Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati2804 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze owulacje ✊🍀 no i przytulam za biel 🫂 ale przypominam że jeśli nie było 🐒 to jeszcze nie traćcie nadziei 🙂
Ja po wizycie u hematologa i po zakupach, musiałam ochłonąć po wczorajszych ekscesach..
Hematolog mówi ze małopłytkowość u mnie faktycznie tylko do obserwacji - nie do leczenia, ale niepokoi go fibrynogen. Dał mi rozpiskę jakie badania mam jeszcze wykonać w tym kierunku i jak już je zrobię to mam się do niego zgłosić i wtedy zobaczymy i będziemy działać. Wiem że te badania są na zespół antyfosfolipidowy.. nic mi to nie mówi ale mogło mieć to związek z poronieniem.
Także teraz planuje gdzie udać się jak najszybciej na badania, chce to ogarnąć jeszcze w tym tygodniu żeby nie tracić czasu chociaż raczej ten cykl spisuje na straty bo bez diagnozy i leczenia nie podejmę się ryzyka ze zajde w ciaze i ponownego poronienia..Pati2804 lubi tę wiadomość
-
W czwartek miałam testować ale coś mnie dziś podkusiło i szok. Robiłam jeszcze test z Action i tam dosłownie cień się pokazał niewidoczny na zdjęciu.
elektro96, Kasia111, Mikea, Rosalia_, MummyYummy, Truskawka18, ultramaryna_, Cerva, Sparky, Pati2804, _ine, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Dropsik, AnitaK, bonassola, Zaczarowan, JoKoKoJo, alauda, kasia97, Pyśkaaa, KejtKa, Kolka, Olaura, Malamia, Ewka9090, sernik_z_rodzynkami, Sarka94, NinaB lubią tę wiadomość
-
Wow! Pięknie 😍 który to dpo?
Prezesoowa lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96 lubi tę wiadomość
-
Super! Czyli drzemeczka w dzień jednak zwiastowała ⏸️ 😁
Berry123 lubi tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
magdalena321 wrote:Pięknie! 😍 jakieś objawy, czułaś coś czy nic kompletnie?
elektro96, AnitaK, JoKoKoJo, alauda, Malamia lubią tę wiadomość
-
Mikea wrote:Super! Czyli drzemeczka w dzień jednak zwiastowała ⏸️ 😁
-
Gratulacje ! 🥰
Berry123 lubi tę wiadomość
🙍♀ 31 l.
🙍♂ 33 l.
12.2023 - początek starań
18.01 - ⏸️
19.01 - beta hcg - 34,76 mlU/ ml
24.01 - beta hcg - 356,52 mlU/ m -
Berry123 wrote:
Idziesz na betę jutro?Berry123 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
MummyYummy wrote:Super 🥰 To bardzo szybko pokazało ♥️ a robiłaś z porannego moczu czy w ciągu dnia?
MummyYummy lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Gratulacje! 😍🎉 Czyli miałam dobre przeczucie, że niespodzianka dziś wpadnie… 😝
Idziesz na betę jutro? -
Berry123 wrote:
Wow Gratulacje!! Ale fajnie 😀 -
magdalena321 wrote:Jak ja w każdym cyklu bezciążowym mam się tak czuć że od tygodnia przed 🐒 pobolewa mnie brzuch i jajniki to zaczynam doceniać czas kiedy miałam spiralę 😬 wtedy nic a nic nie czułam, 🐒 przychodziła wtedy kiedy miała być i po sprawie a teraz istny dramat..
A co do posiadania dzieci że raz chcemy raz nie, to ja mam tak samo. Mam 8 letnią córkę autystkę do tego i powiem szczerze że jest hardcore nie raz. Mam też pasierbicę 22 letnią w domu i czasami wychodzę z siebie a mój mąż niestety nie współpracuje ze mną w żaden sposób bo to ja najwięcej czasu spędzam w domu i widzę co się dzieje dookoła i co mi przeszkadza 😏 czasami myślę że jak pojawi się jeszcze małe dziecko to całkiem zwariuję.. Ale zaraz później chęci wracają także to chyba normalne 🤗
Podziwiam na prawdę 🙈 nie wiem czy dałabym rade mieszkać z pasierbicą ale ja mam trudny charakter 🙃 -
Pięknie gratulacje! 🥰 w końcu jakieś pozytywne wiadomości dzisiaj ❤ jakieś objawy oprócz drzemki są? 😁
-
Truśka wrote:Podziwiam na prawdę 🙈 nie wiem czy dałabym rade mieszkać z pasierbicą ale ja mam trudny charakter 🙃
-
Co moim zadaniem pomogło mi zajść to od miesiąca i ja i mąż piliśmy błonnik na obniżenie testosteronu (obydwoje mieliśmy przekroczony 😅) i brałam castagnus też od miesiąca. A i olejek z wiesiołka do owulacji. Chyba któraś z tych rzeczy pomogła 🤔. Żadnych nowych pozycji ani leżenia po stosunku nie było. 😅
Pati2804, ultramaryna_, Dropsik, AnitaK, JoKoKoJo, Koalaa, alauda, Mikea, Truskawka18, Malamia lubią tę wiadomość