Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami - chyba tak się skonczy dzisiejszy wieczór
Madzi - ja w listopadzie miałam słabe endometrium i od tamtej pory ostro nad nim pracuje, w tym miesiącu ginekolog była pod wrażeniem
Od @ do owulacji piję czerwone wytrawne wino (chociaż dziewczyny pisały, że słodkie też działa), duuużo wody, jem codziennie 2 orzechy brzylijskie i skubię sobie do serialu migdały, pestki dyni i suszone owoce. Wychodzi z tego taka mała miseczka dziennie, myślę że duża garść.madzi2506 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Czerwona pizda przychodzi powoli i podstępnie o 18. Ech... Szkoda. No spinam dupe. Oficjalnie @
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, beta 17.8, progesteron 0.1. Lekarz wysmial mnie, moja bete i stwierdzil, ze progesteron nie ma zadnego znaczenia. Ogolnie stwierdzil, ze dla niego to nie ciaza. Jest to dobry gin, prowadzacy trudne ciaze i znany wsrod celebrytek, ale straszna chujoza. Wyszlam od niego wsciekla i jeszcze glupsza. Endometrium 4mm ale wg niego takie jak powinno byc po miesiaczce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 18:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySasanka5 wrote:Dziewczyny, beta 17.8, progesteron 0.1. Lekarz wysmial mnie, moja bete i stwierdzil, ze progesteron nie ma zadnego znaczenia. Ogolnie stwierdzil, ze dla niego to nie ciaza. Jest to dobry gin, prowadzacy trudne ciaze i znany wsrod celebrytek, ale straszna chujoza. Wyszlam od niego wsciekla i jeszcze glupsza. Endometrium 4mm ale wg niego takie jak powinno byc po miesiaczce
Nie lubie -
Kurczę Sasanka może to biochemiczna? Bo to krwawienie i niski prog kiepsko wygląda. Świadczy bardziej o tym że ta beta już spada. Tylko dziwne że teraz wyszedł ci test A nie przed tą pseudo miesiączką bo wtedy tą beta powinna być wyższa.
Będziesz powtarzać za dwa dni? Mimo wszystko trzymam kciuki bo niejedne cuda te forum już widziało -
nick nieaktualny
-
Nona przykro mi, ale luz - przecież walentynkowy jest Twój.
Laski, tylko nie przesadzajcie z tymi orzechami.. Jeśli nie macie problemów z wagą i możecie jeść wszystko i nie tyjecie to ok. Ale jeśli musicie się trochę pilnować, to radzę nie przesadzać, albo ograniczyć resztę posiłków.
100 g migdałów to 600 kcal! Może inaczej - garść to jakieś 200 kcal, do tego suszone owoce i jeszcze jakieś inne orzechy, pestki, razem taka miseczka może mieć 500 kcal - to jest równowartość normalnego obiadu. Do tego kieliszek wina 100 kcal. Można na takim zestawie przytyć kilka kg w cyklu, a o ile nie jesteście chude szkapy to to nie będzie miało zbawiennego wpływu na płodnośc.
Jako dietetyk nie mogłam się nie odezwać.
Dziękuję za uwagę.
przedszkolanka:), Nona, madzi2506 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona buuuu. Za 2 tyg.owu,szykuj się
Sasanka według mnie też wygląda to na biochemiczną tulę!
Niezapominajko to samo o orzechach chcialam pisac ;p
A czy Ty ukladasz diety online? Od wczoraj o Tobie myślę (z racji,że włączyło mi się mega żarcie!).
Iwona to negatywNona, Sasanka5 lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Dziewczyny, beta 17.8, progesteron 0.1. Lekarz wysmial mnie, moja bete i stwierdzil, ze progesteron nie ma zadnego znaczenia. Ogolnie stwierdzil, ze dla niego to nie ciaza. Jest to dobry gin, prowadzacy trudne ciaze i znany wsrod celebrytek, ale straszna chujoza. Wyszlam od niego wsciekla i jeszcze glupsza. Endometrium 4mm ale wg niego takie jak powinno byc po miesiaczce
Sasanka5, kark lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Nona przykro mi, ale luz - przecież walentynkowy jest Twój.
Laski, tylko nie przesadzajcie z tymi orzechami.. Jeśli nie macie problemów z wagą i możecie jeść wszystko i nie tyjecie to ok. Ale jeśli musicie się trochę pilnować, to radzę nie przesadzać, albo ograniczyć resztę posiłków.
100 g migdałów to 600 kcal! Może inaczej - garść to jakieś 200 kcal, do tego suszone owoce i jeszcze jakieś inne orzechy, pestki, razem taka miseczka może mieć 500 kcal - to jest równowartość normalnego obiadu. Do tego kieliszek wina 100 kcal. Można na takim zestawie przytyć kilka kg w cyklu, a o ile nie jesteście chude szkapy to to nie będzie miało zbawiennego wpływu na płodnośc.
Jako dietetyk nie mogłam się nie odezwać.
Dziękuję za uwagę.
Sasanka tulę mocno. Moim zdaniem beta 20 coś znaczyła. Niestety wygląda to jak ciąża biochemiczna trzymaj się kochana! -
Niezapominajko - święta racja, mój mąż też dietetyk i technolog żywności, już miałam wykład o orzechach hihi Ja je jem zamiast kolacji i zawsze mam zamiar pochłonąć mniej niż tą garść, ale jak się wciągnę, to nie panuję nad sobą. W lutym faktycznie muszę przystopować, bo dupka rośnie razem z endometrium
przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość