Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Sikoreczkaaa wrote:Tak iść badać i nic się nie bać. W większości przypadków jak już coś jest to łagodne.
Wczoraj gdy siedziałam czekajac na zabieg naszła mnie taka smutna refleksja, że człowiek tak biegnie ciągle. Najpierw szkoły potem praca, kariera, kasa, nadgodziny po trzeba ze wszystkim zdążyć, ciagle stres.. a niestety jak nie ma zdrowia to nie ma nic. I niekoniecznie zawsze mlody znaczy zdrowy. I jak człowiek myśli, że ma ogromne problemy bo coś w pracy nie wychodzi, chciałby więcej zarabiac itp. To powinien niestety iść i usiąść na onkologii przez pół dnia i zobaczyć jak wyglądają problemy.. dużo zdrówka dziewczyny i żeby próbować choć z każdego dnia znaleźć dla siebie odrobinę szczęścia i czasu na to co dla Nas naprawdę jest ważne.
Pięknie to napisałaś ♥️Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
-
Ehhh, ja nigdy nie miałam okazji być na zdalnym. Pracuję stacjonarnie, ale lubię to. Może właśnie dlatego, że nigdy nie miałam okazji drugiej opcji? 😀 Jakoś pasuje mi ta systematyczność, że wstaję, szykuję się, idę do pracy i wracam. Brakuje mi trochę kontaktu z ludźmi bo pracuję sama, czasem wpadnie jedna osoba związana z firmą z lekką pomocą. A z drugiej strony sama sobie szefuje, nikogo nad sobą nie mam, robię po swojemu. Nikt nie patrzy na to, czy przyjadę 15 minut później, czy wyjdę wcześniej. A nie ukrywam lubię ciszę, spokój. Kiedyś miałam do pomocy jedną osobę i w sumie było spoko. Zastanawiam się, jakbym się odnalazła w dużej firmie z masą ludzi po takim systemie pracy. 🤷🏻♀👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Sparky wrote:Ten czas od owu do testowania strasznie się ciągnie 🙈 U mnie dzisiaj 7dpo, a też już mam dość 🤣 w ogóle najgorzej jest od tego 7dpo wzwyż, bo wcześniej to człowiek przynajmniej wie, że jest za wcześnie na jakiejkolwiek objawy, a później się zaczyna doszukiwanie 🥴
Oj tak. U mnie ta faza lutealna jest dosyć krótka bo zaledwie 11-12 dni, gdzie już zazwyczaj 10 zaczynam plamić, ale te dpo to taaaak sięęęęę ciąąąągnąąąą.... I każdego dnia rozkminka czy są jakiekolwiek zwiastuny.
Teraz jestem 4dpo, a już rozbieram każde odczucie w ciele na części pierwsze 🙃elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania od 07.23
👩🏻 '88 👨🏻'89 -
Mikea wrote:Oj tak. U mnie ta faza lutealna jest dosyć krótka bo zaledwie 11-12 dni, gdzie już zazwyczaj 10 zaczynam plamić, ale te dpo to taaaak sięęęęę ciąąąągnąąąą.... I każdego dnia rozkminka czy są jakiekolwiek zwiastuny.
Teraz jestem 4dpo, a już rozbieram każde odczucie w ciele na części pierwsze 🙃
Kiedy zamierzasz testować? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 11:19
🇫🇮
👩 33 👨 34
Starania od 4/2023
⏸️ 7/2023
💔 8/2023 5t6d, poronienie samoistne
Ponowne starania od 10/2023
⏸️ 2/2024
20.2 GA 5t6d, CRL 3.2mm, serduszko bije ❤️
EDD 16.10.2024
3.4 GA 12t4d, CRL 64.3mm ❤️
EDD 12.10.2024
29.5 GA 20t4d, 364g chłopaka 😍💙
30.7 GA 29t3d, 1434g 😍💙
20.10.2024 - synek już z nami! 😍💙
41t1d, 3020g & 52cm
-
Dziewczyny !! Czy wy tu widzicie kreskę ? Czy ja mam zwidy ? Dziś 8 dpo . Cała się trzęsę
online2jpgelektro96, Dropsik, Berry123, Mikea, Rosalia_, Sparky, KarolinaJ0702, MummyYummy, KejtKa, Suzie, bonassola, Ewka9090, Zimozielona, Nusia28, alauda, Pati2804, Zaczarowan, Malamia, Liyss🧚🏻, sernik_z_rodzynkami lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Ehhh, ja nigdy nie miałam okazji być na zdalnym. Pracuję stacjonarnie, ale lubię to. Może właśnie dlatego, że nigdy nie miałam okazji drugiej opcji? 😀 Jakoś pasuje mi ta systematyczność, że wstaję, szykuję się, idę do pracy i wracam. Brakuje mi trochę kontaktu z ludźmi bo pracuję sama, czasem wpadnie jedna osoba związana z firmą z lekką pomocą. A z drugiej strony sama sobie szefuje, nikogo nad sobą nie mam, robię po swojemu. Nikt nie patrzy na to, czy przyjadę 15 minut później, czy wyjdę wcześniej. A nie ukrywam lubię ciszę, spokój. Kiedyś miałam do pomocy jedną osobę i w sumie było spoko. Zastanawiam się, jakbym się odnalazła w dużej firmie z masą ludzi po takim systemie pracy. 🤷🏻♀
Majuna lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
online2jpg
Ja widzę!!!!Maniaaa., elektro96 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny !! Czy wy tu widzicie kreskę ? Czy ja mam zwidy ? Dziś 8 dpo . Cała się trzęsę
online2jpg
Co Cię skłoniło do testowania tak wcześnie ?Maniaaa. lubi tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
online2jpgManiaaa. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, 3-4 dpo nie ma szans odczuwać żadnych ciążowych objawów, dopóki nie dojdzie do zagnieżdżenia, to organizm nie ma pojęcia, że szykuje się ciąża 😀 I warto o tym pamiętać, żeby dać sobie jednak te kilka dni spokoju bez nakręcania się 😀
@Maniaaa. no jasne, że widzimy! Piękna, różowa kreska. A to na pewno dopiero 8dpo?😆Maniaaa., Malamia lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Jestem już pod labem. Kreska się nie zmieniła, może jest nawet jaśniejsza. Już wczoraj czułam, że to się wydarzy…
Trzymam mocno kciuki 🤞👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja -
elektro96 wrote:Ja widzę ! 😍 Trzymam kciuki.
Co Cię skłoniło do testowania tak wcześnie ?
Strasznie męczyła mnie zgaga wczoraj i przedwczoraj. A ja zgagę miałam tylko w ciąży 😅elektro96, Dropsik, Mikea, Alesiamum, MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny !! Czy wy tu widzicie kreskę ? Czy ja mam zwidy ? Dziś 8 dpo . Cała się trzęsę
online2jpg
Widzę kreseczkę! ✊ to test z Testeo? Ja tylko z tych korzystałam póki co i one nawet pod światło nie pokazują fabrycznej, więc ja im wierzę. Tam jest krecha jak nic.Maniaaa. lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Sparky wrote:Dziewczyny, 3-4 dpo nie ma szans odczuwać żadnych ciążowych objawów, dopóki nie dojdzie do zagnieżdżenia, to organizm nie ma pojęcia, że szykuje się ciąża 😀 I warto o tym pamiętać, żeby dać sobie jednak te kilka dni spokoju bez nakręcania się 😀
@Maniaaa. no jasne, że widzimy! Piękna, różowa kreska. A to na pewno dopiero 8dpo?😆
Na pewno 🙂 w 11 DC miałam pik, a w 12 DC miałam typowo objawy owuSparky lubi tę wiadomość
-
Majuna wrote:Widzę kreseczkę! ✊ to test z Testeo? Ja tylko z tych korzystałam póki co i one nawet pod światło nie pokazują fabrycznej, więc ja im wierzę. Tam jest krecha jak nic.
Majuna lubi tę wiadomość
-
online2jpgManiaaa. lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Strasznie męczyła mnie zgaga wczoraj i przedwczoraj. A ja zgagę miałam tylko w ciąży 😅
-
Dropsik wrote:O kurde, a ja kupiłam kilka pinków strumieniowych 😂😂 One często kłamią? 🙃
Dropsik lubi tę wiadomość
-
online2jpg
Pięknie widać 👏
Gratulacje 🥰KejtKa, Maniaaa., Nusia28 lubią tę wiadomość
👶 02.2016 moje największe szczęście ♥️
07.2023 - walczymy o rodzeństwo
🧑 36 🧒38
22.07.2024 IUI ❌
17.08.2024 IUI ❌
09.10.2024 punkcja