Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kalcia64 wrote:witam kobitki w nowym roku. dzis umnie skok p.o. wyzej 37 ale mysle ze to wplyw szampana. A tak pozatym niestety zadnych obiawow ciazy no totalnie nic tak ze nawet z dupakiem chyba nic sie nie wydarzy
A kiedy testujesz ?
Trzymam kciuki i powodzenia. -
nick nieaktualny
-
dziekuje dziewczyny. ten cykl jakis dziwny taki inny nawet nie wysypalo mnie p.o. owulacji. Nawet gruczol w sutku jak moze pamietacie robilam mamografie jakis czas temu bo myslalam ze cos nietak I zawsze po owulacji bardzo sie powiekszal. nawet niedrgnal.
Nona lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, mam nadzieję, że ten rok będzie dobry dla nas wszystkich. Ja jakoś wchodzę w niego bez entuzjazmu. Jestem przygotowana na to, że coś jest nie tak i będziemy mieli ciężko zajść w ciążę... Oby u was było lepiej!
-
Iga66 wrote:Kalcia ładny skok, nawet jak po szampanie to u tak bardzo wysoko. Ja jestem 8dpo i narazie temp ok 37 ale w każdym innym cyklu też tak było. Teraz traktuje mierzenie temp tylko jako potwierdzenie owulacji, bo u mnie spadek i tak jest w dniu @
A kiedy testujesz ?
Trzymam kciuki i powodzenia.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Natala1906 wrote:Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, mam nadzieję, że ten rok będzie dobry dla nas wszystkich. Ja jakoś wchodzę w niego bez entuzjazmu. Jestem przygotowana na to, że coś jest nie tak i będziemy mieli ciężko zajść w ciążę... Oby u was było lepiej![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Dziękuję za wyjaśnienie jak się nie będzie udawało to na pewno pomyślę o tym badaniu bo mam wrażenie że u mnie problem jest z zagniezdzeniem..
Kalcia faktycznie wykres fajny;)[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Iga66 wrote:Kalcia ładny skok, nawet jak po szampanie to u tak bardzo wysoko. Ja jestem 8dpo i narazie temp ok 37 ale w każdym innym cyklu też tak było. Teraz traktuje mierzenie temp tylko jako potwierdzenie owulacji, bo u mnie spadek i tak jest w dniu @
A kiedy testujesz ?
Trzymam kciuki i powodzenia.
test owulacyjny a zato lekko rozowa kreska na tescie owlacyjnym. dzis 9dpo za 6 dni terminem miesiaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 23:05
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nona, fajna wizualizacja
Ja za to weszlam w Nowy Rok z takim smutkiem, ze mam wizualizacje, ale same negatywne. Moze cos sie zmieni jak bede juz po @, bo hormony slabo dzialaja na moj nastroj.
A a propo @ to jutro nie bedzie testowania. Juz jest troche krwi, wiec powoli startuje... -
Nona wrote:Już sobie wyobrażalsm dziś jak robię spotkanie dla krakowskich staraczek o przekazuję im moje suplementy bo ja juz zaszłam a one zajda niebawem haha. Będzie tak, czuję to.
Kolejna pozytywna wizualizacja :
Na kolacji 8.03 też już mam wizję że podziękuję kumpeli która mnie Cisnela żebyśmy się starali o drugie dziecko, żeby namówić męża... Dzięki niej te starania. Mój mąż nie chciał drugiego. Kumpela długo mi tlukla do głowy że go przekonam, aż powiedziałam żeby już nie marudzila mi o tym bo mam dość. Ona przestała gadać o tym, ja zaczęłam działać, przekonałam męża (jedynaka) i dziś widzę przed oczami tą kolacje jak mówię jej że ja zapraszam, wybierz sobie kochana co chcesz plus najdroższe wino z karty, biorę 2 kieliszki, nalewam i mówię że oba są dla niej bo ja jestem w ciąży i chciałam jej podziękować.
Czuje ze to zrobię. Muszę zajść w tą ciąże, czuję że się uda i tak jej to powiem
Macie swoje wizualizacje? Nowe Rok. Pozytywne myślenie.
Ja z radością informuje o ciąży a dziadek mdleje na myśl o kolejnym wnuku bo w święta pochował wszystkie zabawki po dzieciachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 22:46
Ani0nka, Nona, Izaw, kark, fiorella82, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNikodemko, przykro mi ale, tak jak pisze Nona i Wiki, pewnie po @ humor sie poprawi. Kazda owulacja jest jak pole bitwy, a my przeciez kiedys te bitwe wygramy! Mam juz 28 testow ciazowych, jestem zaopatrzona jak na cala wojne i -choc zawsze wyje jak bobr przy bieli- to nawet lubie to sikanie, iskierke nadzieji, wypatrywanie drugiej kreski i w dupie, ze to trwa tylko chwile, a pozniej sa lzy. Dopoki jestem zywa, to co cykl bede tarmosic meza i walczyc..az do skutku.. Wiem, ze Wy tez. Jestesmy silne, zdeterminowane i niech tak zostanie :*
Jezeli nawet myslimy, ze to koniec walki, ze odpuszczamy, a intuicja i strach nam nie pomagaja, to i tak w glebi duszy wierzymy i to jest piekneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 00:01
Izaw, Wik89, Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Nikodemko, przykro mi ale, tak jak pisze Nona i Wiki, pewnie po @ humor sie poprawi. Kazda owulacja jest jak pole bitwy, a my przeciez kiedys te bitwe wygramy! Mam juz 28 testow ciazowych, jestem zaopatrzona jak na cala wojne i -choc zawsze wyje jak bobr przy bieli- to nawet lubie to sikanie, iskierke nadzieji, wypatrywanie drugiej kreski i w dupie, ze to trwa tylko chwile, a pozniej sa lzy. Dopoki jestem zywa, to co cykl bede tarmosic meza i walczyc..az do skutku.. Wiem, ze Wy tez. Jestesmy silne, zdeterminowane i niech tak zostanie :*
Jezeli nawet myslimy, ze to koniec walki, ze odpuszczamy, a intuicja i strach nam nie pomagaja, to i tak w glebi duszy wierzymy i to jest piekne
Sasanka, no to Ty jesteś super przygotowana trzymam kciuki żeby ten miesiąc był dla Ciebie szczęśliwy!
kalcia64 wrote:robilam test dzisej ale bialo
test owulacyjny a zato lekko rozowa kreska na tescie owlacyjnym. dzis 9dpo za 6 dni terminem miesiaczki
Kalcia, dopiero 9dpo, to jeszcze masz czas na pozytywny test i mamy coś zgrane czasowo cykle ostatnio, u mnie też taki etap ale jeszcze nie testowałam.
Nikodemko, hormony niestety nie są dla nas łaskawe, pms jest do bani, ale po @ na pewno wrócą Ci siły do walki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 01:18
Sasanka5 lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdbd73f5b70c.jpg
Wczorajszy bladzioch się Różowi:) dzisiaj mąż nawet widzi na żywo. Idę na betę przed pracą, wyniki pewnie koło 18 będą. Bardzo się boję...Magda - mbc, kark, Sasanka5, fiorella82, Anhydra, Lami, XxMoniaXx, Nona, Agagusia, Izaw, Spirit, Beti82 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵