Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś robiłam ostatnią bete: 3180.1 Przyrost 120%, więc odetchnęłam, że sen Domi się nie sprawdzi, bo za mały przyrost
speakyourmind93, Beti82, Nona, Szczęściara, Lami, przedszkolanka:), MałaMi90, blair., Meggs, patuniek86, Agagusia, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Gdzie mój okres???
speakyourmind93, przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
alis132 wrote:2 bo pierwsza poronilam we wrzesniu
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Spirit wrote:Haha:D Nie napisałam, że nie jest, napisałam, że nie odbieram Ja panikuje do tego stopnia np, że już teraz się martwię, co jak mnie synek kopnie w brzuch jak już bedę w ciąży, albo jak uniknąć chorób dziecięcych To jest dopiero nowy stan umysłu - panika przyszłóściowa
-
speakyourmind93 wrote:Dziewczyny ale sa jakies granice... Ja tez sie martwię... cholernie! Ciaza po stracie to ciezki czas. Ale SIE CIESZE. Tak jak Spirit napisala, moze byc roznie, teraz nie czas na lzy panike wieczna, mimo ze u mnie tez nie jest wszystko w porzadku. Ale teraz jestem w ciazy. Staram sie byc spokojna. Robię badania ktore zlecil lekarz. Staram sie zdrowo jesc. Dbam o siebie. I MYSLE POZYTYWNIE, bo moje dziecko odczuwa to, jak ja sie czuje.
speakyourmind93, Lami, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Ojejku, ale się czuję po tym zastrzyku. Oczy mi się zamykają, kręci mi się w głowie, na nic nie mam siły... Mogę się chociaż przez kilka dni poczuć jakbym była w ciąży, chyba aż zrobię test, żeby zobaczyć pierwszy raz w życiu dwie kreski haha
Lami, Beti82, kark, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cały czas Was podczytuję, ale mam teraz czas egzaminów i dużo nauki. Dlatego też się nie udzielam.
Alis, zrelaksuj się
Nona, oby to plamienie zostało plamieniem.
Monia, jak samopoczucie?
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Nona buu... szkoda
Dziewczyny wcinające orzechy, morele i inne rzeczy na poprawę endo. Ile tego dziennie jecie tak mniej więcej? Garść? Bo powiem szczerze że nie przepadam za tym ale mimo tego chciałabym chociaż trochę dziennie tego zjeść.