Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izaw wrote:Kalcia, dopiero 9dpo, to jeszcze masz czas na pozytywny test i mamy coś zgrane czasowo cykle ostatnio, u mnie też taki etap ale jeszcze nie testowałam.
Nikodemko, hormony niestety nie są dla nas łaskawe, pms jest do bani, ale po @ na pewno wrócą Ci siły do walki![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
alis132 wrote:Dziewczyny moje kochane zrobiłam tego sikanca blada bladziutka kreska ale ten progesteron dwa dni temu 3,37 I beta 1,87 martwią💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Na razie samą betę a jak się potwierdzi to w piątek z progiem. I tak biorę dupka
Mam nadzieję że się uda. Wtedy od razu wieczorem pisze do gina co dalej robimy, czy zwiększamy dawkę heparyny czy dodajemy też steryd.Magda - mbc lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja jeszcze dzis powtorzylam naiwnie test.
Jeszcze nigdy nie bylo mi tak smutno
Te starania sa chyba bez sensu. Co miesiac ten sam scenariusz. Wysikam wszystkie testy i nie kupuje ciążowych "na zas".
Kolejny miesiac z eurythyroxem.
Ach. Ale najgorsze jest to ze w glowie mi siedzi ze ten Nowy Rok wcale nie bedzie dobry. -
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:a w jakiej jednostce ten progesteron, bo jest bardzo niski, ja taki miałam przy cb.
3,37 ng/ml , przy czym tak miałaś?
niewiem dziś zrobie bete i powtorze progesteron...
ale i tak dupka mi nie wykryje ... ale zobacze jaki poziom mojego naturalnego -
XxMoniaXx wrote:Ja jeszcze dzis powtorzylam naiwnie test.
Jeszcze nigdy nie bylo mi tak smutno
Te starania sa chyba bez sensu. Co miesiac ten sam scenariusz. Wysikam wszystkie testy i nie kupuje ciążowych "na zas".
Kolejny miesiac z eurythyroxem.
Ach. Ale najgorsze jest to ze w glowie mi siedzi ze ten Nowy Rok wcale nie bedzie dobry.
NIEPODDAWAJ SIĘ ! ja tez w tym miesiacy odpusciłam to widzisz objawy zas przyszły i nie mogę niemyśleć !
Jestesmy z Tobą ! w końcu razem przejdziemy na fiolet ! -
U mnie nadal cuda na kiju. Temperatura w górę, spodziewałam się porannego zalania okresowego, a tu cisza! Tylko jakas resztka wczorajszych plamien. Nie mialam testu, musze zrobic w ciagu dnia...
Agagusia, Wik89, fiorella82, kark, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
alis132 wrote:3,37 ng/ml , przy czym tak miałaś?
niewiem dziś zrobie bete i powtorze progesteron...
ale i tak dupka mi nie wykryje ... ale zobacze jaki poziom mojego naturalnego
przy ciąży biochemicznej.
Pierwszą bętę miałam 7 drugą 3.25 i progesteron 2.3 ng/ml
za 2 dni dostałam okres.💙11.06.2019
💙 05.08.2021