Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi mimo wszystko najlepiej sprawdzaja sie testy z domowego labolatorium... Jeszcze mnie nie oklamaly i pokrywaja sie z monitoringiem. Od trzech dni mam taka sama kreske, moze dzis ciut ciemniejsza, czyli sie zgadza z tym, ze pecherzyk rosnie.
Dla sprawdzenia zrobilam dzisiaj ten z allegro z niebieska koncowka i na nim biaaalo.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim. Widzę że nie tylko ja mam spadek formy. Nikodemko przytulam Ciebie. Też mam dość tych starań tego cyklu. Chciałabym żeby te cykle w końcu się wróciły na swój tor. Już nie wiem co mi miesza te cykle bo znowu zapaowieda się długi cykl. Dzisiaj z ciekawości zrobiłam owu i na moje oko kreski takie same. Albo te testy mnie nie lubią albo coś ze mną nie tak bo już 3 razy w tym cyklu wychodzą pozytywne. U gin mam się pojawić za 3 mce. Jestem w dołku
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie chwale te z allegro z tej firmy horrienmedical. Tedt niebieski a rozowe opakowanie. Wychodzi pozytywnie przez max 2 dni potem juz neg. Tak od kilku miesiecy. Zostalo mi testów na ostatni cykl. Ale chyba sprobuje robic i ten i z domowego laboratoriym. Zobacze co pokaza. Mowicie ze te z domowego lab najtaniej w rossmanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 14:15
-
Przedszkolanko - dokladnie tak, jak mowi Nona. Wykrywa, ze rosnie lh, ale nie ma pewnosci, ze pecherzyk pekl. Ja naprawde polecam te z domowego labolatorium, mam wrazenie, ze one sa bardzo czułe, przymajmniej u mnie sie sprawdzaja.
Te z allegro to u mnie totalna klapa, nawet dzis znowu sie o tym przekonalamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość