Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona, no ba! Ja Ci już datę zajęłam na wrześniu
Niezapominajko, sikaj jutro, pokażesz tylko mi i udamy, że wcale nie sikałaś
Przedszkolanko, zobaczysz czy Ci skoczy temp. Zresztą za 2 dni monitoring, to podglądnieszprzedszkolanka:), Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja mam jutro monitoring na 10.00 i jestem bardzo ciekawa co tam sie dzieje. Jajnik nadal co i raz mnie kluje i to dosc mocno, a jeszcze za wczesnie na owulacje.
przedszkolanka:), Nona, Izaw, kark lubią tę wiadomość
-
Nikodemko a czy Ty czasem nie miewasz właśnie wczesnych owulacji? Pamiętam, że u Ciebie to często wygląda na 2 w cyklu.. a kiedy ostatnio miałaś monit robiony?
Kark
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a67e32c76146.jpg
Kibic nr 1 pod moim wykresem. Nie namówisz mnie do złego!przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Dziewczyny. Wszystkim polecam pełny monitoring. Nie 1 usg przed owu.
U mnie niby ostatnio pecherzyk 18mm, endo ładne itp a dziś 21dc I jest ciałko żółte którego na tym etapie nie powinno być.
GIN ma wątpliwości czy owu na pewno była.
Druga opcja to może być bardzo wczesne juz ciałko żółte ciążowe.
Na usg wygląda to po prostu jak kulka, jak torbiel /cysta. Czasem mówi że ginekolodzy usuwają bo myślą że 25mm pewnie torbiel
A to ciałko żółte ciążowe ktore jak usuwają to potem ciąża obumiera.
Takze czekamy do terminu @
Polecam wszystkim raz zrobić pełny monit bo byłam pewna że przecież czułam lewy jajnik, zmienił się śluz, test owu pozytyw I że wszystko świetnie.
A może mu chodziło o ciałko krwotoczne? Ono potem przechodzi w ciałko żółte (jak była owulacja), lub czasami z tego robi się torbiel krwotoczna (jak pecherzyk nie pękł i nie było owu). Czasami trudno ocenić z czym mamy do czynienia.Nona lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Przedszko te Twoje testy mnie denerwują. Jak to białe? Może są bardzo nieczułe? Na tych zielonych z rossmanna, których ja używam jest napisane, ze pozytywny to już wtedy, jak nawet jaśniejsza testowa wyjdzie - co uważam za nieprawdę! A może te Twoje naprawdę takie są - i wyczuwają tylko duży skok lh. Przetestowałabym je, szkoda tylko, że nie masz innych dla porównania.
Nie, Ty też mnie do testu nie namówisz nawet nie wiem, gdzie jest, jeszcze wszystko mam w torbach po przeprowadzce, wrrrrr...
Meggs mi też się teraz ten surowy styl podoba bardzo, dlatego tak łazienkę zrobiłam, z elementami drewna jeszcze. I białe meble, bo było trochę za ciemno. Z tym, że ja musiałabym mieć ze 4 łazienki do dyspozycji, każda w innym stylu, wtedy byłabym spełniona. Jeden dzień w betonowej, później w białej marmurowej, może jeszcze jakaś czarna z super oświetleniem iiii nie wiem. .. może jakaś w ciepłych kolorach. nie dogodzisz takiejprzedszkolanka:), Meggs, Izaw lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ja mam jutro monitoring na 10.00 i jestem bardzo ciekawa co tam sie dzieje. Jajnik nadal co i raz mnie kluje i to dosc mocno, a jeszcze za wczesnie na owulacje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko - miewalam 2 owulacje, ale nigdy tak wczesnie, mam teraz 8 dc Okaze sie jutro co jest grane, trzymajcie prosze kciuki za mojego miesniaka... Chcialabym, zeby w koncu bylo dobrze.
przedszkolanka:), Izaw, Nona lubią tę wiadomość
-
Nokodemko, będzie dobrze, pisz nam od razu po wizycie.
Nona, wiesz lekarze to tak muszą pogadać, żebyś się nie nakręciła od razu. Czekamy więc Z tydzień do testowania został?
Meggs, fajnie, że zajęłaś głowę remontem, dobrze na tym wyjdziesz, tak coś czujęMeggs, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nona wrote:Tak. Dobrze to ujelas.
Opisał tak. Jajnik lewy z pęcherzykiem o wymiarze 25,9mm o zwiększonej hypoechogenicznosci - ciałko żółte?
Cis mówił że widzi taką kulę i ciężko stwierdzić co to, jak zrobi się z tego ciąża to super, on trzyma kciuki a jak nie to po @ przyjść 7-10dc i zobaczymy może to torbiel krwotoczna.
A trzeba było brać ovitrelle jak proponował, pytał czy dajemy czy w kolejnym cyklu... Chciałam spróbować bez. No zobaczymy. Generalnie jestem spokojna, gin panuje nad sytuacją, będę chodzić już tylko do niego. błagam zróbcie raz monit.
Za cenę supli I testów ciążowych macie monit. On duzo bardziej potrzebny niż te wszystkie suple.
Oczywiście ja tam liczę że się udało
Chyba że to jakiś inny pęcherzyk jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 21:43