Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sasanka o nie ;(
Wiki u mnie od 2 dni tak,wiec tego..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6fc3397f6ab0.jpg
Nikodemko a Ty nie spisuj już nic na straty tylko męża bierz w obroty!!
Alis czekamy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 18:37
-
kark wrote:Kurcze, co tak dziś wszyscy okres dostają
Wogóle styczeń w statystykach jak narazie leży.fiorella82, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis - gratuluje, mozesz sie relaksowac i cieszyc tym stanem
Przedszkolanko - dzialamy regularnie, ale w porownaniu do grudnia, to bez entuzjazmu... mam straszny kryzys. Bede cieszyc sie z Waszych kresek i to bedzie moja radosc ze staran w styczniu. -
Alis - wielkie gratulacje!!! Weekend bedziesz miala spokojny. A tak kiepsko to na poczatku wyglądało, a tu takie cuda! Ruszyła beta z kapusta i to jak! W poniedzialek juz cos tam powinno byc widac na usg.
Monia - prolaktyne robiłam z progiem 7dpo i bylo Ok. Powtórz samo tsh. A ile juz euthytox bierzesz? Po 3-4 tygodniach powinna byc juz roznica. Wczesniej nie liczyłabym na wiele.
Fiorelka - trzymaj sie nadal rak dzielnie. Oby to juz sie skończyło i szybciutko zachodz s zdrowa ciąże.
Ja po wizycie - maluszek rosnie, serduszko bije:) W spokoju bede inkubowala dalej. Za dwa tygodnie usg preneralne.kark, Wik89, przedszkolanka:), fiorella82, patuniek86, Nona lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Wik - bede baaardzo wdzieczna za info co do Karowej! Ja w tym cyklu jeszcze sie tam nie umawiam, najpierw badania meza, ale w lutym bede dzialac. Myslalam o tym, zeby isc na wizyte prywatnie do ginekologa, ktory pracuje na Karowej, zeby zlecil mi badania tam... Za wizyty moge placic, ale laparo i hsg musze zrobic na nfz. Czytalam na forach, ze dziewczyny tak tam robia.
U mnie typowy sluz plodny wlasciwie nie istnieje... jak wygrzebie przy owulce troche kurzego bialka, to skacze z radosci.
Sloneczko - no wlasnie dziwny ten sluz... ja na tym etapie mialam juz zawsze uczucie wilgoci, a teraz tak naprawde jest sucho, bo ten bialy sluz to takie jakby... gluty
Właśnie u mnie tak samo, uczucie suchosci. Jak nigdy. A testy owu trochę ciemnieją. Oby się to zmieniło na dniachCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
Nikodemko mi śluz bardzo rzadko wypływa. .. ale to chyba taka moja budowa, bo jak w okolicach owu czekałam na plodny (który czasami się pokazywał na papierze) to z ciekawości pogmeralam w środku i ledwo palce mi weszły po paznokcie a tam taki duży glut płodnego rozciągliwego białka jaja i to było 2 dni i dzień przed owu, wcześniej był wodnisty ale mleczny a w dzień owu juz taki raczej kremowy ale jeszcze z odrobiną rozciągliwego.
IzaW nowy cykl w natarciu, w końcu zaskoczy, mówię Ci! Trzymam kciuki, żeby to było teraz
Mi znowu testy owu wychodzą najlepiej tak kolo 20 - czyli wieczór, ale siku zbieram juz od 16 ;P
Matko - jestem w pracy i godzinę zajęło mi napisanie tego, tak się czaje z tel, glupio mi ciagle w niego patrzec, chociaż siedzę sama w pokoju...Izaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Alis możesz sobie wpisać dane i będziesz wiedzieć dokładnie jaki jest przyrost
Przedszkolanko, jak dla mnie masz felerne testy, a jutro na usg nie będzie już pęcherzyków, bo pękłyalis132, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość