Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda że SUNG usunęła konto była tu ogromnym wsparciem i bratnia mi duszą... no cóż rozumiem ją trochę po tylku stratachi definitywnym podjęciem decyzji, że to juz koniec w zasadzie nie ma po o tu wchodzić i się dołować...
Dziewczyny szczęśliwego nowego roku!!! tak po prostu byle szczęśliwie!!!
My ten cykl odpuszczamy po laparo i histero i łyżeczkowaniu ale następny jest Nasz!!! Będę mieć listopadowe dziecko z walentynek ihaaaaa
przedszkolanka:), Beti82, Meggs, Nona, Izaw lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
U mnie dosc mocne bole miesiaczkowe i coraz wiecej brazowych uplawow... Nigdy wczesniej nie bolalo mnie tak mocno zanim zaczelam krwawic
-
Hej hej. Wracam do Was. Nie wiem co się dzieje w tym cyklu ale nieźle robi mnie w bambuko. Nie wiem czy była owulacja bo test 29-30.12 pozytywny. Wczoraj już negatywny. Ból jajników co jakiś czas. Myślicie że ten ovarin przyspiesza wzrost pęcherzyka? 27.12 miał 10 mm od tego dnia zaczęłam brać a 30.12 w nocy czułam ból jajnika tak konkretnie. Zgłupiałam już.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Część dziewczyny.
Wracam po miesiącu przerwy, miesiącu pełnym miłości i niestety zakończonym rozczarowaniem.
Proszę o wpisanie mnie na 30 stycznia.
Życzę Wam wszystkim w tym Nowym Roku spełnienia marzeń!☺Nona, fiorella82 lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
W ogóle brakuje mi tu takiego czatu na żywo, no wiecie o co chodzi. Taki ogólny czat grupowy staraczek
-
Hej Dziewczyny, i ja do Was dolaczam:) w moim 2dc. Zaczelismy wlasnie 9 cs..., kilka miesiecy temu umowilam sie z moja gin ze jesli do lutego sie nie uda to zaczynamy porzadnie diagnozowac i dzialac, mam wielka nadzieje, ze nie bedziemy musieli...
Zycze Wam wszystkim poztywnych testow noworocznych:)
Beti dopisalabys mnie prosze na 28.01?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Hej Dziewczyny, i ja do Was dolaczam:) w moim 2dc. Zaczelismy wlasnie 9 cs..., kilka miesiecy temu umowilam sie z moja gin ze jesli do lutego sie nie uda to zaczynamy porzadnie diagnozowac i dzialac, mam wielka nadzieje, ze nie bedziemy musieli...
Zycze Wam wszystkim poztywnych testow noworocznych:)
Beti dopisalabys mnie prosze na 28.01?Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:W ogóle brakuje mi tu takiego czatu na żywo, no wiecie o co chodzi. Taki ogólny czat grupowy staraczek
Nikodemko nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki by to nie @ była..
U mnie nudy,4dc ,wciąz leci chodz mniej niz wczoraj. Łudze się,że w piątek będzie czysto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:40
-
przedszkolanka:) wrote:Na fiolecie jak byłam to tak sie skumalysmy,że do tej pory czat na fb jest
Nikodemko nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki by to nie @ była..
U mnie nidy,4dc ,wciąz leci chodz mniej niz wczoraj. Łudze się,że w piątek będzie czysto. -
U mnie to bedzie 7dc wiec wiesz..ale mooooże uda się popatrzeć jak po clo rośnie,na przyszly ewentualny cykl poprosze o recepty,popytam jak zwykle o kilka rzeczy. Dla mojej psychiki ta wizyta na pewno bedzie dobra,lubię mojego lekarza bo mnie nie splawia tylko na prawdę slucha mojego marudzenia ;p tzn. Rewelacyjnie udaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 18:43
Nona, Wik89, Izaw lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - dziekuje :* Ja juz sie pogodzilam z tym, ze znowu nie wyszlo, dlatego chcialabym, zeby @ przyszla i ona mnie nie martwi, tylko to, co sie dzieje. Bardzo sie boje, ze cos jest znowu nie tak, nie przezylabym tego psychicznie.
Czy brazowe plamienia i bole menstruacyjne (+ bol w krzyzu) moga byc w ogole objawem wczesnej ciazy? Czy raczej tego, ze cos jest z ta ewentualna ciaza nie tak?
Pytam z ciekawosci. -
Nikodemko, przeczytałam wiele forów i różnych wypowiedzi i spodziewałam się, że ciążę ewidentnie rozpoznam. Wiele kobiet pisało o różnych dolegliwościach bólowych, o ciemniejący sutkach, żyłkach i wielu innych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 20:00
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko każda ciąża inna. Oczywiście ból typowo na @ towarzyszy chyba każdej ciężarnej a krzyż w jakimś procencie. Niekoniecznie to musi źle świadczyć. Myślę,że test da Ci jutro odpowiedź. Jak ciąża- to marsz do lekarza,bo plamienia lepiej skontrolować, jak @ to też bym się wybrała na podgląd i chociażby wywiad dlaczego tak było w tym cyklu. Co by nie było,musi być dobrze! :*