Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No no, właśnie Nikodemko, można je sobie aplikować w większej ilości, ale trzeba z czegoś innego zrezygnować. Po prostu nie jest dobrą strategią podjadanie ich dodatkowo
Meggs zaczęłam i nie dość, że mam umowione dwie (!) wizyty, to jeszcze dzisiaj podczas wpisywania temperatury wyskoczyło mi powiadomienie, że dostaję prezent - darmową konsultację w invikcie i 50% zniżki na badanie nasienia i amh. Pytałam, czy któraś z tego skorzystała, ale chyba żadna bo nie było odzewu. Nasienie miało być badane - super, że będzie ze zniżką ale zastanawiam się nad tym amh. .. będę musiała wtedy tam pojechać juz zaraz, bo się bada na początku cyklu chyba. Ale zrobię! Za pół ceny, to niech bedzie.
Także wiesz - coś się dzieje, jestem zadowolona
Przedszkolanko - a co, potrzebujesz diety? xD były ambitne plany na własną działalność, ale narazie nie wypaliły, może kiedyśprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajko super że jest plan badanie nasienia warto zrobić a amh pewnie i się przyda. Jak za pól ceny to się opłaca. A wizyty kiedy masz ? Rozumiem że monit w tym cyklu?
Ja lampka wina i kilka orzechów. Netflix, kąpiel a potem seks
Niezapominajka2, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajko, ja nie chcę Cię martwić ale wg regulaminu to masz 50% zniżki na jedno z tych badań, więc albo nasienie za pół ceny albo amh za pół ceny, niestety
Ps. Ja też bym skorzystała z takiej diety od Ciebie także 2 klientki już maszWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 19:46
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Meggs, extra plan na dziś!
Wizyta za tydzień w czwartek - 11 dc.
Przedszkolanko jedz - Ty jesteś drobinka. Ja się nie dziwię, że masz apetyt, seks to Twój wysiłek fizyczny teraz, dobry trening, który robisz codziennie xD musisz uzupełnić energię!
Sasanka coś ewidentnie ruszyło! A lekarze czasami nie mają wyczuciaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs - widzę, że mamy identyczny plan na dzisiejszy wieczór. Ja dziś zaczynam nowy serial. I liczę, że mąż skusi się na Metaxę zamiast wina
przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
Nikodemko pęcherzyk był jeden a jem za trzech w sumie...od zawsze
Niezapominajko,ale ja mam tak,że jak mam zdrowy plan to jest ok. A jak nie- jem świństwa i to mnie wkurza
Meggs czy u Ciebie owu może? Bo plan jak najbardziej fajny -
Nona wrote:Tak
-
moyeu wrote:Niezapominajko, ja nie chcę Cię martwić ale wg regulaminu to masz 50% zniżki na jedno z tych badań, więc albo nasienie za pół ceny albo amh za pół ceny, niestety
Ps. Ja też bym skorzystała z takiej diety od Ciebie także 2 klientki już masz
No ale zostaje nasienie. To jest mój nr 1 na ten cykl. -
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko pęcherzyk był jeden a jem za trzech w sumie...od zawsze
Niezapominajko,ale ja mam tak,że jak mam zdrowy plan to jest ok. A jak nie- jem świństwa i to mnie wkurza
Meggs czy u Ciebie owu może? Bo plan jak najbardziej fajny
Nikodemka lubię to! Jaki serial zaczynasz?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Meggs to jak najbardziej trzeba zaczynać to Wy dzisiaj się seksicie a ja do roboty
Słoneczko12, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:O widzisz, a przez tel ta babka mi nic takiego nie przekazała, a dałam wyraźnie znać, że interesują mnie oba badania ze zniżką
No ale zostaje nasienie. To jest mój nr 1 na ten cykl.
W pytaniach i odpowiedziach jest taka informacja
"otrzymasz od nas możliwość odbycia bezpłatnej wizyty lekarskiej w jednej z najlepszych Klinik w Polsce oraz dodatkowo aż 50% rabatu na badania laboratoryjne AMH dla Ciebie lub 50% rabatu na badanie ogólne nasienia CASA dla Twojego partnera."
Z prawnego punktu widzenia to "lub" jest bardzo istotne - zboczenie zawodoweNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Ja postanowilam, ze pierwsza rzecz dla mojego dzidziusia zamowie od Przedszkolanki!
Meggs - zaczynam „OA”, bo te wszystkie sztandarowe juz obejrzałam a Ty?przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanko, co za tępy ch.j no! Przecież wszędzie się mówi, że beta powyżej 5 to ciąża! A może masz sytuację jak alis - za mało proga i stąd krwawienie?
Kurcze, masakra, ale się wkurzyłam na tego lekarza! To w takim razie czekamy na test poranny ile kresek będzie.Niezapominajka2, Sasanka5, Beti82 lubią tę wiadomość