X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Noworoczne Testowanie :)
Odpowiedz

Noworoczne Testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, no co Ty... Na wizycie napewno już piękny pęcherzyk będzie gotowy do owulki, zobaczysz :)

Z pracą to jest ciężko :( I jeszcze zawsze trzeba wyliczyć, żeby ten 13tc był skończony :/ Sunshine, ale już na 100% wiesz, że nie będziesz mieć przedłużonej?

• kalcia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sunshine03 wrote:
    Dzień dobry w czwartek! Złapałam wczoraj doła też :/ jeśli w tym miesiacu misja bobas się nie powiedzie, to w przyszlym miesiącu tez nic z tego - maz wyjezdza w delegacje akurat wtedy, jak będą plodne dni :/
    Poza tym, mam dylematy związane z pracay,jak Nikodemka. Jeśli nie uda się do końca kwietnia, nie będę mieć przedłużonej umowy o pracę, bo mam na czas określony i już wiem, że nie będę dłużej pracować w tym miejscu, tylko do końca umowy, więc wszystko się też skomplikuje :/ a w marcu miałabym termin porodu... :( :( :(

Ja mam ten sam dylemat, stres malutki. Konczy mi sie umowa we wtorek czyli 15 stycznia. W ciazy nie jestem, bo dopiero pierwszy cykl staran, ale tak bardzo chcielismy, ja juz kwas lykalam 3 miesiace, ze stwierdzilismy trudno, damy rade, nawet jak mi umowy nie przedluza, a na razie cisza...

hchy43r8jppec09d.png
    l22ne6yd6rygrh0v.png
    i1vregz2ti2cyxol.png
    10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
    24 lata
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 13:55

speakyourmind93 lubi tę wiadomość

• Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark, gdybym miała dom z drewnianymi belami na stropach to tez w życiu bym tego płytami k-g nie przykryła! Musi być u Was klimatycznie :)

Nona ile Ty w końcu jesteś po owu? Bo ja mam wrazenie,ze dopiero co pisałaś "było" a tu już test w niedzielę? ;) U Ciebie czas jakoś szybciej leci ;) Ja dopiero 11 dpo a mam wrażenie, że z tydzień wcześniej owu miałam niż Ty.

• kalcia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, najchetniej to dzis bym pojechala na bete :D ale to dopeiro 7 dpo, wiec najwczesniej pojdae w niedziele, bo w poniedzialek jestem umowiona do kosmetologa na kwasy i nie chcialabym, zeby ewentualnie cos poszlo nie tak na twarzy, wtedy zrobimy jakis inny zabieg.

Nona lubi tę wiadomość

hchy43r8jppec09d.png
    l22ne6yd6rygrh0v.png
    i1vregz2ti2cyxol.png
    24 lata
  • Lami Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo Nona w tym cyklu wyrabiała normy i miała bzykanko profilaktycznie kilka dni z rzędu po owu :D

kark, Nona, Agagusia, Beti82, speakyourmind93 lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyszłam.
    Pęcherzyk jest w prawym jajniku, czyli w tym ktory czuje, 16mm, endo 7 mm czyli bardzo ladnie. Nastepny monit w poniedziałek, ale poprosiłam ją o sprawdzanie do końca cyklu, żeby spradzić czy znowu nie będzie podwójnej owu.
    No i fajnie by było gdyby to był koniec informacji, ale niestety nie jest... Zauważyła, że mam prawy jajnik zbyt blisko macicy, tak jakby „przyrosniety” i moze byc to wina endometriozy. Plan jest taki, ze najpierw robimy badanie nasienia, a pozniej jade do kliniki do Łodzi, gdzie laparoskopie wykonuje specjalista od mięśniaków...
    Mięśniak nie urósł, ale i tak jego obraz na usg zawsze mnie przeraza.
    No nic, dzialamy... co nam pozostało.

Nona, Beti82, Agagusia, Izaw, kark, przedszkolanka:), patuniek86, Meggs lubią tę wiadomość

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 13:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko pięknie! Czyli w przyszłym tygodniu odliczamy dpo ;)

Uwaga, chwalem siem XD!
    Jak wykryłam to io i hi w listopadzie to przeszłam na dietkę powiedzmy cukrzycową. W moje imieniny, 18.11 ważyłam 59kg. Wchodzę przed chwilą na wagę, a tu 56.7kg i to nie na czczo tylko już po 1 i 2 śniadaniu :D Jupi :P

Nona, Agagusia, Arashe, Izaw, Beti82, fiorella82, patuniek86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    / :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 13:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

kark lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

speakyourmind93 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark super. A co jesz mniej wiecej ?

kark lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Lami Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, najważniejsze, że ten mięśniak nie rosnir. Pęcherzyk i warunki masz bardzo ładne :) Myśl pozytywnie, nastaw się, że to ta owulacja, jedyna i żadna następna nie będzie Ci psuła cyklu.

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej to tak 1, 2 razy w tygodniu jakiś kebs czy pizza, no nie mogłam sobie odmówić :P A przez te 2 mies tylko raz zjadłam. No i znowu ograniczyłam soki, z owoców tylko jabłka i grejfruty, plus dużo więcej piję. Bo tak to i tak mięso tylko "zdrowe" jemy, bez tłuszczu i większość kasz, ryżów i pełnoziarnistych mąk/makaronów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• Agagusia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark - gratulacje, ladnie Ci zleciało. Mi przed ciaza tylko rosla waga odkąd pożyczkami wrześniowa dietę:( a teraz nie wiem czy przez ta metformine czy ciąże sle wcale ochoty na slodkie nie mam i juz -2 kg od poczatku grudnia, choc oczywiscie w ciazy sobie nid odmawiam niczego. Rzecz w tym ze na malo bo mam ochote, słabe to troche jest, cos dobrego zjadlabym, ale co to juz nie moge wymyślić.
    Nikodemko - dobrze ze jest plan i mięśniak nie rosnie, działajcie:)
    Monia - a Ty na bylo teraz jestes, czy tylkovten duphaston bierzesz?

kark lubi tę wiadomość

qdkkanliorueictt.png
    Wojtek(2012), Adaś(2015)
    20.07.2019 - jest z nami Krzyś :) - 37t2d, 2600g, 52cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

kark, fiorella82 lubią tę wiadomość

• kalcia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2019, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a myslicie, ze jak po owu przez 4 dni temperatura z 36,6 na 37 skoczyla, a w 5 dpo spadla do 36,9 juz 3 dzien, to stracone czy jeszcze moze byc skok?

hchy43r8jppec09d.png
    l22ne6yd6rygrh0v.png
    i1vregz2ti2cyxol.png
    24 lata
‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ