Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, dzieki. To, co teraz biore nie zawiera zelaza, musze zamowic.
To teraz moge sie stresowac tylko jutrzejszym usg i tym czy miesniak nie uroslNona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Aaaa Kalcia. Super. Nareszcie się dzieje u Was!!!
oNona lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Boże mąż zgodził się na wszystkie zmiany i nawet na ogromną betonową ścianę w salonie. Oszalałam z radości przy takich okolicznościach to musi się udać
Nona, przedszkolanka:), Nikodemka, Magda - mbc, Niezapominajka2, fiorella82, kalcia lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Natala - czasami tsh może mocno pomieszać w staraniach, nie tylko w donoszeniu ciąży. Na szczęście łatwo się to leczy. Moja znajoma z pracy chodziła 3 lata do tego samego lekarza, starali się te 3 lata i nic. Zmieniła lekarza, ten jej tarczyce naprostował, minęły może 3 miesiące i była w ciąży. Jej synek kończy rok
Niech ta nadzieja do Ciebie wróci! Tu niedawno była taka Ania, zaszła w 13 cs - ot tak po prostu. Coś tam brała na prolaktynę i tarczyce i nagle poszło. Także nigdy nie wiesz, kiedy to Twoje szczęście Cię odnajdzie, a ciąża - ponoć nawet ta planowana, wystarana i wyczekiwana - zawsze jest zaskoczeniem
Chyba czas poszukać endo
Z tą nadzieja średnio... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - robisz jeszcze dzis owulaka?
Juz zaliczylam dzis makaron ze szpinakiem na obiad
Nona - ja wzorujac sie na Lami zamowilam na ten cykl Nord testy za niecale 3 zl z apteki manadaIzaw, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Iza W myslisz że to przez clo? Mimo pecherzyków?
Nona jutro tak bede bez picia 8-13 to licze na ciemne .
Powodzenia i dawaj znać po wizycie!
Klaudia a lekarz mówil cos czy blokuje owu? Bo jak wezmiesz przed owu dupka to są dwie wersje..
U mnie na pewno namieszało no ale niekoniecznie musi tak być. Ty pewnie będziesz mogła coś stwierdzić po wizycie. No i te testy z allegro, może faktycznie trafiłaś na jakieś słabe tym razem? U mnie niestety też te testy były problemem, domowe laboratorium jednak pokazywało zupełnie inne kreski. No ale pamiętam że u Ciebie było na odwrót, najlepiej jakbyś mogła porównać z dwóch różnych firm z jednej próbki żeby zobaczyć jak wychodzi.
Kark, podobają mi się Twoje suwaczki
Nikodemka super że większość wyników w porządku
Kalcia i Nona kciuki za wizyty
Madzi, nie wiem czy każde orzechy, na pewno słyszałam o migdałach i brazylijskich.kark lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Nona wrote:Ja czytałam że z mięsa się żelazo lepiej wchłania niż z warzyw także czerwone miecho na anemie też.
Ps. Nona wiesz ze wierze w Twoje szczescje w tym miesiącu!Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Nikodemko robilam o 16 i biel. Jak uda mi się juz nie sikac 3h (bo moge sie zapomnieć;p) to zrobie o 21
IzaW sama nie wiem. Jak to testy to sie wkurze bo mam 150 ! W sumie śluz bez szalu i szyjka jeszcze średniootwarta więc może i faktycznie jeszcze nie czas. Na szczęście usg niedlugo bo bym zwariowala ;pIzaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam glupie pytanie- po co rozbrajamy testy ciazowe? jak Wy, to i ja, jak papuga, choc nie wiem po co Dzis rozbroilam, pomerdalam i ujrzalam, ze obwodka zaslaniala mi cien cienia. Nie robie sobie wiekszych nadziei, bo rozne akcje mialam z testami, ale zastanawia mnie, skad ten ukryty cien...Dzis 9-10dpo, wczoraj beta ujemna. W lodowce juz sie chlodzi winko, a ja gapie sie na przemoczony moczem test...
-
nick nieaktualny
-
Meggs wrote:Ja tylko powiem Wam że całe zycie zmagałam się z anemia. Hemoglobina na poziomie 9, zelazo max 60. Od 5 lat jestem wegetarianka i hemoglobina 13 a zelazo 130 także polecam warzywa i strączki przede wszystkim na żelazo
Ps. Nona wiesz ze wierze w Twoje szczescje w tym miesiącu! -
Cześć Kochane!
Ja mam od wczoraj spadek formy. Byłam na usg, pojawiło się ciałko żółtkowe, ale okruszka jeszcze brak. Wiec wczoraj było mi ciut smutno. Jakieś łapie mnie przeziębienie, złapałam jakiegoś doła, nie jestem w stanie skupić się w pracy i w domu na pracy. Stwierdziłam, że nie robię z siebie hero i pójdę na kilka dni na L4, muszę zadbać o śniadania, bo śpię całe dnie i noce, nie mam czasu, żeby przygotować to, na co mam ochotę i co zdrowe, niedobrze mi w autobusach, którymi wracam ponad godzinę po pracy z przesiadką, na którą czekam w tym deszczu 20minut minimum. Muszę zadbać o to, żeby bąbelek się pojawił zdrowy i cały. On najważniejszy.
Ale cały czas Was czytam i kibicuję. Trzymajcie się twardo, otwierajcie szeroko nogi, a później trzymajcie wysoko tyłeczki!Nona, Domi_tur lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero