Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chcialam napisac ze dzis zdrowe jedzenie szlag trafil i zajadlam smutki kapsalonem ale ze na forum dietetyk to nie przystoi mi :p ale od kilku mies nie jadlam.
Ktos pytal o moje samopoczucie. Chyba Słoneczko.
Litry melisy pije. Babcia juz pod aparatami jutro chce ja odwiedzic.Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:dziewczyny jak sie liczy stosunek lh i fsh
-
anusiak5 wrote:czyli dobrze pamietałam.ale wynik koszmar i mysle o innych badaniach
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Kark a Ty jak się czujesz? To, żeś spokojna to już wiem ale fizycznie?
A tak żyć nie umierać
Jeden dzień po 1wszej becie miałam mega mdłości, potem dwa dni biegunkę i patrząc na to, że do tej pory nic, to chyba musiałam wtedy coś złapać w szpitalu od kogoś, a nie mdłości ciążowe
Poza tym cycki nie bolą, jajniki nie bolą, brzuch nie boli, nawet plecy całe życie mnie bolą, a tu cisza. Chyba dlatego tylko skusiłam się dziś na tą betę, bo za bardzo bezobjawowa ta ciąża
Ale muszę się pochwalić! Dla Tosi (pierworodnej) jak byłam w ciąży kupiliśmy książeczkę 1szego roku życia dziecka, wydanie 2005 rok!
Jak zaszłam w ciążę z synem chodziłam po księgarniach, olx, allegro, internetowe księgarnie i nic. Dopiero koło 20tc znalazłam aukcję na allegro z jakiejś likwidacji sklepu, od razu kupiłam 2 sztuki, w końcu zawsze był tekst min. 3ka
I tak teraz myślę po tej becie "Nie. Nie ma bata, żebym dorwała 14 letnią książkę gdziekolwiek". Ale nic, sprawdzam - księgarnie internetowe nie, olx nie, allegro... Jest 1 sztuka z likwidacji sklepu
Kurde, przeznaczenie jakieśprzedszkolanka:), Spirit, Niezapominajka2, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Beti, a Ty kiedy kolejny podgląd ?
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:A do kiedy chciałaś zastrzyk robić, do 25dc? Czyli jakby w piątek był pęcherzyk ładny to robisz zastrzyk? Kurcze, może to na owu ból ?
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, wlasnie Was nadrobilam przez ostatni kwadrans bo nie mialam wczesniej jak... Nikodemko rozumiem se metaxa juz sie leje u was;) tezymam kciuki!
Sasanko kurcze dziwna albo po prosru rozczarowujaca postawa lekarza, brak slow... w kazdym razie jutro robisz badania i bedziesz wiedziala wiecej, bardzo dobrze
Ja dzis test owu nowy z ApteoCare negatywny, wczoraj byl pierwszy mega pozytyw, a w zeszlym cyklu mialam pozytywne 3 dni pod rzad. No zobacZymy co bedzie z tego cyklu... licze na skok tempki jutro;)
Kark wzruszajace z ta ksiazeczka! Super ze udalo sie znalezc:)
Nona spokojnie albo ciaza albo nowy.m cykl i nowe szanse pod opieka super doktorka - bedzie dobrze
kark lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sasanka to prawda ja miałam bete 10,06 i prog 1,16 później 34 i prog 1,06 cały czas na duphastonie po wynikach zwiększenie dawki teraz slabo bo slabo bo prog 3,99 dalej końskie dawki duphaston ale byłam bez szans jeszcze endometrium po owulacji było 5mm ...no cud że się zagniezdzil... teraz beta powyzej 2tys.
Ps i jeszcze jedno ... czuje że to dziewczynka może to głupie ale chłopczyk już dawno by się poddał A dama walczy!!!Lami, Sasanka5, kark, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
HEJ DZIEWCZYNY w tym wątku jestem nowa, zauwazylam wpis alis132 i mówię napiszę, kochana gratuluję ciąży, ja mam do Ciebie pytanie bo sama zaczynam wariować jest 12dpt betę mam 583.7 progesteron: 25.2, i estradiol:333 i martwię się tym estradiolem ponieważ trzymał się na granicy 1500-1900 czy wiadomo Ci coś na ten temat? Sikaniec wyszedł pozytywnie. Ale martwie się spadkiem...
-
Madgirl wrote:HEJ DZIEWCZYNY w tym wątku jestem nowa, zauwazylam wpis alis132 i mówię napiszę, kochana gratuluję ciąży, ja mam do Ciebie pytanie bo sama zaczynam wariować jest 12dpt betę mam 583.7 progesteron: 25.2, i estradiol:333 i martwię się tym estradiolem ponieważ trzymał się na granicy 1500-1900 czy wiadomo Ci coś na ten temat? Sikaniec wyszedł pozytywnie. Ale martwie się spadkiem...
Nic A nic ja wiem jedynie tyle że mam wszystko ponizej normy A bete 2338 także czekam na usg 23.01 i mam nadzieję że nic się nie wydarzy:) -
Madgirl wrote:HEJ DZIEWCZYNY w tym wątku jestem nowa, zauwazylam wpis alis132 i mówię napiszę, kochana gratuluję ciąży, ja mam do Ciebie pytanie bo sama zaczynam wariować jest 12dpt betę mam 583.7 progesteron: 25.2, i estradiol:333 i martwię się tym estradiolem ponieważ trzymał się na granicy 1500-1900 czy wiadomo Ci coś na ten temat? Sikaniec wyszedł pozytywnie. Ale martwie się spadkiem...
Dziewczyny estradiolu nie bada się w ciąży. Jego poziom waha się w normalnym cyklu i jest najwyższy w fazie dojrzewania komórki jajowej (odpowiada za ten proces). Kto Wam zlecił to badanie?
Madgirl- beta super, prog (zakładając że w jednostkach ng/mL) też bardzo ladny.
Estradiol na tym etapie nie ma znaczenia.
P.S. Dziewczyny podczytuję Was i trzymam nieustajaco kciuki. Kark, Lami, Speaky gratulacje!
Ja dzisiaj mam prenatalne i nieśmiało poproszę również o kciuki ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 06:21
Lami, Wik89, przedszkolanka:), speakyourmind93, kark, fiorella82, Słoneczko12, blair., patuniek86 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK