Noworoczne postanowienie wybrane - we wrześniu mamuśką zostanę ! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
kindzaaaa wrote:Sprowadźcie mnie na ziemię 🫣
Od tygodnia wrażliwe, nabrzmiałe sutki że ledwo co można je dotknąć gdzie nigdy tak nie miałam i weź się nie nakręcaj.
Ten cykl nie wiem kiedy byla owulacja, który dzień cyklu tez nie sprawdzam i 0 dodatkowego progesteronu 🤣
Ja mam niestety tego typu obiawy co cykl w fazie lutealnej, więc to może być coś ale niestety nie musi… trzymam kciuki
Zrobiłam sobie tą wróżbę z obrączką i wyszła parka, najpierw dziewczynka a potem chłopiec 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:21
Blond27 lubi tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Inozytol, magnez, C, E, D, zioła Ojca Sroki nr 3
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
10 cs o pierwszą 🤰 -
Zaciekawiłyście mnie tą wróżbą, chyba też spróbuję 😅
U nas pogoda fatalna - wszędzie lodowisko. Na SOR-ach podobno nie wyrabiają. Przez te warunki atmosferyczne nie dojechałam do pracy i siedzę na zdalce. Już się tak wkręciłam w rozmowy tutaj na forum, że obowiązkowo do kawki w pracy czytam co piszecie
Przytulam Was za wszystkie biele i @ 🫂 i łączę się w bólu z dziewczynami zawieszonymi w oczekiwaniu, oby czas nam szybko zleciał...
Buburuza, Blond27, Iza. lubią tę wiadomość
🙋🏼♀️ 30 l. 🙋🏻♂️33 l.
od 01.2025 bez antykoncepcji
starania o pierwszą 🤰
Całe życie walka z anemią z niedoboru żelaza. Podejrzenie endometriozy.
AMH 1,01 ng/mL
FSH 11,2 mlU/ml
Estradiol (s) 247,0 pmol/l
TSH 1,370 mlU/l -
Anka96 wrote:Nie zgodzę się jest roznie mnie bolało a Jajowody drożne.
No to pewnie indywidualne odczucia. Histeroskopia bolała mnie bardzo dlatego na drożność przygotowałam się psychicznie że ból będzie podobny a tu w szoku byłam bo bolało w sumie tylko zakładanie balonika🙍♀️93’ 🙍♂️93’
10.2021 💔👼
10.2022 👧
Starania od 12.2024
07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
08.2025 ⏸️
08.2025 cp 💔
12.2025 drożność jajowodów
Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
Badania hormonalne 👍
Badanie nasienia 👍
Pozostałe wyniki 👍 -
Mnie również zaciekawiła wróżba wyszedł mi chłopczyk a przy drugim ani drgnie obrączka stoi w miejscu
-
Ja mam dziś 6dc i ciągnięcie w obu pachwinach 🤡
Zastanawiam się czy to normalne, czy może coś rusza z pompą w jajnikach bo nie było owulacji w ostatnim cyklu? (Tak obstawiam)
i libido wróciło ❤️🔥 u mnie to z chęci, nie z obowiązku, tylko teraz żeby chłop miał siły i kończył.. bo to też różnie bywa. Pamiętam Wasze wpisy, u nas też bywa, że jak trzeba podziałać to nagle flak😂 chyba wszystko w głowie siedzi…🙄
Aaa, pierwszy normalny okres po biochemie był w zupełności nieprzeszkadzający. 😋
Pisałyście tu ostatnio o Domie Dobrym. To ja Wam polecam na Netflix - It Ends With Us. 💕👩💼 33 👨💼 39
AMH: 5,3
niedoczynność tarczycy, euthyrox 75, wit d3 2000, ubichinol q10, inofem 2x, ashwaganda
3cykl: 08.12.2025 ⏸️ 21.12.2025 💔 5w4d
Od 21.01.26: 5 cykl starań 🙏🏻 -