Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dosiego roku!
Umówiłam gina przez luxmed, udało się w końcu nieodpłatnie, 10 stycznia (wcześniej nie było terminu). Będzie to 17dc. Ależ jestem ciekawa co na tych jajnikach zastanę.
Wracam do drinka
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:To oficjalnie rozpoczynamy Nowy Rok i pierwszy miesiąc Kochane ,niech to będzie wspaniały miesiąc!
Ciekawe kto ładnie rozpocznie ten Nowy Rok kciuki za pierwsze testujace!Ani0nka, Sasanka5, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
27 lat
9cs -
U mnie też biel 10 dpo, chociaż pod 10 kątamj może coś tam się przebija. Mam jeszcze 3 testy i będę przez najbliższe dni pewnie robić.
Dzisiaj u mnie jakiś smutek. Termin pierwszego porodu. I niestety nie poprawilam tego czasu pozytywem.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
XxMoniaXx wrote:Witam sie z negatywnym testem. Styczen - miesiac moich urodzin.
Odstawiam termometr . i .. Chyba tez .. Nadzieje. Smutny poczatek roku, smutny dzien , smutny miesiac.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej, u mnie też negatyw. Ale nie załamuje się od tego cyklu włączam clo i mam nadzieję, że tym razem pomoże.
Życzę Wam w Nowym Roku wszelkiej pomyślności i spełnienia tego największego marzenia, jakim jest dziecko
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Hej dziewczyny jeszcze się nie załamujcie,tylko testujcie dalej
Sasanka5, malami_m, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Ja zamierzam testować przez najbliższe dni. Dzisiaj lekki spadek tempki, ale za każdym razem miałam taki na zagnieżdżenie. Piersi bolą coraz bardziej, w brzuchu nadal plumka. Dzisiaj 10 dpo dopiero.
Beti82, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
https://tinypic.pl/qp7oitok83py
I moje pierwsze imię czyli Ala- AlicjaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 11:32
-
Ani0nka wrote:A kiedy najwcześniej zacząć testowanie? Ile dni po owulce?
-
Dziś mnie bolał brzuch przez 2 minutki jak ja okres, jestem 6 dni po owulce. Czy to może być zagnieżdżanie zarodka? Nie wiem czy w ogóle kobiety mają jakieś objawy? Czy sobie już wymyślam