Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Dropsik wrote:U mnie prawdopodobnie 9 i też mnie już świerzbią ręce 😂😂 Może jutro dla sportu albo w sobotę 🤡
No to ja tak jakoś dziwnie się czuję co jakiś czas mnie tak dziwnie ciągnie podbrzusze a do okresu jeszcze trochę czasu no ale się okaże 😃 jeszcze to plamienie i takiej nadziei narobiło👩28
👨31
💒2018
🤱🧑🍼2019 Amelia
Starania wrzesień 2023 -
Maniaaa.. Piękna kreska😍 Po cichu gratuluję Czekamy teraz na betę
Maniaaa. lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
Prezesoowa wrote:Witamy ) mąż już wyjechał?
@KejtKa tulę :*
Teraz się śmieje ale tydzień temu czułam się w ciąży, była beta, były testy, było głaskanie brzucha (jak później się okazało głaskałam swoje wzdęcie, haha) i potem były łzy. Z córką pykło w pierwszym cyklu starań. Mieliśmy wtedy szczęście.
Dziękuję dziewczyny za przywitanie 🙂Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
@Sosenka93, rozumiem nakręcanie i rozczarowanie, też przez to przechodziłam w oczekiwaniu na drugą ciążę. Przytulam ♥️
A jeśli już piszesz o glaskaniu brzucha, to mój Mąż ostatnio miał taki sen, że jestem już w zaawansowanej ciąży i mnie tak gładzi po takim wielkim, twardym brzuszku. I przez sen głaskał mnie po... biodrze 😅 Jak wstał, to był taki rozczarowany, że aż mi się ten jego smutek udzielił.
Co ciekawe, mam wrażenie, że w tym cyklu to on ma większą nadzieję niż ja. A to nie jest w jego stylu, żeby się nakręcać. Wczoraj nawet śmiechem żartem zapowiedział, że testujemy razem 🤭😅 Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić 🤣 Także jutro pod moim kibelkiem nie będziecie same 😂😂😂elektro96, Majuna, Dropsik, Mikea, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
tralalina wrote:U mnie chyba nic z tego w tym cyklu, bo już mam suszę przedokresową 🫣
U mnie 10 dpo i też Sahara, także piąteczka! Chociaż... Czytałam, że nie ma reguły, jeśli chodzi o śluz na początku ciąży. Nie pamiętam, jak było w pierwszej, aż tak się nie obserwowałam (błogosławiona niewiedza!), ale w drugiej to między innymi duża ilość śluzu dała mi do myślenia. Teraz też się go dopatruję i znaleźć nie mogę, ale pocieszam się, że to wcale nie musi być wyznacznik czegokolwiek.tralalina lubi tę wiadomość
-
Beta 5.5 😥
Dziękuję za Wasze kciuki. Obyście Wy miały więcej szczęścia 🤞🍀Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
U mnie dziś 12dpo i niestety biel 😔 powiem Wam, ze już tracę cierpliwość 😩
Nieprzejrzysta lubi tę wiadomość
👩🏻 27
👦🏻 33
Starania od 08.2023 🤞🏼
Podstawowe badania w normie.
Badania nasienia dobre
Jajowody drożne
Suplementujemy- wit. D 4000, inozytol, NAC, magnez, cynk, B complex, metylowany kwas foliowy, olej z czarnuszki, estrovita, tran. -
ultramaryna_ wrote:Beta 5.5 😥
Dziękuję za Wasze kciuki. Obyście Wy miały więcej szczęścia 🤞🍀♀️32
PCOS
Endometrioza I stopnia + podejrzenie adenomiozy
Zespół androgenny
Stan przedcukrzycowy
Metformax 2x500
Letrox 25mg
Start: 06.22
Ovitrelle:
09.09.23❌
09.10.23❌
06.11.23❌
IUI 30.11.23 ❌...
⏸ 11.01.2024 beta-HCG 37,81 - naturalny cud ❤
13.01.2024 beta-HCG 120.13
17.01.2024 beta-HCG 803.38 🙏 dwa pęcherzyki 🥺
29.01 👩⚕ jeden zarodek z bijącym serduszkiem ❤
18.03 pappa niskie ryzyka - dziewczynka 💓
10.06 połówkowe - wszystko ok, echo serduszka w normie ❤
🤰02.09 indukcja -
@ultramaryna_ Bardzo mi przykro, liczyłam do samego końca, że beta wystartuje... 🫂👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
MummyYummy wrote:@Sosenka93, rozumiem nakręcanie i rozczarowanie, też przez to przechodziłam w oczekiwaniu na drugą ciążę. Przytulam ♥️
A jeśli już piszesz o glaskaniu brzucha, to mój Mąż ostatnio miał taki sen, że jestem już w zaawansowanej ciąży i mnie tak gładzi po takim wielkim, twardym brzuszku. I przez sen głaskał mnie po... biodrze 😅 Jak wstał, to był taki rozczarowany, że aż mi się ten jego smutek udzielił.
Co ciekawe, mam wrażenie, że w tym cyklu to on ma większą nadzieję niż ja. A to nie jest w jego stylu, żeby się nakręcać. Wczoraj nawet śmiechem żartem zapowiedział, że testujemy razem 🤭😅 Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić 🤣 Także jutro pod moim kibelkiem nie będziecie same 😂😂😂
Jeny, mój też mi się do kibelka pcha... 🤣 "bo ja chce z Tobą". A ja bym raz kiedyś chciała mu zrobić niespodziankę, a nie pokazać świeżego osikańca. 🤣🤣🤣 Raz się ugięłam, dziś spał w niewiedzy. 😅👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajuna wrote:Jeny, mój też mi się do kibelka pcha... 🤣 "bo ja chce z Tobą". A ja bym raz kiedyś chciała mu zrobić niespodziankę, a nie pokazać świeżego osikańca. 🤣🤣🤣 Raz się ugięłam, dziś spał w niewiedzy. 😅
Nie wiem czy mój zdje sobie w ogóle sprawę, że sobie dla sportu wcześniej testuję 😅 ostatnio tylko owulaki oglądał 🫣Majuna lubi tę wiadomość
-
KejtKa wrote:Nie wiem czy mój zdje sobie w ogóle sprawę, że sobie dla sportu wcześniej testuję 😅 ostatnio tylko owulaki oglądał 🫣
Jakby wiedział, to może dzień dnia by sobie chciał poprzychodzić... 😅
Mój to nie wiedział, co to testy owulacyjne, a jak posiadł wiedzę, to teraz ekspert dopytuje czy siknęłam i jaki był wynik... I czy już jest ten czas i kiedy najlepiej teraz i se liczy (także bardzo romantycznie się zrobiło)😅 właśnie sobie wyobraziłam, jakby chłopy to miały robić haha 😅 też byśmy napierały, że musimy zobaczyć. 😁😁😁KejtKa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
Rosalia_ wrote:U mnie dziś 12dpo i niestety biel 😔 powiem Wam, ze już tracę cierpliwość 😩
Mam to samo niestety. Niby 13 dpo, ale okres mam mieć dopiero za 3-4 dni i wciąż się łudzę, że się coś pojawi... Trzymam się teorii, że najlepiej poczekać do miesiączki i ratuje się jeszcze tym, że mam długie cykle 😅
Damy radę! 🙃Rosalia_ lubi tę wiadomość
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Rosalia_ wrote:U mnie dziś 12dpo i niestety biel 😔 powiem Wam, ze już tracę cierpliwość 😩
Pamiętaj, że każdy nieudany cykl przybliża Cię do tego wymarzonego 😍 Także jeśli masz ochotę to się posmuć, ale wracaj zaraz do walki 💪🏼Rosalia_ lubi tę wiadomość
-
Nieprzejrzysta wrote:Mam to samo niestety. Niby 13 dpo, ale okres mam mieć dopiero za 3-4 dni i wciąż się łudzę, że się coś pojawi... Trzymam się teorii, że najlepiej poczekać do miesiączki i ratuje się jeszcze tym, że mam długie cykle 😅
Damy radę! 🙃
Masz 17-dniową fazę lutealną? 😯