Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kark wrote:
Gratulacje kochana to my będziemy na podobnym poziomie bety bo ja przedwczoraj 159 ))) I też czuje że mogę mieć problem z cukrzycą dawniej zazywala glupohage dziś już nie jak będzie widziała fasolkę na usg...wtedy zbadam wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 12:06
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatala1906 wrote:Byłam u gina i mówiłam jej, że tyle to trwa po czym Pani ginekolog stwierdziła, że mam jak najpóźniej oddawać się w ręce lekarzy i kombinować, bo jestem jeszcze młoda... Tylko jak tak dalej pójdzie to dostanę do głowy
Obecne zalecenia są takie, że po roku starań wkracza się z diagnostykąkark lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Hmm a masz możliwość zmiany lekarza? Trochę dziwne podejście tej lekarki... Ile masz lat?
Obecne zalecenia są takie, że po roku starań wkracza się z diagnostyką
Stwierdziła, że wszystko jest okej. W prawdzie starsza babka, ale podobno dobra... Z polecenia przyszłej teściowej. Oczywiście prywatnie. W marcu będę mieć 22 lata. Jeszcze teraz jakaś choroba mnie bierze... Także raczej fasolka wykluczona... Znowu. -
nick nieaktualnyNatala nie słuchaj. Mi przy drugim tak 3 lekarzy mówiło, że jestem młoda, mam już jedno dziecko i się starać aż znajdę. W końcu trafiłam na gościa, który mnie potraktował serio, zlecił badania, monitoring, wyszło, że nie mam owulacji. 1 cykl stymulacji i były II. A wcześniej od 9 miesięcy latałam po ginach (p.s. jeden też był ginem mojej teściowej )
Przedszkolanko wrzuć zdjęcia! A jakiej firmy używasz? Bo mi np te rossmanowe zawsze negatyw wychodziły.sunshine03 lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Natala nie słuchaj. Mi przy drugim tak 3 lekarzy mówiło, że jestem młoda, mam już jedno dziecko i się starać aż znajdę. W końcu trafiłam na gościa, który mnie potraktował serio, zlecił badania, monitoring, wyszło, że nie mam owulacji. 1 cykl stymulacji i były II. A wcześniej od 9 miesięcy latałam po ginach (p.s. jeden też był ginem mojej teściowej )
Przedszkolanko wrzuć zdjęcia! A jakiej firmy używasz? Bo mi np te rossmanowe zawsze negatyw wychodziły.
Ja to się chyba zainteresuje adopcjąfiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przesszkolanko - ja bym kupila inny, zeby sprawdzic Moze masz taka sama serie tych testow co ja i wcale Ci nie wyjda. Wyrzucilam je do kosza i wiecej nie zamowie.
Kark - gratulacje!!! :* przesylaj wiruski!
Natala - zmien lekarza, mysle ze kazdy inny zacznie dzialac jesli staracie sie juz ponad rok.kark lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przesszkolanko - ja bym kupila inny, zeby sprawdzic Moze masz taka sama serie tych testow co ja i wcale Ci nie wyjda. Wyrzucilam je do kosza i wiecej nie zamowie.
Kark - gratulacje!!! :* przesylaj wiruski!
Natala - zmien lekarza, mysle ze kazdy inny zacznie dzialac jesli staracie sie juz ponad rok. -
A czy któraś jest może z Gdańska ? I zna dobrego gin ?
Teraz mam swoją gin (od 3/4 miesięcy) dobre ma opinie.
Alee nie zaszkodzi iść na konsultacje do innego, prawda ?
Jak w tym meisiacu nie będzie maluszka to będę robiła w następnym cyklu badania : prolaktyna i chciałam progesteron. Ponieważ wcześniej robiłam i miałam 28 na/ml gdzie norma jest do 25 ng/ml, dostałam dostinex 1/4 tab raz w tyg,duphaston bo miałam jakieś zatrzymanie miesiączki (psikusa zrobiła) duphaston mam brać od 17 dc. Czy po 2,5 miesiąca prolaktyna mogła się obniżyć ?
I czy teraz brać dostinex jak mamy z partnerem dosyć aktywny miesiąc ? Na ulotce jest żeby przestać brać .. wiec raczej do momentu aż nie zrobię testu to odpuszczę sobie tabletki ..
-
Przedszkolanko, ale wiesz co to wydaje mi sie dobre, w sensie Ty też tak miałaś że bardzo długo utrzymuje się lh wysokie. A lepszy jest taki skok, owulacja i po wszystkim. Kiedy idziesz do lekarza?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero