Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
MummyYummy wrote:Przytulam... Najważniejsze, że macie pozytywne nastawienie i się nie poddajecie 💪✊
A co powiedział androlog? Jakie leki/suplementy zalecił?
Androlog przepisał pentohexal, omega 3, NAC 600, Wit. D i Tenfertil on - kuracja ma trwać 3 miesiące, jeśli w tym czasie się nam nie uda mamy listę badań do zrobienia i mamy pojawić się u niego na kolejnej wizycie. Oczywiście zero alko, dieta bogata w warzywa i owoce (chociaż to u nas już od jakiegoś czasu jest)elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja -
Alesiamum wrote:Androlog przepisał pentohexal, omega 3, NAC 600, Wit. D i Tenfertil on - kuracja ma trwać 3 miesiące, jeśli w tym czasie się nam nie uda mamy listę badań do zrobienia i mamy pojawić się u niego na kolejnej wizycie. Oczywiście zero alko, dieta bogata w warzywa i owoce (chociaż to u nas już od jakiegoś czasu jest)27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Robiliśmy seminogram nasienia i z tym poszliśmy do androloga, morfologia 2 % prawidłowych plemników i tylko 52% żywych..
Ja też jestem pod kontrolą gina bo miałam wysoka prolaktyne i po hsg wyszło że prawa strona niedrożna więc wszystko pod górkę 🙄
elektro96, Koalaa lubią tę wiadomość
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja -
Ja już dłużej nie wytrzymam i jutro rano sikam! 11 dpo. Trzymajcie proszę kciuki!
NinaB i wszystkie inne sikające - kibicuję Wam 💚ultramaryna_, elektro96, AnitaK, Dropsik, sernik_z_rodzynkami, alauda, MummyYummy, Rosalia_, Pati2804, Sparky, Mikea, Truśka, bonassola, KejtKa, Ewka9090 lubią tę wiadomość
-
✊️✊️✊️ Za ⏸️🤩🤩🤩
Ja dziś robiłam druga betę jest 415,prog 12.90 i tsh 2,8.
Teraz tylko czekać na usb🙂AnitaK, _ine, KarolinaJ0702, Dropsik, Olaura, sernik_z_rodzynkami, alauda, Rosalia_, Truskawka18, Majuna, Idaletka, Sparky, Sikoreczkaaa, Truśka, bonassola, KejtKa, Prezesoowa, Mikea, Lola93, Ewka9090 lubią tę wiadomość
ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Kasiajasia90 wrote:✊️✊️✊️ Za ⏸️🤩🤩🤩
Ja dziś robiłam druga betę jest 415,prog 12.90 i tsh 2,8.
Teraz tylko czekać na usb🙂 -
Berry123 wrote:Ja też dopóki się nie zaczęłam starać to wszystko jak w zegarku, okres mi się max 3 dni spóźniał czasami. We wrześniu miałam taki dziwny cykl, że dostałam niby normalnie okres a potem od 11dc plamiłam chyba 5 dni, owulację miałam 25 dc (robiłam testy owulacyjne) i okres przyszedł 35 dc a normalnie mam cykle 26 dniowe. Moja teoria jest taka, że ten niby okres nie był okresem tylko wczesnym poronieniem a te plamienie to chyba jeszcze się oczyszczałam. 🤔Ale to moje tylko gdybanie bo akurat tego miesiąca nie testowałam i nie wiem czy to był biochem czy nie.
Kurcze, ciekawe to jest, że jak się człowiek nie stara, to wszystko jest w porządku. A jak zacznie, to już się wszystko rozjeżdżaBerry123, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
-
sernik_z_rodzynkami wrote:Kurcze, ciekawe to jest, że jak się człowiek nie stara, to wszystko jest w porządku. A jak zacznie, to już się wszystko rozjeżdża
-
Hej dziewczyny, jestem tu z Wami, czytam Was ale mam przez weekend na pokładzie dwóch prawie nastolatków więc ręce pełne roboty 😄 uzupełniłam kalendarium. Gratuluję naszym mamusiom, pozwoliłam sobie wpisać brzuchy 🤰 jak tak pięknie bety przyrastaja. Oczywiście tulę każda, która zobaczyła ⚪ lub 🐒. Walczymy dziewczyny po prostu w przyszłym miesiącu razem 😄
@mad_kitten @Kasia111 nie dojrzałam od Was wiadomości o testach, możliwe że przegapiłam. Możecie mi napisać jeszcze raz?
@MartiMarti jak ta synek? Lepiej coś?23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
_ine wrote:Ja już dłużej nie wytrzymam i jutro rano sikam! 11 dpo. Trzymajcie proszę kciuki!
NinaB i wszystkie inne sikające - kibicuję Wam 💚
To trzymamy kciuki! ❤️
Ja mam wyjątkowo mało w tym cyklu oznak owulacji czyli klątwa starań 🙈 normalnie to ja wiem dokładnie kiedy a tak nie czuje nic. 8 dc miałam bardzo wrażliwe piersi tylko i czułam trochę brzuch ale wydawało mi się to za wcześnie zdecydowanie aplikacja pokazuje że 14dc a ja mam bardzo regularne okresy Hmm jak to u Was wyglada ? -
Dziękuję za wszystkie kciuki 💚
Sikałam - już o 2 w nocy, nie mogłam spać ze stresu - niestety biel zupełna ((( -
Ja też się obudziłam w nocy, ale udało się zasnąć i poszłam sikać teraz.
U mnie też ⚪️ 😭
Trzymam kciuki za wszystkie! Ja się wyłączam na pewno na parę dni, a może dołączę w kolejnym wątku.
Buziaki! -
Dziewczyny, ja tu sobie czasem wchodzę i was czytam. Ale nie odpisuje, bo zauważyłam, że jak coś odpisze to się nakręcam. A nie chce 🙈Także macie moją obecność mentalną i myślę o was 🥰
Przykro mi za dzisiejsze biele, ale walczcie do końca i traktujcie nowy cykl jako nową szanse 😊
Ja jestem 2 dni po owulacji, która mnie zaskoczyła szybkością, udało mi się wyłapać tak jak by drugi dzień piku bo kreska była ciemna ale nie aż tak jak powinna. Na drugi dzień myślałam, że będzie ciemniejsza, a tu robię testa i patrzę, że jest jeszcze jaśniejsza 🙈Byłam w lekkim szoku. Ale na szczęście udało mi się męża dorwać wcześniej jak i później, więc czekam na efekty 😀Dropsik, AnitaK, Pati2804 lubią tę wiadomość
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
NinaB wrote:Ja też się obudziłam w nocy, ale udało się zasnąć i poszłam sikać teraz.
U mnie też ⚪️ 😭
Trzymam kciuki za wszystkie! Ja się wyłączam na pewno na parę dni, a może dołączę w kolejnym wątku.
Buziaki!