Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Klaudia wiesz w połowie cyklu to tak bardzo na oko. Polecam mierzyć temp i monitoring chociaż raz bo mam krótkie cykle 26 dni i owu o dziwo czasem 12dc, czasem nawet 16!
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Meggs to jakiś inny niby. No i te ciałko żółte, nie wiem. Może ciałko powinno być tuż po owu a nie prawie tydzień po? Może powinno już zanikac.
Nona lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:beti załatwilas recepte?
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona trzymam kciuki.Czuje ,ze się udało
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Super Klaudia. Jest plan.
Mój gin mówi żeby przyjść 7-10dc, potem 12-14 potem 16-18. Biegam do niego bo mam pakiet z pracy. Jak nie miałam pakietu z pracy to chodziłam na płatne usg w 12-13dc I zawsze było tuż przed owu.
I trzymam kciuki za Ciebie !! -
Nona, ja po prostu wiem, ze w tym cyklu Ci sie uda, zdziwie sie jesli nie bedziesz w ciazy
alis132, Nona lubią tę wiadomość
-
Alis, ja pewnie bym zrobiła.
Sasanka, uciekła mi wczoraj Twoja wiadomość. Faktycznie jest cień, trochę przesunięty, ale może się zdarzyć, że właśnie test jakoś źle wykonany i się ta kreska testowa przesunęła. Rób test dzisiaj Trzymam kciuki!alis132, Sasanka5 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Alis, ja pewnie bym zrobiła.
Sasanka, uciekła mi wczoraj Twoja wiadomość. Faktycznie jest cień, trochę przesunięty, ale może się zdarzyć, że właśnie test jakoś źle wykonany i się ta kreska testowa przesunęła. Rób test dzisiaj Trzymam kciuki!
I ja chyba pojadę ale troszkę pozniej żeby nie stać w kolejkach ;o A jakieś inne ważne badania trza zrobić? Niewiem czy proga badać ;p