Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
mimi_m wrote:alauda - są II ale na razie bez emocji, na USG idę 8t3d - za ponad 2tyg żeby było wiadomo w która stronę
Domyślałam się, że po Naszych przejściach podchodzi się do tego na chłodno.
Jednak wierzę, że wszystko będzie w porządku❤️🤗mimi_m lubi tę wiadomość
83; AMH 0,73
10.2021 -iui 👧🏻 ❤️ (AMH 0,95)
05.23 💔 9/10tc łyżeczkowanie
02.24➡️1 IVF -> ❄️
FET 06.08 (3BB) ❌
08.24➡️2 IVF -> ❄️❄️❄️
-> cienkie endo, brak możliwości transferu -
alauda wrote:Nieeee, to wcale nie musi tak być. To się może zmienić z cyklu na cykl.
Ja kiedyś W OGÓLE nie miałam bólu piersi. Cycki miałam jak dętki i przed i po owu. Jak zaszłam w drugą ciążę, to właśnie ból piersi skłonił mnie do zrobienia testu. Niestety poroniłam i wszystko wróciło "do normy".
A od jakiś trzech, czterech cykli cycki po owu bolą mnie niemiłosiernie....
Kobieta zmienną jest, więc możemy się same nieźle zaskoczyć
I pewnie tak właśnie będzie, że i tak będziemy zaskoczone 😊 -
alauda wrote:Ja wychodzę z covida i mam gdzieś tam z tyłu głowy, że może dzięki chorobie uda mi sie wysikać za dwa tygodnie dwie kreski.
Tonący brzywty się chwyta
A może rzeczywiście tak jest, że organizm w czasie/po chorobie trochę inaczej ładuje baterię i to też ma wpływ 🙂 Trzymam kciuki! ✊ -
Sparky wrote:Kurczę dziewczyny, u nas też te starania psują atmosferę w sypialni (tylko przysłowiowej, bo odkąd mamy dziecko, to ani razu nie było 🩷 w sypialni 🤣 ale mniejsza z tym 😅). Oboje chcemy drugiego bobo, ale czujemy spinę żeby się wstrzelić. Nie mamy jakiegoś ogromnego libido, poza tym przy maluchu często nie ma już sił wieczorami, a tylko wtedy jest możliwość. W sumie najfajniej było od narodzin młodego (po połogu, wiadomo) do momentu rozpoczęcia kolejnych starań 🥴 Także mam nadzieję, że pójdzie dość sprawnie... I że w kolejnej ciąży nie będzie zakazu współżycia jak w poprzedniej 🫠
-
Byłam na becie, zobaczymy co z tego będzie. Wyniki mają być wieczorkiem, gdzieś po 19. Stresuje sie.. 😂😂
Ewka9090, Butterfly23, alauda, Dropsik, Majuna, Pani Miśka, kasia97, ultramaryna_, AnitaK, Malamia lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Byłam na becie, zobaczymy co z tego będzie. Wyniki mają być wieczorkiem, gdzieś po 19. Stresuje sie.. 😂😂
Zaczarowan lubi tę wiadomość
🧑 33 l. 🧔33 l.
👩❤️👨 09.2020r. 💒 06.2022r.
Starania od 01.2023r.
05.01 ⏸️ 13cs
05.01 beta 147mlU/ml próg 23,1ng/ml
08.01 beta 902mlU/ml
10.01 4+5 pęcherzyk 3.8 😍
26.01 7+0 Mamy ❤️ 1,67cm Szczęścia
01.03 kolejna wizyta i USG płodu -
Alysa wrote:@ Paty, @ mad_kitten, @Joll213, @ bonanssola testowałyście dziewczyny? Coś mnie ominęło?
dzisiaj byłam u endo i muszę zrobić usg tarczycy i euthyrox mi przepisała, ehh jakoś mi dziwnie..nigdy nic nie brałam przewlekle..👩27l
🧔♂️28l
👶 2017
3 cs -
alauda wrote:Ja zawsze odczuwałam bardziej owulację, kiedy brałam Miovelię Nac w pierwszych dniach cyklu, mimo, że i tak mam bardzo bolesne owulację.
Myślę, że to zależy od cyklu i może już w następnym wszystko wróci do normy. Chociaż trzymam kciuki aby @ jednak nie przyszła ✊
Dzięki ☺️ -
Zaczarowan wrote:Byłam na becie, zobaczymy co z tego będzie. Wyniki mają być wieczorkiem, gdzieś po 19. Stresuje sie.. 😂😂
Ja za to dziś odebrałam suple dla męża i orzechy brazylijskie. Będziemy chrupać zamiast ciastek
Dropsik, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Sikoreczkaaa wrote:Cudowna wiadomość, trzymam kciuki!!
Ja za to dziś odebrałam suple dla męża i orzechy brazylijskie. Będziemy chrupać zamiast ciastekZaczarowan, Sikoreczkaaa, ultramaryna_, Majuna lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Robaczeekkk wrote:Pomoże któraś ?? 🙏🏻
Może owulacja się przesunęła. Ja w szczęśliwym cyklu, z którego mam synka, miałam owulację w 24/25 dc przy cyklach 30-dniowych. Po prostu ten jeden się wydłużyłMajuna lubi tę wiadomość
-
Butterfly23 wrote:Max 5 orzechów na dzień. One mają w sobie selen i 5 orzechów brazylijskich odpowiada dziennemu zapotrzebowaniu na selen. No i oczywiście są mocno kaloryczne 🙈
O kurczaki! Dobrze wiedzieć z tą dawką 👍🏻 -
Butterfly23 wrote:Max 5 orzechów na dzień. One mają w sobie selen i 5 orzechów brazylijskich odpowiada dziennemu zapotrzebowaniu na selen. No i oczywiście są mocno kaloryczne 🙈
Tak myślałam o trzech na dzień bo dodatkowo w suplach mąż ma selen. Boże boję się że, kiedyś przesadzę z tym wszystkim -
Dzisiejsza beta 808 U/l (przyrost 72%). Niby w normie, ale w poprzednich ciążach miałam powyżej 100%,także nie wiem czy to dobrze rokuje.
kasia97, Dropsik, _ine, Prezesoowa, Zaczarowan, elektro96, Sparky, Butterfly23, koktajlowa, AnitaK, Majuna, Lani, Malamia lubią tę wiadomość
08.2021
07.2023
Starania o 3 dzieciątko
12.2023 - 1cs
06.1.2024 - II kreski!
08.1.2024 - Beta HCG: 481 U/l
10.1.2024 - Beta HCG: 808 U/l
11.1.2024 - Pęcherzyk ciążowy 5mm!
19.1.2024 - Dzidziuś 3,6mm z serduszkiem!
08.2.2024 - Wizyta
07,3.2024 - Niskie ryzyka, dziewczynka -
farfalla92 wrote:Dzisiejsza beta 808 U/l (przyrost 72%). Niby w normie, ale w poprzednich ciążach miałam powyżej 100%,także nie wiem czy to dobrze rokuje.
farfalla92, Pati2804 lubią tę wiadomość