Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Anionka mi wykontrastowała zdjęcie, dziękuję
Już biorę od 4 dni heparynę, duphaston i acard od owulacji również. Zobaczymy jutroalex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też. Dziewczyny mierzące temp, jak u was po Sylwestrze? U mnie 4h spania plus trochę alko i mam wrażenie, że jest zaniżona.
Kurcze, miesiąc temu zapisałam się na groupon do spa na 12, bo byłam pewna, że będzie po @ albo końcówka, tu chyba idealnie będzie 2-3dc -
nick nieaktualny
-
U mnie temperatura nadal wysoka, myslalam ze po polozeniu sie spac o 6.00 i alkoholu bedzie jakies oslabienie, a tu 37,0.
Kark - dokladnie tak, jak napisalas. Nie robilam dzis testu, bylam pewna, ze mnie zaleje, wiec czekam na rozwoj sytuacji.
Przed chwila zlapal mnie taki dziwny bol... Skurcz, ale nie taki jak zwykle przed okresem. Takie jakby ciagniecie jaknikow. Plamienie nadal brazowe. Troche sie martwie co sie tam dzieje. -
Nikodemka wrote:U mnie temperatura nadal wysoka, myslalam ze po polozeniu sie spac o 6.00 i alkoholu bedzie jakies oslabienie, a tu 37,0.
Kark - dokladnie tak, jak napisalas. Nie robilam dzis testu, bylam pewna, ze mnie zaleje, wiec czekam na rozwoj sytuacji.
Przed chwila zlapal mnie taki dziwny bol... Skurcz, ale nie taki jak zwykle przed okresem. Takie jakby ciagniecie jaknikow. Plamienie nadal brazowe. Troche sie martwie co sie tam dzieje.
Poza tym, ciągle się powtarzam, ale mój wyraźny test wyszedł z popołudniowego moczu, a rano taki bladzioch, że żadne zdjęcie go nie wyłapało. Także polecam testować, niska cena za spokój -
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny biorace eurythyrox.
Od czw bede brac najnizsza dawke . gin mi kazala przyjsc po recepte bo tsh mialam 3.120.
Ile wy bierzecie ? I o jakiej porze. Chodzi mi o te z was ktore biora najnizsza dawke.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 15:16
-
Ja też biorę euthyrox minimum godzinę przed posiłkiem. A czasami np. o 3 w nocy jak wstaje siku, zwykle o 6 biorę.
Domi miałaś mega bladziocha rano i po południu już kreska widoczna? Dajesz nadzieję biegam siku co chwila i się przed testem powstrzymuje. Może do rana wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 15:17
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/189b3a2ac4ee.jpg
Specjalnie zrobiłam kolaż heeh 11dpo to poczasiak po 15minutach
Zrobiłam w tym cyklu z 8testow, połowę vez sensu bo za szybko, betę też 8dpo która była negatywna. A żadnego obsikanego testu nie żałujęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 15:38
Sasanka5, Nona lubią tę wiadomość
-
Domi - szukalam otwartej apteki w poblizu, ale wszystko pozamykane, musze byc cierpliwa Biore luteine, nie odstawilam jej dla bezpieczenstwa.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość