Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
@Alysa 🤍 dzięki za założenie styczniowego wątku 🥰
Poproszę o wpisanie wolnego strzelca, mi sie dopiero rozkręca małpa, dzisiaj plamienia, więc za chwilę będzie i nie wiem jeszcze kiedy będę testować, ale na pewno jakoś pod koniec miesiąca. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, powodzenia 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 16:38
👱♀️33.
🧑34.
❤️ 2021
💒 2023
Starania od 08.2023 🫶
💊 Kwas foliowy, jod, wit. D3, wit. B12
Koenzym q10
Omega-3
Agnus castus
Chlorella
Olej z wiesiołka (do owulacji)
+ Probiotyki -
Marzycielka wrote:Witam Was dziewczynki w Nowym Roku 😘
Ja czuję się na 🐒 tak jak co miesiąc, więc proszę przepisz mnie Kochana Prowadząco na 3 stycznia 😉 jak nie dostanę jutro jakimś cudem, to dopiero zrobię. Jakoś mnie te sikanie na patyk i widok bieli dołuje bardziej jak sam okres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 16:45
Marzycielka lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Paty wrote:Witam się w nowym wątku,
U nas to ,,dopiero,, 3 cykl starań, ale nie wiem co mam o tym myśleć..teoretycznie mam nadzieję, ale jakoś nie czuję tego pozytywnego nastawienia.. 9 stycznia będzie jakos 11 dpo, więc już niedługo się okaże 😊
W tym cyklu stosowałam NAC, olej z Wiesiołka i testy owulacyjne z Action, chociaż wg mnie z Facelle lepsze 😊23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Luna_ wrote:@Alysa 🤍 dzięki za założenie styczniowego wątku 🥰
Poproszę o wpisanie wolnego strzelca, mi sie dopiero rozkręca małpa, dzisiaj plamienia, więc za chwilę będzie i nie wiem jeszcze kiedy będę testować, ale na pewno jakoś pod koniec miesiąca. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, powodzenia 🤗Luna_ lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
nick nieaktualnyWitajcie Kobietki w 2024 roku 🥳
Mimo wczorajszej ⚪ proszę o wpisanie na testowanie 2 stycznia. Właśnie jutro powinna się zjawić 🐒 Czuję się typowo przedokresowo więc raczej zaskoczenia nie będzie, ale w razie co na pocieszenie będę mogła zatestować drugi raz w tym miesiącu 😘
Mam nadzieję, że styczeń będzie bardziej obfity w ⏸🤰niż grudzień 🤞❤Liyss🧚🏻, Chmurka21, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
JoKoKoJo wrote:Witajcie Kobietki w 2024 roku 🥳
Mimo wczorajszej ⚪ proszę o wpisanie na testowanie 2 stycznia. Właśnie jutro powinna się zjawić 🐒 Czuję się typowo przedokresowo więc raczej zaskoczenia nie będzie, ale w razie co na pocieszenie będę mogła zatestować drugi raz w tym miesiącu 😘
Mam nadzieję, że styczeń będzie bardziej obfity w ⏸🤰niż grudzień 🤞❤JoKoKoJo, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
tralalina wrote:Pytanie: czym się różni NAC od ACC?23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Ja to się zastaanqiwan czy czekać aż do 19.01. Okres powinien być 13.01 . Ale lubi się spóźniać więc 19.01 to będzie jakiś 38 dc.....ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
Kasiajasia90 wrote:Ja to się zastaanqiwan czy czekać aż do 19.01. Okres powinien być 13.01 . Ale lubi się spóźniać więc 19.01 to będzie jakiś 38 dc.....23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Chyba mężczyznom łatwiej się nie przejmować albo ja mam takiego męża 😁
Mój ma duża nadzieje na ten cykl, mówił, że tak mocno się staraliśmy, że musiało się udać.. test już kupiony ale czekam do terminu przewidywanej @. Mój mąż mówi, że moje dziwne samopoczucie jest związane z tym, że może jestem w ciąży i widać ten błysk w jego oku 🥹
Zobaczymy, wierzę, że prędzej czy później się uda!
Ostatnio czytałam jak jakaś fit parka, zdrowe odżywianie itp starali się 2 lata o bobo i kurde jakoś mnie to pocieszyło i dało nadzieję, że się kiedyś uda 🫶🏻
@Zielona tulę mocno ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 17:37
JoKoKoJo, KejtKa, Majuna lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️
19.04 beta 122,90 🤞🏻
22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 pierwsza wizyta 0,58 cm bobo z bijącym serduszkiem 🥹
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma już 6 cm 😍 🩷?
26.06 badania prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷?
10.07 wszystko dobrze u bobo🥹🩷?
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II badania prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III badania prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm 🥹
🔜 19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
🔜03.12 KTG + wizyta
🔜 17.12 KTG + wizyta
🔜 poród 🥰
-
Alysa wrote:a 13 który to Twój dzień po owulacji będzie?ŚLUB 24.08.2018r
Strania o bobo 01.2018
27.02.2020 32tc Synek na swiecie🥰
09.2023 starania o rodzeństwo 🤩
06.09.2024 38 tc cukrzyca ciążowa Drugi Synek🥰🥰 -
tralalina wrote:Pytanie: czym się różni NAC od ACC?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 17:36
bonassola lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Cześć dziewczyny!
Na ten moment poproszę wolnego strzelca.. czekam na pierwszą miesiączkę po stracie. Za jakiś czas powiem o sobie więcej! A tymczasem: samych wspaniałości w tym SZCZĘŚLIWYM roku!! ✨Olaura, Majuna, S.Roszpunka, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Idź do przodu z uniesioną głową, bo jesteś warta KAŻDEGO marzenia, które kiełkuje w Twojej głowie! 🧡 -
Effiii wrote:Niczym, jest to ta sama substancja. Ale ACC to mała dawka w suplach pod nazwą NAC są wyższe dawki w okresie 3-7 DC zaleca się brać 1800 mg co równa się 9 tabletka ACC, a w suplach NAC to 3 tabletki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 17:37
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Liyss🧚🏻 wrote:Chyba mężczyzną łatwiej się nie przejmować albo ja mam takiego męża 😁
Mój ma duża nadzieje na ten cykl, mówił, że tak mocno się staraliśmy, że musiało się udać.. test już kupiony ale czekam do terminu przewidywanej @. Mój mąż mówi, że moje dziwne samopoczucie jest związane z tym, że może jestem w ciąży i widać ten błysk w oku 🥹
Zobaczymy, wierzę, że prędzej czy później się uda!
Ostatnio czytałam jak jakaś fit parka, zdrowe odżywianie itp starali się 2 lata o bobo i kurde jakoś mnie to pocieszyło i dało nadzieję, że się kiedyś uda 🫶🏻
@Zielona tulę mocno ❤️
Wydaje mi się, że faceci nie mają tyle rzeczy na głowie związane z planowaniem ciąży co my Ja bardzo dużo analizuje, każdego dnia. Mimo, że to jest mój 1 miesiąc starań i mam pełno obaw. Nie sprawdzają objawów owulacji, okresów, nie zastanawiają się co to może być jak Cię zakłuje jajnik... 😅
A co do zachodzenia w ciążę za pierwszym razem, znacie takie pary? Oprócz wpadek? 😆-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 miesiąc starań ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 miesiąc starań(wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Mthfr - Brak mutacji
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy.
-Niedowaga ⚖️
-Od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,
- Arytmia od 2021r.
-Anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29 -
Alysa wrote:Efiii jesteś pewna dawek? Bo ja widzę ze ACC Optima ma dawkę 600 mg acetylocysteiny.
Edit Z tym że raczej to się nie kalkuluje bo ACC Optima to 10 tabletek, na raptem 3 dni, a suplement NAC dostanie się dobry za około 50 zł 100 szt np swanson lub aliness.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 17:41
bonassola lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔