Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalena321 wrote:A jakieś pobolewanie jajników, podbrzusza? Cokolwiek? 😅
-
ultramaryna_ wrote:Cieszęsie bardzo, że ten lekarz okazał się konkretny 🙂👍 Dostałaś już zlecenie na badania tych przeciwciał? Ja byłam badana pod kątem APS, mam to za sobą. Trzymam kciuki, aby i u Ciebie było wszystko dobrze 🤞🍀
I myślę, że to bardzo rozsądna decyzja ❤️
@telefon_w_rosole mam nadzieję, że to rozwodniony sik, kciuki za jutro! 🤞🍀😘
https://ibb.co/1s3D5bq -
Pati2804 wrote:Pięknie gratulacje! 🥰 w końcu jakieś pozytywne wiadomości dzisiaj ❤ jakieś objawy oprócz drzemki są? 😁
Pati2804, Dropsik lubią tę wiadomość
-
@Berry123 mega gratulacje!
I dajesz nadzieję, ja też byłam przeziębiona w tym cyklu i tez jestem w 24 dc a cykle średnio 27. Ale chce zaczekać cierpliwie z testem do dnia spodziewanej @. Jakoś nie kusi bo jestem pewna, że ujrzę biel. Brzuch powoli pobolewa jak na okres plus jakoś intuicja mi mówi, że się nie udało. Albo też się tak nastawiam, żeby mniej bolało
Zastanawiam się czy cos zmieniać w suplach biorę: fertistim, omega 3, magnez, jod i cynk. Piję też zakwas z buraka. Z drugiej strony to dopiero 3 cs więc może dobrze na razie nie kombinować za bardzo i nie dorzucać niczego tylko dla poczucia, że coś robię.
Dzisiaj dół mnie złapał dowiedziałam się, że koledze się urodziło dziecko. A nawet się nie starali…Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia, 18:30
Berry123 lubi tę wiadomość
-
Berry gratulacje! A to Ty kochana pisałaś, że na ostatni cykl i na razie się wstrzymujecie ze staraniami czy mi się wydaje?😁 to jest szczęście super 🥹
Berry123 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Anne89 wrote:@Berry123 mega gratulacje!
I dajesz nadzieję, ja też byłam przeziębiona w tym cyklu i tez jestem w 24 dc a cykle średnio 27. Ale chce zaczekać cierpliwie z testem do dnia spodziewanej @. Jakoś nie kusi bo jestem pewna, że ujrzę biel. Brzuch powoli pobolewa jak na okres plus jakoś intuicja mi mówi, że się nie udało. Albo też się tak nastawiam, żeby mniej bolało
Zastanawiam się czy cos zmieniać w suplach biorę: fertistim, omega 3, magnez, jod i cynk. Piję też zakwas z buraka. Z drugiej strony to dopiero 3 cs więc może dobrze na razie nie kombinować za bardzo i nie dorzucać niczego tylko dla poczucia, że coś robię.
Dzisiaj dół mnie złapał dowiedziałam się, że koledze się urodziło dziecko. A nawet się nie starali…
Co do suplementów to może jeszcze witaminę D można dorzucić.
Anne89, Rosalia_ lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Dostałam takie wytyczne, wstawiam zdjecie 🙂 teraz muszę rozszyfrować co to za badania
https://ibb.co/1s3D5bq
Jakbym mogła podpowiedzieć - zrób je w labie najlepiej przyszpitalnym lub takim, gdzie badają na miejscu, aby krew „nie jeździła” 🙂
@Berry123 już nieważne, co pomogło, najważniejsze że się udało ❤️ 👌Berry123, Olalee, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Anne89 wrote:@Berry123 mega gratulacje!
Dzisiaj dół mnie złapał dowiedziałam się, że koledze się urodziło dziecko. A nawet się nie starali…Anne89 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Berry gratulacje! A to Ty kochana pisałaś, że na ostatni cykl i na razie się wstrzymujecie ze staraniami czy mi się wydaje?😁 to jest szczęście super 🥹
Dropsik, Pati2804, elektro96, Liyss🧚🏻, JoKoKoJo, Truskawka18 lubią tę wiadomość
-
Berry123 wrote:Tak, właśnie taki mieliśmy plan zrobić 2-3 miesiące przerwy ale jak wyszło to jednak to chyba był to znak. 😊 Trochę mieliśmy zawirowań w życiu ale już wszystko się układa dobrze, więc myślę, że czas na ciążę jest odpowiedni.😃
ariete lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pomóżcie!
Dziś miałam kolejny monitoring przed in vitro
Endo,super 👍
Pęcherzyki- są 👍
Estradiol-2323 👍
Progesteron 1.23😭😭😭dlaczego???
Lekarka powiedziała że progesteron za wysoki że zarodek się nie zagnieździ. Że tylko punkcja i mrożenie w tym cyklu ...
Jestem załamana, myślałam że progesteron tez jest ważny.
Dziś 12dc
Jutro kolejna wizyta i wyznaczenie terminu punkcji niby ma być czwartek,ale jestem dziś tak nabuzowana że ledwo wytrzymuje.😡
Macie jakieś rady? Sugestie?
🙏🙏🙏Proszę napiszcie coś ja tu jestem nowa ale z tego co czytam na forum wiele z was ma spore doświadczenie.😁 -
ultramaryna_ wrote:Robisz je prywatnie? Czy byłaś u hematologa na NFZ?
Jakbym mogła podpowiedzieć - zrób je w labie najlepiej przyszpitalnym lub takim, gdzie badają na miejscu, aby krew „nie jeździła” 🙂
@Berry123 już nieważne, co pomogło, najważniejsze że się udało ❤️ 👌
Ooo dzięki za podpowiedź 🥰 tylko nie wiem czy w tym przyszpitalnym robią takie szczegółowe badania.. w rozpisce nic nie było 😬 -
Pati2804 wrote:Kochana przytulam 🫂 ja też miałam wczoraj gorszy dzień, dziś wyglądam jak zoombie z podkrążonymi oczami.. ale czasami tak bywa że każda z nas ma chwilę słabości 😔 ale wiem że jutro wstaniesz silniejsza i będziesz miała jeszcze więcej siły do działania💪my kobiety mamy niesamowita siłę I nie poddajemy się tylko mamy chwilę słabości która minie ✊🍀
@Berry dobrze wiedzieć, że Wam się udalo w 7 cs. Ka mam jakieś takie dziwne przekonanie, chyba zaslyszane od kogoś, że albo udaje się od razu albo są problemy, kliniki i lata starań. Ale pewnie o takich skrajnych przypadkach słyszymy najwięcej a nie o tych gdzie właśnie po paru mscach się udajeBerry123, Pati2804, Mikea lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:@Berry123 gratulacje! wybierasz się na betę?
Pati2804, JoKoKoJo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane 😊
Dawno mnie tu nie było, jakiś dołek dopadł po drodze... 😥 ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej 🙏
Wczoraj pik na teście owu więc wychodzi na to, że aktualnie jestem w trakcie owulacji 😊 podziałane było przed, a i dziś będzie poprawione 😈🔥❤
Gratuluje każdej z Was, której dane było ujrzeć ⏸ oraz tulę za wszystkie ⚪ i wstrętne 🐒
Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie 🤞
Miłego wieczoru i dobrego tygodnia - niech owocuje w kolejne ⏸ 🤰elektro96, Idaletka, Berry123, Pati2804, ultramaryna_, Dropsik, AnitaK, Mikea, MummyYummy, Malamia lubią tę wiadomość
-
JoKoKoJo wrote:Cześć Kochane 😊
Dawno mnie tu nie było, jakiś dołek dopadł po drodze... 😥 ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej 🙏
Wczoraj pik na teście owu więc wychodzi na to, że aktualnie jestem w trakcie owulacji 😊 podziałane było przed, a i dziś będzie poprawione 😈🔥❤
Gratuluje każdej z Was, której dane było ujrzeć ⏸ oraz tulę za wszystkie ⚪ i wstrętne 🐒
Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie 🤞
Miłego wieczoru i dobrego tygodnia - niech owocuje w kolejne ⏸ 🤰JoKoKoJo lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Bonanssola też pisała, że odpuszcza i ujrzała ⏸. 😅 także kobietki, jak jeden mąż odpuszczamy 😁😁😁Pati2804, Berry123, elektro96, AnitaK, Liyss🧚🏻, JoKoKoJo, bonassola, Malamia lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀