Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez nie mam sluzu i w tym problem. Chcialam wiesiolek kupic ale nie bylo. A bez sluzu nie da rady u mnie zajsc w ciaze. Co Wam najlepiej pomaga? A estradiol zdazy urosnac do owulacji bo na tazie niski jest a owulka gdzies kolo 18 dc a dzis jest 4dc
-
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Mozecie zinterpretowac badania? Cos jeszcze robic? Czemu sie nie udaje z ciaza? Mam dola. Zaraz Was nadrobie
A już doczytałam ,ze 4dc ,Estradiol nie masz wcale niski jak na ten dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 17:10
-
nick nieaktualnyIwona28 wrote:Mozecie zinterpretowac badania? Cos jeszcze robic? Czemu sie nie udaje z ciaza? Mam dola. Zaraz Was nadrobie
A wyniki masz raczej ok, zależy też, w której fazie cyklu robiłaś badania?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 17:11
Sasanka5, Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka wspolczuje:( ale kciuki za nowy cykl!!
Ja po 1 tescie owu w tym cyklu. Negatyw, tzn kreska testowa bledsza od kontrolnej. Kupilam dzis w superpharm testy Life czyli ich marki (tylko takie mieli) 5 testow za 19,99... troche zdzierstwo:p zobaczymy jak sie beda w kolejnych dniach sprawowac;)
Chyba domowe lab w rossmanie sa tansze i jest ich 7
Sasanka5 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sasanka5 wrote:U mnie @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie czy mozna miec PCOS jak sie ma dlugoe nierwgularne cykle 32-37dni, ale fsh lh i prolaktyna sa w normie???
-
Wik89 - dokladnie, domowe lab 19,99 ale za 7 testow
Ja w styczniu kibicuje Wam. Mimo, ze jestem przed owulacja, to juz czekam na okres, taka mam intuicje.
I straszny psychiczny dolek po dzisiejszej wizycie, nie mam na nic energii. Czasem boje sie, ze przez starania wpadne w depresje. Mam nadzieje, ze Wasze dwie kreski dodadza mi sily na luty! -
ja wlasnie sie relaksuje w kompieli przed wizyta w klinice. A stressa mam jak cholera.Moj juz po badaniach krwi teraz na weekend zamawiam wizyte mu do lekarza o badanie nasienia chyba ze cos mu dadza jakies skierowanie:)[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nikodemka wrote:Wik89 - dokladnie, domowe lab 19,99 ale za 7 testow
Ja w styczniu kibicuje Wam. Mimo, ze jestem przed owulacja, to juz czekam na okres, taka mam intuicje.
I straszny psychiczny dolek po dzisiejszej wizycie, nie mam na nic energii. Czasem boje sie, ze przez starania wpadne w depresje. Mam nadzieje, ze Wasze dwie kreski dodadza mi sily na luty![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny