Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wróciłam z punktu pobrań, krew na progesteron spuszczona 💪🏼 Wyniki będą dzisiaj późnym wieczorem albo jutro. Nie mam pojęcia, czego się spodziewać, bo nie mam żadnego namacalnego dowodu, że owulki mi w ogóle wróciły od porodu. Tylko objawy i pozytywne owulaki, ale to podobno nie daje 100% pewności, że do owu dochodzi. Także czekam (nie)cierpliwie 😅
Majuna, Dropsik, Pani Miśka, Malamia lubią tę wiadomość
-
Sparky wrote:Właśnie wróciłam z punktu pobrań, krew na progesteron spuszczona 💪🏼 Wyniki będą dzisiaj późnym wieczorem albo jutro. Nie mam pojęcia, czego się spodziewać, bo nie mam żadnego namacalnego dowodu, że owulki mi w ogóle wróciły od porodu. Tylko objawy i pozytywne owulaki, ale to podobno nie daje 100% pewności, że do owu dochodzi. Także czekam (nie)cierpliwie 😅
Oby szybko były. Ja raz poszłam oddać na badanie o 7:20 a wynik był dopiero 5:30 następnego dnia. 😡👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Sparky wrote:Masz 17-dniową fazę lutealną? 😯
Zależy, ale max. Miałam 17 dni. Zazwyczaj to 15-16 dni.
Sparky lubi tę wiadomość
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
ultramaryna_ wrote:Beta 5.5 😥
Dziękuję za Wasze kciuki. Obyście Wy miały więcej szczęścia 🤞🍀
Ja mam już część badań dzisiejszych, zobaczymy jak lekarka je zinterpretuje. Wizyta u endokrynologa 6 lutego.👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
28/11 - badanie krwi
3/12 - endokrynolog -
Rosalia_ wrote:U mnie dziś 12dpo i niestety biel 😔 powiem Wam, ze już tracę cierpliwość 😩
Trzymam kciuki za Ciebie!Rosalia_ lubi tę wiadomość
-
Majuna wrote:Jeny, mój też mi się do kibelka pcha... 🤣 "bo ja chce z Tobą". A ja bym raz kiedyś chciała mu zrobić niespodziankę, a nie pokazać świeżego osikańca. 🤣🤣🤣 Raz się ugięłam, dziś spał w niewiedzy. 😅
Majuna, Alesiamum, KejtKa, MummyYummy, elektro96 lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Maniaaa. wrote:Dziewczyny !! Czy wy tu widzicie kreskę ? Czy ja mam zwidy ? Dziś 8 dpo . Cała się trzęsę
online2jpgManiaaa. lubi tę wiadomość
-
Melduje @. Niby człowiek wiedział, bo temperatura od kilku dni szła w dół. A jednak trochę miałam nadzieję.
-
Maniaaa. wrote:Napewno była w 12 DC i tak też były przytulanki bo w ten dzień jechałam do męża 🥹
Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuje rady . Myślicie, że już powinnam się kontaktować z lekarzem w sprawie leków czy dopiero jak potwierdze na 100 procent betą?
-
ultramaryna_ wrote:Beta 5.5 😥
Dziękuję za Wasze kciuki. Obyście Wy miały więcej szczęścia 🤞🍀 -
Dziewczyny tulę za biele i 🐒 🫂
Rosalia_ lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny potrzebuje rady . Myślicie, że już powinnam się kontaktować z lekarzem w sprawie leków czy dopiero jak potwierdze na 100 procent betą?
Ja bym zadzwoniła i się zapytała lekarza co robi w takiej sytuacji , czy czekać na potwierdzenie czy od razy startować z lekami 🙂
A nie dasz rady rano zrobić bety i potwierdzić? -
Pati2804 wrote:A jakie leki powinnaś przyjmować?
Ja bym zadzwoniła i się zapytała lekarza co robi w takiej sytuacji , czy czekać na potwierdzenie czy od razy startować z lekami 🙂
A nie dasz rady rano zrobić bety i potwierdzić? -
nick nieaktualny