Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się. 9/10 dpo biel
To dziwne uczucie przedokresowe podkusiło mnie do zrobienia testu. Myślałam, że mam w domu dwie 10, ale okazało się, że tylko schowałam zużyte pudelka do szafki (po co, kto to wie). Więc wykorzystałam 20. A w śnie wyszły od razu II 😅 -
@Marzycielka @tralalina przytulam 🫂🫂🫂
Dobrego dnia kobietki! Jeśli ktoś z Was dziś pracuje, to oby szybko zleciało. 😊😊😊Pati2804, Marzycielka lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Marzycielka wrote:Melduję biel 😥 12 dpo i spory już ból brzucha, więc to była w sumie formalność.
Do zobaczenia na lutowym wątku 😉
Luty będzie nasz ! 😊Sikoreczkaaa, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
tralalina wrote:Melduję się. 9/10 dpo biel
To dziwne uczucie przedokresowe podkusiło mnie do zrobienia testu. Myślałam, że mam w domu dwie 10, ale okazało się, że tylko schowałam zużyte pudelka do szafki (po co, kto to wie). Więc wykorzystałam 20. A w śnie wyszły od razu II 😅
No i jeszcze 20 czułość to wiesz 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 09:01
-
Hej dziewczyny, tak jak myślałam u mnie całkowita biel…
Nie spodziewam się żadnego zwrotu akcji.
Tak wiec dziękuję Wam za wspólnie spędzony miesiąc. Uciekam przewietrzyć głowę przez te kilka dni.
Do usłyszenia w lutowym wątku!27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Alexa12 wrote:W Polsce będę teraz dopiero w maju i jakos nie widzi mi się czekać aż tyle czasu żeby zrobić kolejne badania. Już sama nie wiem co robić. Chwilami mam ochotę po prostu wrócić do Polski… bo tam jednak jest łatwiej z takimi sprawami… naprawdę to jest strasznie dobijające.👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -
tralalina wrote:Melduję się. 9/10 dpo biel
To dziwne uczucie przedokresowe podkusiło mnie do zrobienia testu. Myślałam, że mam w domu dwie 10, ale okazało się, że tylko schowałam zużyte pudelka do szafki (po co, kto to wie). Więc wykorzystałam 20. A w śnie wyszły od razu II 😅Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Tulę za biele dziewczyny 🫂🫂
Miłego dnia dla każdej! Jakie plany na dzisiaj? 🌞❤️
A Ty jakie plany ? 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 09:05
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
@Dropsik @Pati dziękuję Wam bardzo.. Na codzień myślę to samo, ale czasem łamie mnie w pół i mam same fatalistyczne myśli Dziś już lepiej
@Marzycielka @tralalina przytulam - może jeszcze za wcześnie?
@Pati herbatkę jeszcze zastosuj i cynk, na pewno nie zaszkodzi, a może akurat powstrzyma to dziadostwo
Męża oddelegowałam do pracy i wybieram się do rodziców dziś będzie ogólnie zajęty dzień, bo zaplanowałam robienie kremówki no i muszę zrobić sobie paznokcie na szczęście mąż robi na obiad burgery, więc obiad mam z głowy
Miłego dnia :*
Pati2804, Zaczarowan, Dropsik, Marzycielka lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
elektro96 wrote:Hej dziewczyny, tak jak myślałam u mnie całkowita biel…
Nie spodziewam się żadnego zwrotu akcji.
Tak wiec dziękuję Wam za wspólnie spędzony miesiąc. Uciekam przewietrzyć głowę przez te kilka dni.
Do usłyszenia w lutowym wątku!
Do zobaczenia ❤ -
Zaczarowan wrote:Tulę za biele dziewczyny 🫂🫂
Miłego dnia dla każdej! Jakie plany na dzisiaj? 🌞❤️
U mnie jakieś porządki, a wieczorem kino. 😁Pati2804, Zaczarowan lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
nick nieaktualny
-
Ogólnie polecam na zatkany nos i bolące zatoki płukanie zatok , od razu czuje się lepiej 🥰 no i jeśli się ktoś boi to naprawdę to nic strasznego a bardzo pomogło 😊
-
@Pati2804 o proszę, mają urodziny w tym samym dniu czy zbliżone do siebie datą? Wszystkiego dobrego dla małża i teścia, stoooo lat miłego przyjęcia urodzinowego!
Mój teść też ma dzisiaj urodziny, wiec jesteśmy zaproszeni do nich na obiad. Posiedzimy chwilę i lecimy, jutro mam kolokwium na studiach i muszę się nieco przygotować 😂😂 bo tragedia!
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny