Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spirit wrote:Ja robiłam test z krwi przed każdą tabletka która miałam wziąć
Spirit lubi tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:A wy dziewczyny ile się starcie?
My się staramy już dość długo, obecnie leci 21 cykl. Jestem też trochę podłamana, ale się nie poddaję i się nie poddam. Teraz jest mi już jakoś łatwiej z tym, że cały czas nie wychodzi.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona kciuki za wizytę.
Odnośnie orzechów na endo to tyczy się każdych? Czy jakieś odmiany? Bo dostałam cały wór orzechów włoskich i nie wiem czy się nadają -
Natala1906 wrote:Czasami bym chciała o tym zapomnieć. Mam tego serdecznie dość.
Niech ta nadzieja do Ciebie wróci! Tu niedawno była taka Ania, zaszła w 13 cs - ot tak po prostu. Coś tam brała na prolaktynę i tarczyce i nagle poszło. Także nigdy nie wiesz, kiedy to Twoje szczęście Cię odnajdzie, a ciąża - ponoć nawet ta planowana, wystarana i wyczekiwana - zawsze jest zaskoczeniemkark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, przedszkolanko nie wiem czy dobrze kojarzę, ale testy z allegro te niebieskie podobno nie wychodzą. W sensie zawsze blade. A różowe wychodzą za bardzo. Kiedyś ktoś o tym pisał, październik to był...? Masz zdjęcie tych testów po kolei? Może skoro dziś totalna biel to dziś owu? Na wszelki wypadek bierz męża
Ale absolutnie, ja nie mówię, że adopcja jest zła. Ciocia mojego M adoptowała 2 braci, starali się bqrdzo długo, teściowa twierdzi, że od ślubu, a oni wtedy byli chyba 10-11 lat po ślubie. Teraz chłopcy są już prawie nastolatkami, 4ta i 7ma klasa
Nikodemko, przesyłam... I to takie, że po kurczaku z piekarnika myślałam, że żygnę Kurcze, chyba wczoraj się chwaliłam, że nie mam objawów
No, ale cukier po 1h po obiadku bajka - 107
Monia to znak! Ja na ten cykl miałam 2 ciążowe tylko! I nie liczy się, że potem dokupiłam jeszcze 2 Także ten cykl jest twój
Nam się teraz w 5tym cyklu udałoprzedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Iza W myslisz że to przez clo? Mimo pecherzyków?
Nona jutro tak bede bez picia 8-13 to licze na ciemne .
Powodzenia i dawaj znać po wizycie!
Klaudia a lekarz mówil cos czy blokuje owu? Bo jak wezmiesz przed owu dupka to są dwie wersje..Nona lubi tę wiadomość
-
Kark mój 5cs,prześlij pozytywne wirusy;)
Biel totalna na kolejnym..serduchowanie bedzie oczywiscie bo jutro odpuscimy przed piatkową wizytą ;p
Nikodemko,Meggs takie zakladanie i ukladanie pod ciaze wszystkiego jest najgorsze- przekonalam sie juzkark lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Hmm a masz możliwość zmiany lekarza? Trochę dziwne podejście tej lekarki... Ile masz lat?
Obecne zalecenia są takie, że po roku starań wkracza się z diagnostyką
A jak moja koleżanka zapytała swoją ginekolog (ponoć najlepszą tu w luxmedzie) o badanie prolaktyny to ta zapytała po co? Skoro nie ma pani nieregularnych miesiączek to nie ma potrzeby tego badać. Z kolei ja u innego gina usłyszałam, że nawet lekko podwyższona prolaktyna może namieszać w staraniach. A miesiączki mam przy niej bardzo regularne.
Oddajemy w ich ręce nasze szanse na dziecko a oni czasami traktują to jak przerzucanie worków z ziemniakami - jeden gdzieś przez dziurę wypadnie - a chuj, jeden w te czy we w te - co za różnica.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko - mnie to strasznie irytuje. Chodze do lekarza prywatnie, place pieniadze nie po to, zeby wejsc do gabinetu i uslyszec, ze pol roku staran, to jeszcze zadne starania. Jesli chce sie zbadac, to mam do tego prawo, przeciez nic nie trace, badajac np poziom hormonow, moge jedynie zyskac wiedze, ze cos jest nie tak. Nigdy nie zrozumiem takiego podejscia lekarzy, to chyba ich lenistwo. Ja po wielu przebojach najpierw trafilam do Profesora Debskiego, ktory jako pierwszy mnie nie wysmial tylko sumiennie przebadal, a pozniej do mojej obecnej lekarki, ktora ma na mnie plan i nie zbagatelizowala mojego problemu. Szkoda tylko, ze wczesniej stracilam tyle kasy i nerwow...
Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Iza W myslisz że to przez clo? Mimo pecherzyków?
Nona jutro tak bede bez picia 8-13 to licze na ciemne .
Powodzenia i dawaj znać po wizycie!
Klaudia a lekarz mówil cos czy blokuje owu? Bo jak wezmiesz przed owu dupka to są dwie wersje..
Nic nie mówił. Powiedział ze mam brać od 17 dc 2x1 i za 4 miesiące przyjść na wizytę..
-
XxMoniaXx wrote:Klaudia a kiedy masz owu i ilu dniowe cykle ?
Nona kciuki za wizyte znow wrócisz cala w skowronkach :p
Kark .. Oby bylo jak piszesz
W tym miesiącu 13 dc od rana bolał mnie jajnik w sumie dwa na zmianę, bardzo bolące piersi no i test owulacyjnych pozytywny mega mocna bordowa kreska i 14 dc również dalej test pozytywny. Mniej więcej owulacje mam 2 tyg od początku cyklu ( nie jestem na 100% pewna ponieważ dopiero zaczynamy starać się o dziecko a wcześniej nie zwracałam na to uwagi ale zawsze raczej był to środek cyklu) a cykle mam 29-31 dniowe. -
Mam wyniki badan. Z morfologii wychodzi lekka anemia (dobrze znam ten wynik, juz to przerabialam), cholesterol i glukoza w normie, czas protrombinowy i aptt tez w normie - uff!!! Toxoplazmozy nie przeszlam, nie mam przeciwciał.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie panie.Wkoncu wiekszosc supli doszla wiec mozna sie dalej faszerowac:) dzis ma mi znajomy dowiesc ovarian. Jutro moj leci na badania a wieczorem moja wizyta w klinice. STRESA MAM
Nona, kark, Izaw lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny