Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Za 3 miesiące???
To chyba na usg pierwszego trymestru
Kochana, regularny monitoring polecam. Nie u tej to u innej gin. Testowałam różnych aż zagrałam z nowym ginem w otwarte karty. Mówię że ja, 36 lat, mąż 42 I ma być ciąża. Gin mówi monitoring. Nie da mi Lo czy ovitrelle na pierwszej wizycie ani nie każe czekać rok. 3 usg w cyklu I będzie jasne czy rośnie czy nie, czy się zapada pecherzyk, co wspomóc. Ogląda wszyyyystko. Komentował ubytek w bliznie po cc. No wszyyyystko.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
XxMoniaXx wrote:No ale wysylka doliczyc to moze w rossmanie na jedno wyjdzie co ?
Ja zawsze zamawiam od razu 3 opakowania, wtedy sie oplaca, bo za przesylke placi sie raz. Ale jak chcesz jedno to lepiej z Rossmana albo Hebe (w Hebe sa czasem promocje na nie) -
Dziewczyny, powiecie mi cos wiecej o Waszych śluzach? Jaki macie na kilka dni przed owu? Kiedy pojawia się u was kurze białko i do kiedy się utrzymuje?
-
O kurcze, Monia, u mnie w Rossmanie 5+2 kosztuja 19,99, jeszcze wczoraj patrzylam :d
Szczesciara - i ja od lipca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 14:27
-
Szczęściara tulę mocno. Z tym wysokim lh to poszłabym w kierunku pco. Bo wtedy często są nieuzasadnione skoki Jeśli nie chcesz czekać bezczynnie 3 miesiące, to zacznij działać na własną rękę i brać inofem 2 saszetki dziennie. Ściskam kochana, nie czekaj działaj sama.
Nona, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyA ja owulacyjne lh vitam najbardziej lubie. 5 testów w aptece za 13zl. Są u mnie na tyle czułe, że pokazują, ale nie tak, że przez 5 dni jest pozytyw No i ciążę mi teraz wykryły
Nikodemko, ja tylko w tym cyklu miałam jakby inaczej ze śluzem - wodnisty nie był przeźroczysty tylko biały, rozciągliwy też. Normlanie mam czasem i tydzień wodnisty, a 2 dni ostatnie to białko rozciągliwe. Tylko zawsze miałam przeźroczyste, a w tym cyklu taki zonk. -
nick nieaktualny
-
MAm 6 ampułek pregnylu.Ze 3 opakowania dupka.2,5 clo.I heparynę Także na razie jestem obstawiona.Jak owu przyjdzie do jakiegoś chociaż 25 dc to zrobie zastrzyk.JAk później to już nie.Nic więcej na razie zrobić nie mogę.Monity mam nieograniczone mogę jechać kiedy chce ,bo to polozna robi.Narazie do lekarza nie jestem zapisana zadnego,bo Ci do których chodze wszystko co mieli powiedzieć to na razie powiedzieli.Musze na spokojnie pomyslec co dalej...Gdzie szukac lekarza ,czy uderzać już w klinikę jakas w dużym miescie
Nona lubi tę wiadomość
-
Dzieki Pytam o śluz, bo ja mam teraz jakiś dziwny. Biały, rozciągliwy, ale bardzo bardzo gęsty, to chyba nie jest płodny, a wychodzi na to, ze jestem jakieś 4 dni przed owu. Pije duzo wody, licze na choc odrobine kurzego.
-
Alis, wiesz, że nie ma jednej odpowiedzi, bo beta może różnie przyrastać, na moje oko minimum 400, to przy przyrostach 66%. Jak dostaniesz wynik to przelicz w kalkulatorze najlepiej
kark lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero