X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Noworoczne Testowanie :)
Odpowiedz

Noworoczne Testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    witam kobitki w nowym roku. dzis umnie skok p.o. wyzej 37 ale mysle ze to wplyw szampana. A tak pozatym niestety zadnych obiawow ciazy no totalnie nic tak ze nawet z dupakiem chyba nic sie nie wydarzy
    Kalcia ładny skok, nawet jak po szampanie to u tak bardzo wysoko. Ja jestem 8dpo i narazie temp ok 37 ale w każdym innym cyklu też tak było. Teraz traktuje mierzenie temp tylko jako potwierdzenie owulacji, bo u mnie spadek i tak jest w dniu @
    A kiedy testujesz ?
    Trzymam kciuki i powodzenia.

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:46

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wyjaśnienie ;) jak się nie będzie udawało to na pewno pomyślę o tym badaniu bo mam wrażenie że u mnie problem jest z zagniezdzeniem..

Kalcia faktycznie wykres fajny;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalcia kciuki za wykres i za efekt koncowy:)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje dziewczyny. ten cykl jakis dziwny taki inny nawet nie wysypalo mnie p.o. owulacji. Nawet gruczol w sutku jak moze pamietacie robilam mamografie jakis czas temu bo myslalam ze cos nietak I zawsze po owulacji bardzo sie powiekszal. nawet niedrgnal.

Nona lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • Natala1906 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, mam nadzieję, że ten rok będzie dobry dla nas wszystkich. Ja jakoś wchodzę w niego bez entuzjazmu. Jestem przygotowana na to, że coś jest nie tak i będziemy mieli ciężko zajść w ciążę... Oby u was było lepiej!

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Kalcia ładny skok, nawet jak po szampanie to u tak bardzo wysoko. Ja jestem 8dpo i narazie temp ok 37 ale w każdym innym cyklu też tak było. Teraz traktuje mierzenie temp tylko jako potwierdzenie owulacji, bo u mnie spadek i tak jest w dniu @
    A kiedy testujesz ?
    Ja jak narazie raz mialam temperature ponad 37 w poprzednim cyklu. a oprucz picia alkocholu wczoraj mam infekcje lewej zatoki tak ze ten skoc moze tez przez to. dzis jest owiele lepiej tak ze jutro zobaczymy czy temperatura sie utrzymaa;)

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala1906 wrote:
    Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, mam nadzieję, że ten rok będzie dobry dla nas wszystkich. Ja jakoś wchodzę w niego bez entuzjazmu. Jestem przygotowana na to, że coś jest nie tak i będziemy mieli ciężko zajść w ciążę... Oby u was było lepiej!
    powodzenia kochana zeby bylo dobrze xx

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:47

kalcia64, Iga66, Słoneczko12, kark lubią tę wiadomość

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Kalcia fajnie wygląda ten Twój wykres! Kciuki!!!
    dziekuje xxx

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Kalcia kciuki za wykres i za efekt koncowy:)
    Oby wkoncu pokazala sie trwala zielen:)

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Dziękuję za wyjaśnienie ;) jak się nie będzie udawało to na pewno pomyślę o tym badaniu bo mam wrażenie że u mnie problem jest z zagniezdzeniem..

Kalcia faktycznie wykres fajny;)
    inny definitywnie jak zawsze:)

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    A kiedy testujesz ?
    robilam test dzisej ale bialo
    test owulacyjny a zato lekko rozowa kreska na tescie owlacyjnym. dzis 9dpo za 6 dni terminem miesiaczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 23:05

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, fajna wizualizacja :)
    Ja za to weszlam w Nowy Rok z takim smutkiem, ze mam wizualizacje, ale same negatywne. Moze cos sie zmieni jak bede juz po @, bo hormony slabo dzialaja na moj nastroj.
    A a propo @ to jutro nie bedzie testowania. Juz jest troche krwi, wiec powoli startuje...

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    Już sobie wyobrażalsm dziś jak robię spotkanie dla krakowskich staraczek o przekazuję im moje suplementy bo ja juz zaszłam a one zajda niebawem haha. Będzie tak, czuję to.
    Kolejna pozytywna wizualizacja :
    Na kolacji 8.03 też już mam wizję że podziękuję kumpeli która mnie Cisnela żebyśmy się starali o drugie dziecko, żeby namówić męża... Dzięki niej te starania. Mój mąż nie chciał drugiego. Kumpela długo mi tlukla do głowy że go przekonam, aż powiedziałam żeby już nie marudzila mi o tym bo mam dość. Ona przestała gadać o tym, ja zaczęłam działać, przekonałam męża (jedynaka) i dziś widzę przed oczami tą kolacje jak mówię jej że ja zapraszam, wybierz sobie kochana co chcesz plus najdroższe wino z karty, biorę 2 kieliszki, nalewam i mówię że oba są dla niej bo ja jestem w ciąży i chciałam jej podziękować.

Czuje ze to zrobię. Muszę zajść w tą ciąże, czuję że się uda i tak jej to powiem :P

Macie swoje wizualizacje? Nowe Rok. Pozytywne myślenie.
    Moja jest trochę inna...
    Ja z radością informuje o ciąży a dziadek mdleje na myśl o kolejnym wnuku bo w święta pochował wszystkie zabawki po dzieciach :-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 22:46

Ani0nka, Nona, Izaw, kark, fiorella82, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:47

Wik89, Sasanka5 lubią tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2019, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo:P

Sasanka5 lubi tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2019, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, przykro mi :( ale, tak jak pisze Nona i Wiki, pewnie po @ humor sie poprawi. Kazda owulacja jest jak pole bitwy, a my przeciez kiedys te bitwe wygramy! Mam juz 28 testow ciazowych, jestem zaopatrzona jak na cala wojne i -choc zawsze wyje jak bobr przy bieli- to nawet lubie to sikanie, iskierke nadzieji, wypatrywanie drugiej kreski i w dupie, ze to trwa tylko chwile, a pozniej sa lzy. Dopoki jestem zywa, to co cykl bede tarmosic meza i walczyc..az do skutku.. Wiem, ze Wy tez. Jestesmy silne, zdeterminowane i niech tak zostanie :*

Jezeli nawet myslimy, ze to koniec walki, ze odpuszczamy, a intuicja i strach nam nie pomagaja, to i tak w glebi duszy wierzymy i to jest piekne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 00:01

Izaw, Wik89, Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość

• Izaw Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2019, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sasanka5 wrote:
    Nikodemko, przykro mi :( ale, tak jak pisze Nona i Wiki, pewnie po @ humor sie poprawi. Kazda owulacja jest jak pole bitwy, a my przeciez kiedys te bitwe wygramy! Mam juz 28 testow ciazowych, jestem zaopatrzona jak na cala wojne i -choc zawsze wyje jak bobr przy bieli- to nawet lubie to sikanie, iskierke nadzieji, wypatrywanie drugiej kreski i w dupie, ze to trwa tylko chwile, a pozniej sa lzy. Dopoki jestem zywa, to co cykl bede tarmosic meza i walczyc..az do skutku.. Wiem, ze Wy tez. Jestesmy silne, zdeterminowane i niech tak zostanie :*

Jezeli nawet myslimy, ze to koniec walki, ze odpuszczamy, a intuicja i strach nam nie pomagaja, to i tak w glebi duszy wierzymy i to jest piekne

Sasanka, no to Ty jesteś super przygotowana :D trzymam kciuki żeby ten miesiąc był dla Ciebie szczęśliwy!
    kalcia64 wrote:
    robilam test dzisej ale bialo
    test owulacyjny a zato lekko rozowa kreska na tescie owlacyjnym. dzis 9dpo za 6 dni terminem miesiaczki

Kalcia, dopiero 9dpo, to jeszcze masz czas na pozytywny test :) i mamy coś zgrane czasowo cykle ostatnio, u mnie też taki etap ale jeszcze nie testowałam.

Nikodemko, hormony niestety nie są dla nas łaskawe, pms jest do bani, ale po @ na pewno wrócą Ci siły do walki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:18

Sasanka5 lubi tę wiadomość

27 lat
    9cs
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2019, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdbd73f5b70c.jpg
    Wczorajszy bladzioch się Różowi:) dzisiaj mąż nawet widzi na żywo. Idę na betę przed pracą, wyniki pewnie koło 18 będą. Bardzo się boję...

Magda - mbc, kark, Sasanka5, fiorella82, Anhydra, Lami, XxMoniaXx, Nona, Agagusia, Izaw, Spirit, Beti82 lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ