Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
@AnitaK próbowałam odinstalować, niestety mogę sobie edytować cykle do listopada 2018. Później jest wszystko tak jakby na szaro i nic się nie da zrobić.
@prezesoowa też korzystam z innej - flo, ale skusiłam się na ovu, bo ta bardziej intuicyjnie podpowiada np kiedy owulacja itd. A jednak abonament premium flo, a ovu to kolosalna różnica. A jakiej apki używasz?20cykl 😶
5.04.2019. ⏸️
25.04.19. ♥️
26.11.2019. 👶🏻🩵
👩🏻’97 🧔🏻♂️’93 -
Witajcie kobietki 🥰
Na wstępie chciałabym powiedzieć @Prezesoowa że bardzo mi przykro, jak przeczytałam ze masz nowotwór to aż smutno mi się zrobiło 🥺 to takie niesprawiedliwe.. liczę na to że okaże się łagodną postacią i szybko go pokonasz 🙏 nie ma innej możliwości ❤ 🫂
@farfalla92 o 17 jestem pod gabinetem i trzymam kciuki mocno zacisniete ✊🍀 oby był zarodek I może serduszko 😊 który to dzień ciąży dokładnie ?
@Sofie trzymam kciuki za badania M i za leczenie ✊ no i oby się wyjaśniło z plamieniami 😊 do marca dużo może się zmienić w pozytywnym sensie 🍀
@Truskawka18 kciuki za piękną bete ✊😊
@Pyśkaaa piękne II kreseczki gratulacje 😍🥰 nigdy nie wolno tracić nadzieji ! 😊
Idziesz na betę?
@AnitaK oby ból minął 😐 i prosimy o zdjecie testu 😊 u mnie też był bladziutka kreska i to było to 🥰 może powtórz jeszcze jutro ✊
@Koalaa przytulam za biel 🫂 pamiętaj że ból okresowy dużo kobiet miało i było w ciąży 🙂 jeszcze jest nadzieja ✊🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 14:40
AnitaK, Koalaa, Prezesoowa, Sofie lubią tę wiadomość
-
Kil, Pyska, Truskawka gratulacje ❤️🥰
Prezesowa trzymam mocno kciuki, żeby nie był to żaden złośliwiec, przytulam, bo wiem ile takie wiadomości kosztują stresu do czasu potwierdzenia konkretów, trzymaj się mocno męża 😘
U mnie dół po białym teście, wkurza mnie to, że nie potrafię żyć sobie i pewnego dnia miło się zaskoczyć dwiema kreskami po spóźniającym się okresie 🫠
Tymczasem małpy jeszcze nie ma. Teoretycznie się spóźnia, ale praktycznie owulka była jakieś 5 dni później niż przewidywały moje aplikacje, więc czekam już bez nadziei aż przyjdzie. Chociaż może nie zupełnie bez nadziei po poście Pyśki 🤪🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 14:54
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
@Prezesoowa 😥😥😥
Nie wiem nawet, jak się odnieść do tego, co właśnie napisałaś.
Trzymam kciuki za wyniki badań i bardzo, bardzo życzę, żeby okazało się łagodne.
Myślę o Tobie i trzymam kciuki za siłę, determinację i pozytywne wyniki.Prezesoowa lubi tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Kasia111 wrote:Kil, Pyska, Truskawka gratulacje ❤️🥰
Prezesowa trzymam mocno kciuki, żeby nie był to żaden złośliwiec, przytulam, bo wiem ile takie wiadomości kosztują stresu do czasu potwierdzenia konkretów, trzymaj się mocno męża 😘
U mnie dół po białym teście, wkurza mnie to, że nie potrafię żyć sobie i pewnego dnia miło się zaskoczyć dwiema kreskami po spóźniającym się okresie 🫠
Tymczasem małpy jeszcze nie ma. Teoretycznie się spóźnia, ale praktycznie owulka była jakieś 5 dni później niż przewidywały moje aplikacje, więc czekam już bez nadziei aż przyjdzie. Chociaż może nie zupełnie bez nadziei po poście Pyśki 🤪🙈 -
Dziewczyny wraca z nową beta
Więc w razie przypomnienia
15.01.24 - 1083,60
17.01.24-2153,70
19.01.24 - 3832, 10
Co myślicie? Wiem że dobrze że rośnie i powinnam się cieszyć ale ja coraz bardziej gdzieś w sercu czuje ze mam nadzieję i boję się kolejnego rozczarowania niby czekam z niecierpliwością na tą wizyte ale dzisiejszy wynik chwycił mnie za serce że wiecie nie ma spadku, ani małego wzrostu tej bety
Nawet poleciała mi łza wzruszenia wyniki poszły do pani doktor jestem ciekawa jak skomentuje moja betę z dziś 🤫
Pełna obaw i nadzieji i niecierpliwości.... To dziś czuje muszę zająć dziś czymś swoja głowe -
Widzę że na forum dużo się dzieje pozytywnych wiadomości serce się raduje oczy się szkla na widok waszych wiadomości
@Majuna wrote Serio dwa pęcherzyki ale czad trzymam kciuki za kolejne podwójne szczęśliwe wiadomości ❤️❤️
@Pyska gratulacje dwóch wypragnionych kreseczek trzyman kciuki za ciebie ❤️❤️
@Mikea Dziękuję ❤️
@Kil, @Truskawka mega wiadomości gratki ❤️
@Prezesowa przytulam mocno i wierzę że będzie dobrze ❤️
Tutaj codziennie wiele pozytywnych wiadomosci chyba rok 2024 jest nasz ❤️Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
AniaAndziaAnika wrote:Dziewczyny wraca z nową beta
Więc w razie przypomnienia
15.01.24 - 1083,60
17.01.24-2153,70
19.01.24 - 3832, 10
Co myślicie? Wiem że dobrze że rośnie i powinnam się cieszyć ale ja coraz bardziej gdzieś w sercu czuje ze mam nadzieję i boję się kolejnego rozczarowania niby czekam z niecierpliwością na tą wizyte ale dzisiejszy wynik chwycił mnie za serce że wiecie nie ma spadku, ani małego wzrostu tej bety
Nawet poleciała mi łza wzruszenia wyniki poszły do pani doktor jestem ciekawa jak skomentuje moja betę z dziś 🤫
Pełna obaw i nadzieji i niecierpliwości.... To dziś czuje muszę zająć dziś czymś swoja głowebonassola lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
koktajlowa wrote:Nie bada się bety powyżej 1000. Bo te przyrosty nie są już takie duże i mogą wywoływać niepotrzebny stres.
Mi lekarz na ostatniej wizycie powiedział, żeby już nie mierzyć bety, tylko patrzeć na USG. A miałam 800koktajlowa lubi tę wiadomość
♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
Dziewczyny macie rację z tą betą, ja też sprawdzałam bete bo bardzo się martwiłam i za każdym razem przyrost był super , doszła do 106 tysięcy.. resztę historii znacie 🥺 jeśli teraz byłabym w ciąży to sprawdziłabym przyrost na początku a później opierała się tylko na usg bo kolejne bety to strata kasy, a niewiele wnoszą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 18:34
-
@koktajlowa wrote
Ok ale to była prośba mojego lakarza więc zrobiłam...
Tak wizytę u lekarza mam dopiero 30.01 pani doktor chce mnie widziec za 2 tygodnie od pozytywnego testu i hcg, na ostanim usg było tylko widać pecherzyk.. Biorę leki, zastrzyki itp i odliczam teraz do wizyty...
Czyli mam nie robić sobie nadzieji mam wszystko brać na chłodno...
-
AniaAndziaAnika wrote:@koktajlowa wrote
Tak wizytę u lekarza mam dopiero 30.01 pani doktor chce mnie widziec za 2 tygodnie od pozytywnego testu i hcg, na ostanim usg było tylko widać pecherzyk.. Biorę leki, zastrzyki itp i odliczam teraz do wizyty...
Czyli mam nie robić sobie nadzieji mam wszystko brać na chłodno... -
Prezesoowa wrote:Witam Was Kochane w piątek, piąteczek, piątunio
@Truskawka18 gratulacje! Czekam na wyniki bety
@Pyśkaaa cudnie! Gratulacje
Przytulam za wszystkie biele i @.
@AnitaK - kiedy powtarzasz test?
Dobrze, że dziś piątek U mnie niestety sprawy się nieco skomplikowały, bo mam nowotwór.. Teraz tylko określenie czy łagodny czy złośliwy. Staram się nie załamywać, ale nie wygląda to kolorowo, a jeszcze dostanie się na jakiekolwiek badania - nawet prywatnie - to jest jakaś masakra. Nie mam chyba do tego aż tyle siły i determinacji nie spaliśmy z mężem prawie całą noc i nad ranem próbowaliśmy się pocieszyć, ale to też nie mogło być doskonałe, bo musieliśmy uważać. Akurat mam owulację, a że czeka mnie sporo badań, co do których ciąża jest przeciwwskazaniem, więc jak nie kijem dobiją to pałą
Kochana a może jednak będzie łagodny? Mi wykryli na USG łagodny nowotwór piersi i w środę idę ukuć dziada żeby sprawdzić czy napewno. Może u Ciebie też będzie podobnie? :* dużoooooo siły na najbliższe dni.Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
AniaAndziaAnika wrote:@koktajlowa wrote
Czyli mam nie robić sobie nadzieji mam wszystko brać na chłodno...
Kochana ciesz się z ciąży i nie opieraj się aż tak na becie bo na tym etapie jej wskaźnik niewiele wnosi ciesz się i korzystaj z tego pięknego stanu jakim jest ciąża będzie dobrze ;* -
Ja dziewczyny obiecałam sobie, że jak znowu zobaczę II kreski to będę starać cieszyć się tym stanem, bo to jest coś pięknego a nie zamartwiać się jak za pierwszym razem, bo niestety to i tak nic nie pomogło.
Co u Was słychać dzisiaj ?
@farfalla92 jak wizyta??Kasia111 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Dobrze, że dziś piątek U mnie niestety sprawy się nieco skomplikowały, bo mam nowotwór.. Teraz tylko określenie czy łagodny czy złośliwy. Staram się nie załamywać, ale nie wygląda to kolorowo, a jeszcze dostanie się na jakiekolwiek badania - nawet prywatnie - to jest jakaś masakra. Nie mam chyba do tego aż tyle siły i determinacji nie spaliśmy z mężem prawie całą noc i nad ranem próbowaliśmy się pocieszyć, ale to też nie mogło być doskonałe, bo musieliśmy uważać. Akurat mam owulację, a że czeka mnie sporo badań, co do których ciąża jest przeciwwskazaniem, więc jak nie kijem dobiją to pałą
Kochana! Przykro mi bardzo
Niech twój lekarz pierwszego kontaktu wystawi Ci kartę DILO. To szybka karta diagnostyczna, z którą (przynajmniej w teorii) masz krótsze terminy na wizyty do lekarzy. Skąd jesteś? Jeśli Warszawa i okolice, możesz napisać na priv, mam trochę ostatnich doświadczeń w temacie. -
Dziś zaczął mi lecieć brązowawy śluz taki jak mam przed okresem. 😕Pytanie czy jest to normalne na początku ciąży czy to biochem i za kilka dni zacznie się „okres”😞. Zrobiłam dziś test z action i jest dużo ciemniejszy niż był dwa dni temu jak robiłam, więc może beta nie spada. 🤔Progesteron też miałam całkiem dobry jak badałam betę na kilka dni temu więc staram się myśleć pozytywnie no ale wiem, że różnie może się to skończyć…
-
_ine wrote:Kochana! Przykro mi bardzo
Niech twój lekarz pierwszego kontaktu wystawi Ci kartę DILO. To szybka karta diagnostyczna, z którą (przynajmniej w teorii) masz krótsze terminy na wizyty do lekarzy. Skąd jesteś? Jeśli Warszawa i okolice, możesz napisać na priv, mam trochę ostatnich doświadczeń w temacie.Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Berry123 wrote:Dziś zaczął mi lecieć brązowawy śluz taki jak mam przed okresem. 😕Pytanie czy jest to normalne na początku ciąży czy to biochem i za kilka dni zacznie się „okres”😞. Zrobiłam dziś test z action i jest dużo ciemniejszy niż był dwa dni temu jak robiłam, więc może beta nie spada. 🤔Progesteron też miałam całkiem dobry jak badałam betę na kilka dni temu więc staram się myśleć pozytywnie no ale wiem, że różnie może się to skończyć…
Ojej, kochana, mam nadzieję ze to nic poważnego.. Jak martwi Cię ten śluz to pamiętaj, że możesz zadzwonić lub napisać do swojego ginekologa, ja tak ostatnio zrobiłam i pytałam się co mam robić a ona kazała mi jechać na sor. Więc nie obawiaj się co ktoś powie i czy słusznie to zgłaszasz czy nie , masz prawo sprawdzić swój stan zdrowia czy im się to podoba czy nie, jeśli tak czujesz, że powinnaś zrobić. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 19:16