Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alis132 wrote:Ja jutro powtórka beta wczoraj progesteron bardzo spadł do 3,37 a beta 1,87 więc ruszyła A byłam w 24dc...
-
Ani0nka wrote:Beti a Ty masz oki THS? Widzę ze bierzesz euthyrox
-
Beti82 wrote:Tak ostatnio miałam 1,75 .Jak robiłam bete to zrobiłam tez tsh i mi skoczylo zaraz na 2,37 .Dlatego wlasnie trzeba zejść poniżej 2 bo w ciąży ten poziom CI podskoczy.Ja miałam wyjściowe TSh 3,5 .Mnie endokrynolog powiedziała,ze gdyby nie starania to by mi nikt tego nie kazal obnizac i być może gdybym nie obnizyla to tez by się nic nie stało .Ale jednak sa jakies statystyki ,ze najwięcej prawidłowych ciąz jest przy tsh do 2 .Dlatego kaza obnizac.
A ginekolog może przepisać eutyrox ?
-
Ani0nka wrote:A ginekolog może przepisać eutyrox ?
-
Beti82 wrote:Przepisac może ale czy przepisze to pewnie zależy od gina.Ja akurat bylam na wizycie u ginekologa endokrynologa jak się dowiedziałam,ze mam tsh 3,5 .Wiec ona oczywiście mi przepisala.Jak zabrakło tabletek to i rodzinny przepisal .No tylko wiedziałam już co mam brac.No ale w Twoim przypadku to mysle ,ze dostaniesz najmniejsza dawke 25
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:BETI dzięki za pomoc jesteś skarbnica wiedzy ten rok będzie nasz zobaczysz jak nie ten miesiąc
-
Ani0nka wrote:Dziś mnie bolał brzuch przez 2 minutki jak ja okres, jestem 6 dni po owulce. Czy to może być zagnieżdżanie zarodka? Nie wiem czy w ogóle kobiety mają jakieś objawy? Czy sobie już wymyślam
Za to przy cb miałam taki objaw, że przez kilka dni miałam uderzenia gorąca i strasznie tłustą cerę - hormony szalały widocznie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny na porannym teście dostrzegam pod kątem bladziocha bladziochowego, zupełnie jak w drugiej ciąży. Sikam jutro i jak znowu coś będę widzieć to pójdę na betę...
Sasanka5, Izaw, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dziewczyny na porannym teście dostrzegam pod kątem bladziocha bladziochowego, zupełnie jak w drugiej ciąży. Sikam jutro i jak znowu coś będę widzieć to pójdę na betę...
-
Magda nie strasz okaże się za 10 dni bo wtedy będzie okres a jeśli nie to 12 stycznia testowanie
-
Ani0nka wrote:Magda nie strasz okaże się za 10 dni bo wtedy będzie okres a jeśli nie to 12 stycznia testowanie
-
alex0806 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b3297aee90e.jpg
-
alex0806 wrote:Na zdjęciu widać słabo, ale w jasnym świetle bladzioch. Miałam takiego w poprzedniej ciąży na początku właśnie. Jutro znowu sikam i beta jak będzie coś przebijać.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c427004e945b.jpg
Alex widać widać jutro potwierdzisz to betą Kochana bardzo Ci gratuluję i ściskam mocno