Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A miałaś dwie kreseczki na teście?alis132 wrote:Ja jutro powtórka beta
wczoraj progesteron bardzo spadł do 3,37 a beta 1,87 więc ruszyła A byłam w 24dc...
-
Tak ostatnio miałam 1,75 .Jak robiłam bete to zrobiłam tez tsh i mi skoczylo zaraz na 2,37 .Dlatego wlasnie trzeba zejść poniżej 2 bo w ciąży ten poziom CI podskoczy.Ja miałam wyjściowe TSh 3,5 .Mnie endokrynolog powiedziała,ze gdyby nie starania to by mi nikt tego nie kazal obnizac i być może gdybym nie obnizyla to tez by się nic nie stało .Ale jednak sa jakies statystyki ,ze najwięcej prawidłowych ciąz jest przy tsh do 2 .Dlatego kaza obnizac.Ani0nka wrote:Beti a Ty masz oki THS? Widzę ze bierzesz euthyrox
-
Beti82 wrote:Tak ostatnio miałam 1,75 .Jak robiłam bete to zrobiłam tez tsh i mi skoczylo zaraz na 2,37 .Dlatego wlasnie trzeba zejść poniżej 2 bo w ciąży ten poziom CI podskoczy.Ja miałam wyjściowe TSh 3,5 .Mnie endokrynolog powiedziała,ze gdyby nie starania to by mi nikt tego nie kazal obnizac i być może gdybym nie obnizyla to tez by się nic nie stało .Ale jednak sa jakies statystyki ,ze najwięcej prawidłowych ciąz jest przy tsh do 2 .Dlatego kaza obnizac.
A ginekolog może przepisać eutyrox ?
-
Przepisac może ale czy przepisze to pewnie zależy od gina.Ja akurat bylam na wizycie u ginekologa endokrynologa jak się dowiedziałam,ze mam tsh 3,5 .Wiec ona oczywiście mi przepisala.Jak zabrakło tabletek to i rodzinny przepisal .No tylko wiedziałam już co mam brac.No ale w Twoim przypadku to mysle ,ze dostaniesz najmniejsza dawke 25Ani0nka wrote:A ginekolog może przepisać eutyrox ?
-
BETI dzięki za pomoc jesteś skarbnica wiedzyBeti82 wrote:Przepisac może ale czy przepisze to pewnie zależy od gina.Ja akurat bylam na wizycie u ginekologa endokrynologa jak się dowiedziałam,ze mam tsh 3,5 .Wiec ona oczywiście mi przepisala.Jak zabrakło tabletek to i rodzinny przepisal .No tylko wiedziałam już co mam brac.No ale w Twoim przypadku to mysle ,ze dostaniesz najmniejsza dawke 25
ten rok będzie nasz zobaczysz jak nie ten miesiąc 
Beti82 lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieje kochana ,ze długo czekac nie będziemyAni0nka wrote:BETI dzięki za pomoc jesteś skarbnica wiedzy
ten rok będzie nasz zobaczysz jak nie ten miesiąc 
-
Ja nie miałam zadnych objawow. Ani jednego, nic!Ani0nka wrote:Dziś mnie bolał brzuch przez 2 minutki jak ja okres, jestem 6 dni po owulce. Czy to może być zagnieżdżanie zarodka? Nie wiem czy w ogóle kobiety mają jakieś objawy? Czy sobie już wymyślam

Za to przy cb miałam taki objaw, że przez kilka dni miałam uderzenia gorąca i strasznie tłustą cerę - hormony szalały widocznie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny na porannym teście dostrzegam pod kątem bladziocha bladziochowego, zupełnie jak w drugiej ciąży. Sikam jutro i jak znowu coś będę widzieć to pójdę na betę...
Sasanka5, Izaw, Wik89 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A pokazalex0806 wrote:Dziewczyny na porannym teście dostrzegam pod kątem bladziocha bladziochowego, zupełnie jak w drugiej ciąży. Sikam jutro i jak znowu coś będę widzieć to pójdę na betę...
-
Magda nie strasz
okaże się za 10 dni bo wtedy będzie okres a jeśli nie to 12 stycznia testowanie
-
Może być zagnieżdżenie na nie musi. Często jak się zaczyna myśleć to bardziej się koncentruje na każdym bólu, mimo że wcześniej byśmy nie zwróciły na to uwagi. Ja po każdej owulacji mam milion urojonych objawówAni0nka wrote:Magda nie strasz
okaże się za 10 dni bo wtedy będzie okres a jeśli nie to 12 stycznia testowanie -
Oj niestety nic tu nie widzę, może pod światło widać tylko fabryczna kreskę? Raz nawet swiecilam latarka z telefonu od spodu testu, czy nie przegapiłam 2 kreski i wtedy ta fabryczna jest bardzo widoczna. Spróbuj zająć czymś głowę, żeby dotrwać do jutra, może wtedy kreska pojawi się juz widoczna gołym okiemalex0806 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b3297aee90e.jpg
-
Alex jak ja zrobiłam pierwszego bladziocha to tez na zdj nic nie było widać.Ale najważniejsze ,ze Ty widzisz i tak jak mówisz jak tylko cos to jutro beta.No bo musisz tez w razie czego heparynę brac.Czy już bierzesz?alex0806 wrote:Na zdjęciu widać słabo, ale w jasnym świetle bladzioch. Miałam takiego w poprzedniej ciąży na początku właśnie. Jutro znowu sikam i beta jak będzie coś przebijać.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c427004e945b.jpg
Alex widać widać
jutro potwierdzisz to betą
Kochana bardzo Ci gratuluję i ściskam mocno