Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Noworoczne postanowienie wybrane - we wrześniu mamuśką zostanę ! 🤰
Odpowiedz

Noworoczne postanowienie wybrane - we wrześniu mamuśką zostanę ! 🤰

Oceń ten wątek:
  • Remedios Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kindzaaaa wrote:
    Sprowadźcie mnie na ziemię 🫣
    Od tygodnia wrażliwe, nabrzmiałe sutki że ledwo co można je dotknąć gdzie nigdy tak nie miałam i weź się nie nakręcaj.
    Ten cykl nie wiem kiedy byla owulacja, który dzień cyklu tez nie sprawdzam i 0 dodatkowego progesteronu 🤣

Ja mam niestety tego typu obiawy co cykl w fazie lutealnej, więc to może być coś ale niestety nie musi… trzymam kciuki

Zrobiłam sobie tą wróżbę z obrączką i wyszła parka, najpierw dziewczynka a potem chłopiec 🙃

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:21

Blond27 lubi tę wiadomość

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
    plamienia przed miesiączką
    Progesteron 11-15 ng/ml
    Inne hormony - ok
    Wymazy MUCHa - czysto
    AMH 2,03 ng/ml
    Inozytol, magnez, C, E, D, zioła Ojca Sroki nr 3

🤷🏻‍♂️35 lat
    Obniżone wyniki badania nasienia
    10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
    11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
    Clostilbegyt + suple

10 cs o pierwszą 🤰
  • Kleo10 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaciekawiłyście mnie tą wróżbą, chyba też spróbuję 😅

U nas pogoda fatalna - wszędzie lodowisko. Na SOR-ach podobno nie wyrabiają. Przez te warunki atmosferyczne nie dojechałam do pracy i siedzę na zdalce. Już się tak wkręciłam w rozmowy tutaj na forum, że obowiązkowo do kawki w pracy czytam co piszecie :D

Przytulam Was za wszystkie biele i @ 🫂 i łączę się w bólu z dziewczynami zawieszonymi w oczekiwaniu, oby czas nam szybko zleciał...

Buburuza, Blond27, Iza. lubią tę wiadomość

🙋🏼‍♀️ 30 l. 🙋🏻‍♂️33 l.

od 01.2025 bez antykoncepcji
    starania o pierwszą 🤰

Całe życie walka z anemią z niedoboru żelaza. Podejrzenie endometriozy.

AMH 1,01 ng/mL
    FSH 11,2 mlU/ml
    Estradiol (s) 247,0 pmol/l
    TSH 1,370 mlU/l
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka96 wrote:
    Nie zgodzę się jest roznie mnie bolało a Jajowody drożne.

No to pewnie indywidualne odczucia. Histeroskopia bolała mnie bardzo dlatego na drożność przygotowałam się psychicznie że ból będzie podobny a tu w szoku byłam bo bolało w sumie tylko zakładanie balonika

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍
  • Iza. Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie również zaciekawiła wróżba wyszedł mi chłopczyk a przy drugim ani drgnie obrączka stoi w miejscu

Starania od stycznia 2023
    22.04 .2024⏸️
    23.04 beta 204.55
    25.04 beta 522.39 prg 19.1
    29.04 beta 3430.91
    2.05 pęcherzyk w macicy
    6.05 beta 27601.65 prg 31.2
    20.05 ❤️
    30.12.2024 Witaj synku 🩵
    Nikodem 3850g 56 cm 11.15
    [age.png
  • sirengirl92 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś 6dc i ciągnięcie w obu pachwinach 🤡

Zastanawiam się czy to normalne, czy może coś rusza z pompą w jajnikach bo nie było owulacji w ostatnim cyklu? (Tak obstawiam)

i libido wróciło ❤️‍🔥 u mnie to z chęci, nie z obowiązku, tylko teraz żeby chłop miał siły i kończył.. bo to też różnie bywa. Pamiętam Wasze wpisy, u nas też bywa, że jak trzeba podziałać to nagle flak😂 chyba wszystko w głowie siedzi…🙄

Aaa, pierwszy normalny okres po biochemie był w zupełności nieprzeszkadzający. 😋

Pisałyście tu ostatnio o Domie Dobrym. To ja Wam polecam na Netflix - It Ends With Us. 💕

👩‍💼 33 👨‍💼 39

AMH: 5,3
    niedoczynność tarczycy, euthyrox 75, wit d3 2000, ubichinol q10, inofem 2x, ashwaganda

3cykl: 08.12.2025 ⏸️ 21.12.2025 💔 5w4d

Od 21.01.26: 5 cykl starań 🙏🏻
‹‹ 93 94 95 96 97
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ