśmy wszystkie zostały matkami) i tu już 2 łaski od Matki otrzymałam:
    -> wczoraj dowiedziałam się, że przedłużają mi umowę w pracy
    -> mój mąż dostał wczoraj podwyżkę
    <3 jestem pewna, że to dzięki nowennie <3

Magda_lena88, dylankowa, rybka, Drzwiona, Nazja lubią tę wiadomość

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bóg w Naszym życiu działa po przez małe radości :) i warto pamiętać "Wszystkie dzieła Pana są bardzo piękne, a każdy rozkaz Jego w swoim czasie jest wykonany" Syr39,16.

sury_cat, dylankowa, rybka, Z. lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 moim skromnym zdaniem to jest to o czym marzysz, moja siostra nie dawno robiła test ciążowy, były bardzo jasne mimo, że była dobry tydzień po dniu spodziewanej @ i była w ciąży

rybka lubi tę wiadomość

‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ