Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko - taki sluz w glebinach sie liczy! Ja nie mam nawet gleboko, na monitoringu w listopadzie ginekolog sprawdzala i az sie zdziwila, ze taka susza... od lutego chyba sprobuje w koncu z wiesiołkiem, bo siemie lniane nie pomaga.
-
nick nieaktualnyMi na różowych allegro i lh vitam wystarczyły 3h bez siku i wychodziło elegancko Po 6h potrafiły przełamać. Także ja zawsze 7 kawka, a o 10-10.3p siku
Niezapominajko, Nikodemko, a w tym cyklu miałam tak mało śluzu, że właśnie musiałam gmerać Inaczej bym wogóle nie mogła zaznaczyć płodnego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, specjalnie dla Was, Wasze zdrowie! Jestem je*anym sommelierem Nowy cykl, nowe winiaczowe lekarstwo i nowe nadzieje na przyszlosc. Oby bylo jak najwiecej na pierwszej stronie
https://zapodaj.net/9484f8ae42a6d.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 19:15
Beti82, monik123, kark, fiorella82, Nona lubią tę wiadomość
-
kark wrote:bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Alis możesz sobie wpisać dane i będziesz wiedzieć dokładnie jaki jest przyrost
Przedszkolanko, jak dla mnie masz felerne testy, a jutro na usg nie będzie już pęcherzyków, bo pękły
136,5% najpierw było chyba 500 później 300 potem 160 A teraz 136,5% ale beta później wolniej ważne żeby 66% było? -
Przedszko - ja też myślę, że te testy Cię oszukują. Dobrze, że masz monit. Jutro relacja, tak?
Sasanka wino dzisiaj jak najbardziej, pamiętaj, żeby w owu powtórzyć, poczuć delikatną bombkę i do wyra z mężem! Z tego będzie dziecko jak nic!
Kark, już mnie więcej nie nakręcaj na ciążę z tego cyklu. Mam bardzo ważny powód, żeby zajść jednak w następnym - jestem podekscytowana bzykaniem na metaxie wg przepisu Lami xD
A tak serio to naprawdę cycki raz bolą raz nie, raz czuję jak wstaję z łóżka a raz tylko jak wymacam. I tak mam wrazenie ze coraz mniej bolą. Nie mogę się nakręcać, bo będzie mi bardziej przykro później.Beti82, przedszkolanka:), kark, Izaw, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Własnie moja przyjaciolka napisala mi, ze jest w ciazy... Udalo sie im w 2 cyklu. Siedze i wyje, przeplakalam dzis caly dzien, jestem o krok od zalamania, naprawde.
-
Kark obyś miała racje..
Sasanko zdrówko!
Alis piękne przyrosty, w weekend relaks!
Niezapominajko wizyta rano,więc będzie relacja jadę z "ogonami" więc napiszę już domu pewnie trzymajcie kciuki bo się boję po tych testach ;/
Nikodemko niech będzie. Ty też będziesz!! Tylko Twój dzidziuś jeszcze sprawdza Twoja cierpliwość.. a płacz ile się da-pomaga. Później wino,badania i działacie dalej! :*Niezapominajka2, Sasanka5, kark, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Własnie moja przyjaciolka napisala mi, ze jest w ciazy... Udalo sie im w 2 cyklu. Siedze i wyje, przeplakalam dzis caly dzien, jestem o krok od zalamania, naprawde.
Nie martw się , u mnie podobnie. Na świętach kuzynka ogłosiła ciąże.... a u nas też nadal nic (((((
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Kalcia - przy takim progesteronie owulacji nie bylo na pewno... moze sprobuj z monitoringiem w przyszlym cyklu? A moze bedzie jeszcze w tym tylko pozno?
kark lubi tę wiadomość
-
kalcia wrote:Ucięło mi wiadomość . Testy wyraźnie pokazały dwie równe kreski jednego dnia i temperatura to potwierdziła
Chociaż dziewczyny kiedyś jak zatrzymał mi się okres to byłam pewna, że owu nie było bo prog 0,4 a gin mi powiedział, że albo nie było albo mega niedomoga lutealna.... dziwne, nie?
Tylko monit Ci w miarę potwierdzi owu, zrób chociaż raz!