Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakie są normy fsh i LH gdy robiłam badania w 4 dniu okresu (mam okres 7 dniowy)? Lekarz zlecił to badanie aby wykluczyć bądź potwierdzić pcos.
-
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Dziewczyny, dzis wciaz II kreski...
Sasanko za Ciebie też kciuki zaciśnięte!
Co do podejścia lekarza- nawet tego nie skomentuję.
Na pewno warto przejść się do innego (prawdziwego!) specjalisty.Sasanka5 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Sasanka5 wrote:Ani0nka, mialam wczoraj. W macicy nic nie widac,zdaniem lekarza bylam w ostatnim dniu @ a ciazy nie ma. Beta dodatnia, magia kur*a.
W macicy nic nie byłoby widać nawet jakbyś nie miała tego krwawienia a prog sięgał wartości 100 ng! Też mi odkrycie..Beta z kosmosu się nie wzięła...no niestety są tacy "pseudolekarze" co ciążę uznają dopiero jak płód kopie...
Czy cos Cie boli? Proga suplementujesz?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:Sasanko za Ciebie też kciuki zaciśnięte!
Co do podejścia lekarza- nawet tego nie skomentuję.
Na pewno warto przejść się do innego (prawdziwego!) specjalisty.
Dziekuje bardzo :* Poprosze dzis o urlop na kilka dni, odpoczne od wszystkiego, bede miala czas na lekarzy. Do tego nie wroce nigdy w zyciuAni0nka, Wik89, Anhydra, Nona, Pestkaa, kark, Agagusia, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Anhydra - kciuki zacisniete!
Sasanko - masz racje, wez wolne i nie odpuszczaj... Ja bym leciala do innego lekarza, cos musi sie dziac.
Obudzil mnie godzine temu mocny bol podbrzusza, taki rozrywajacy... Bardziej boli mnie po prawej stronie, czyli tam, gdzie ma być owulacja. Do tego zawroty glowy. Mam nadzieje, ze to normalne -
nick nieaktualnyAnhydra wrote:W macicy nic nie byłoby widać nawet jakbyś nie miała tego krwawienia a prog sięgał wartości 100 ng! Też mi odkrycie..Beta z kosmosu się nie wzięła...no niestety są tacy "pseudolekarze" co ciążę uznają dopiero jak płód kopie...
Czy cos Cie boli? Proga suplementujesz?
Mialam nadzieje na rozpulchniona macice, ladne endometrium, a nie obraz po @ Progesteronu nie sumplementuje, bo juz zglupialam i boje sie, ze wszystko sie rozreguluje, ale jesli jutro bedzie ladny przyrost, to wezme. Dziekuje, dziewczyny, za wsparcie, ale ja niestety nie robie sobie nadziei A co do pytania, czy mnie boli, to nie, troche czuje jajniki, ale zadnego silnego bolu nie ma -
Anhydra wrote:Dziewczyny estradiolu nie bada się w ciąży. Jego poziom waha się w normalnym cyklu i jest najwyższy w fazie dojrzewania komórki jajowej (odpowiada za ten proces). Kto Wam zlecił to badanie?
Madgirl- beta super, prog (zakładając że w jednostkach ng/mL) też bardzo ladny.
Estradiol na tym etapie nie ma znaczenia.
P.S. Dziewczyny podczytuję Was i trzymam nieustajaco kciuki. Kark, Lami, Speaky gratulacje!
Ja dzisiaj mam prenatalne i nieśmiało poproszę również o kciuki ❤
Ja po transferze miałam wykonywane 3 weryfikację w 3,6,9 dniu i zalecali wykonywać badania, na samym początku progesteron był 7ng/mL,zaczęła się walka z luteina i tak podobno jest w granicach normy. Trzymam za Was mocno kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Dziewczyny, dzis wciaz II kreski...
Spotkalam się też z tym że okres wystąpił A mimo to ciaza była zdarzają się takie przypadki. Trzymam kciukiSasanka5 lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka zrob to betę dzis, bedziesz wiedziala czy rosnie - oby! czy spada. Mi niestety przy biochemie kreski na sikancach wychodziły tez co raz mocniejsze, nawet pamietam super kreskę, a po godzinie beta 6:( w moczu dluzej zostaje niz we krwi. Tylko ze u Ciebie najpierw tych kresek nie bylo... dziwne.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Nona wrote:kupilam ovufriend na 3m, wstawiam wykres na dole, proszę śledzić
-
Cuda są nam potrzebę wiec odpoczywaj i niech się dzieją cuda
U nas wczoraj nic nie wyszło cholera dziś od rana brzuch turbo boli jak ns okres ale śluz już od wczoraj kremowy i cholera wie co tam jest grane może wieczorem się uda męża wykorzystać taka zła jestem za wczoraj wrrr