Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w domu.
Nie udało się udrożnić jajowodu nawet podczas laparoskopii niestety02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem dlaczego. Prawdopodobnie zbyt poważne zrosty
Udrożnić się go już nie da w ogóle raczej.
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Nikodemko - śmietan ze po każdej burzy wychodzi w koncu slonce - ZAWSZE!
Najmłodsza - kurde, od czego to mogli sie porobić? Mialas jakies przewlekłe infekcje? Zapalenia przydatkow? Czy po cc jedynie? Wiesz, slyszalam ze czasem czynny jajowody potrafi wyłapaćc jajeczko z przeciwnego jajnika, nie wiem tylko na ile czesto i od czego to zalezy. Poczytaj jeszcze moze o różnych możliwościach.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Najmlodsza przykro mi ale moze to glupie pocieszenie ale pamietaj ze masz jeszcze drugi jajowod zdrowy. I wierze ze dzieciaczek predzej czy pozniej sie pojawi :*
Jak zabieg ? Czulas cos ? Musialas byc caly dzien w szpitalu ?kark lubi tę wiadomość
-
Najmlodsza, wspolczuje, trzymaj sie i oby jak najszybciej udalo sie z tej drugiej strony!
Ehh cos dzis smutno u nas:(
Nikodemko glowa do gory, walczmy dalej, ja tez wszedzie dookola widze/slysze o ciazach, moja kuzynka rok mlodsza ode mnie wczoraj urodzila coreczke (jak mi mowila o ciazy to juz sie staralismy i liczylam na to ze zaraz dolacze...), nawet w ksiazce ktora teraz czytam czytam o ciezarnej bohaterce:p i zawsze mi smutno i boje sie czy kiedykolwiek zobacze w ogole ii kreski...ale nie mozemy sac sie zaplątac w te negatywne mysli...
Przedszkolanko, mialam dzis identyczny test owu o 17.30! zobaczymy jak jutro.. a Ty daj znac po wizycie, trzymam kciuki za fajny podglądprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - to czekamy na wynik Twojego podgladania, oby bylo pomyslnie.
Wiki - ja obejrzalam wlasnie wszystkie odcinki „Opowieści podręcznej” aż na chwilę mi się odechciało seksu Teraz przerzuciłam się na horror. Jak mam aż tak zły dzień, to nie potrafie ogladac ani czytac nic pozytywnego.
Nie wiem czy ktoras z Was pamieta jak pisalam, ze jedziemy do weterynarza z psem tesciow, bo prawdopodobnie zlamal kregoslup... Okazalo sie, ze nie bylo to zlamanie, ale porazenie nerwow, zostawilismy ja w klinice, byla nadzieja, a wlasnie dostalismy telefon, ze jednak nic z tego, zostanie uspiona Jesli dzis wydarzy sie jeszcze cos zlego, to za siebie nie recze...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dla mnie także ten dzień nie był zbyt miły. Choroba, opryszczka na dolnej wardze była już ku końcowi... Nagle okazało się, że jednak nie i zrobiła mi się też na górnej wardze... Nigdy w życiu nie miałam opryszczki na górnej wardze... Od wczoraj bardzo kłuje mnie lewy jajnik... Aż tak to chyba nigdy nie bolało. Macie może pomysł czym to może być spowodowane? We wtorek ma być @.
-
Matko ile żeście tu naskrobały! Ja od rana w marmetach budowlanych a potem 10 h malowania... nie wiem jak sie nazywam taka jestem wykonczona. Ale musiałam zobaczyć co u Was
Najmłodsza - przykro mi ze nie udało się udrożnić jajowodu ale pamietaj ze jest drugi drożny i on sam da radę!
Niezapominajka - tu czekam na test jutro z rana najlepiej i oczywiście pozytywnh ma być!
Nikodemko tule Ciebie mocno. I polecam swoje towarzystwo jakbyś wylądowała w Warszawie
Przedszkolanko - bardzo dziwna sprawa z tymi testami. Powiedz masz jeszcze monitoring jakis? Bo jak po clo to już czas najwyzszy na ta owulacje!
Wiki89 - zrobiło mi się tak ciepło bo zarówno ja jestem rocznik 89 i moj mąz tak jak i Twój 85
Nona - jak sie czujesz kochana? Wyczuwasz już jakieś objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 22:50
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Dla mnie także ten dzień nie był zbyt miły. Choroba, opryszczka na dolnej wardze była już ku końcowi... Nagle okazało się, że jednak nie i zrobiła mi się też na górnej wardze... Nigdy w życiu nie miałam opryszczki na górnej wardze... Od wczoraj bardzo kłuje mnie lewy jajnik... Aż tak to chyba nigdy nie bolało. Macie może pomysł czym to może być spowodowane? We wtorek ma być @.